LOVI Önsterilizáló palack Szuper nyílás 150ml

Márka: LOVI Katalógus száma: 1269308

LOVI Önsterilizáló palack Szuper nyílás 150ml

Önsterilizáló palack Szuper nyílás 150 ml-es , speciálisan kifejlesztett fedél, amely lehetővé teszi, a biztonságos sterilizálást a palacknak és a részeinek 1,5 percen belül. -Biztosít egy hatékony rendszer szellőztetést SUPER nyílás, amely megakadályozza a negatív nyomás kialakulását, és minimálisra csökkenti a gyermek hasfájásának kialakulását. BPA-mentes palack. További információ

2490

2 490 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Önsterilizáló palack Szuper nyílás 150 ml-es , speciálisan kifejlesztett fedél, amely lehetővé teszi, a biztonságos sterilizálást a palacknak és a részeinek 1,5 percen belül. -Biztosít egy hatékony rendszer szellőztetést SUPER nyílás, amely megakadályozza a negatív nyomás kialakulását, és minimálisra csökkenti a gyermek hasfájásának kialakulását. BPA-mentes palack.

  • Az egyetlen üveg, amely arra ösztönzi az aktív szívás tevékenységre.
  • Tartalmaz dinamikus szilikon cumit Lovi, amely etetés során módosítja az alakját (meghosszabbodik).
  • Bátorítja a gyermeket az aktív tevékenységek felkeltésére a szoptatás során, serkenti a teret, amely részt vesz a beszéd kialakulásában, és pozitívan befolyásolja a megfelelő fejlődést az egész szájüregben.
  • Biztosít egy hatékony rendszer szellőztetést SUPER nyílás, amely megakadályozza a negatív nyomás kialakulását, és minimálisra csökkenti a gyermek hasfájásának kialakulását.
  • Speciálisan kialakított alakú palack lehetővé teszi a helyes tartás kiválasztását.
  • Az etetés során a palack a gyermek szívóereje és ritmusa alapján mozog.
  • Üveg tartalmaz rugalmas szigetelő lemezt, amely létrehoz egy praktikus tartályt az eledel, fedél/csésze mérőpohár tárolásához.

Paraméterek

%2% paraméterei

Űrtartalom 150 ml
Gyermekek életkora Újszülött

Hasonló termékek

MUNCHKIN Latch - Cumifej, gyors átfolyás 6+h
1 790 Ft

Munchkin Latch cumifej harmonikaszerű felületének köszönhetően jobban hasonlít az anyamell működéséhez. A baba impulzusai által kiváltott hasonló reakcióknak köszönhetően a cumifej megkönnyíti az átmenetet a cumisüvegre és vissza.


Avent Classic Cumisüveg 260 ml (PP), 1 db
2 799 Ft

Az Avent Classic cumisüveg klinikailag igazoltan csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet. Összeszerelése a többi cumihoz képest egyszerűbb, mert a hasfájást csökkentő rendszer a palackba van építve. Táplálkozás közben az etető speciális szelepe kinyílik így a levegő az üvegbe kerül, nem a baba pocakjába. A tej folyását a baba tudja szabályozni a kevesebb büfizés, túletetés és szélgörcsök érdekében.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.