MUNCHKIN Latch - Start készlet újszülötteknek

MUNCHKIN Latch - Start készlet újszülötteknek

Száma: 891120
Munchkin Latch a cumifejes újszülött cumisüveg új oldalát mutatja be, amely harmonikaszerű felületének köszönhetően jobban hasonlít az anyamell működéséhez. A baba impulzusai által kiváltott hasonló reakcióknak köszönhetően a cumifej megkönnyíti az átmenetet a cumisüvegre és vissza. További információ
10 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 891120

Leírás

Munchkin Latch – Start készlet újszülötteknek

  • készlet tartalma 2 cumisüveg 120 ml, 2 cumisüveg 240 ml, 4 lassú átfolyású cumifej, 2 közepes átfolyású, luxus üvegmosó kefe és Anti-colic szelepet tisztító kefe
  • A Latch cumisüveg az anyamellről való könnyebb átmenet érdekében újszülött cumifejet tartalmaz, mely később gyorsabb átfolyású további cumifej cseréjét teszi lehetővé.
  • A baba nyomva a cumifejet maga ellenőrzi a tej folyását, mint természetes szoptatás során.
  • A flexibilis cumifejnek köszönhetően a baba jobban tud szívni, levegőt nem nyel és jobban tud inni.
  • A cumisüveg Anti-colic szeleppel ellátott az üveg alján, így az üvegbe nem a tejen át áramlik a levegő.
  • Űrtartalom: 120ml /240 ml
  • A cumisüveg BPA-t nem tartalmaz.

Exkluzívan a Mall.cz honlapon

A kólika és a kényelmetlenségek kockázata csökken a harmonikaszerű cumifejhez való jobb tapadás és az üveg alján található Anti-colic szelep kombinációjának köszönhetően.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.