Talált termékek száma: 2

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Avent Cumisüveg Szárító

Avent Cumisüveg Szárító

Értékelés: 4
7 299 Ft
+ ingyen szállítás

Központi raktáron – Átvehető akár: 2018.08.22.

Központi raktáron

A termék központi raktárunkban van készleten.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: 2018.08.22.
Prémium szállítással Budapestre várhatóan: 2018.08.23.
Prémium szállítással vidékre várhatóan: 2018.08.23.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 16:30 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Az Avent szárítója segít gyermeke cumisüvegeit szárazon, a konyhapultot pedig rendben tartani. Speciálisan cumisüvegek és kiegészítőik tárolására lett kialakítva, így a piacon kapható legtöbb termékkel használható (330 ml-ig). A puha végű szárítórudak nem tesznek kárt a száradó eszközökben. A nyitott kialakítás lehetővé teszi a levegőáramlást, mely lerövidíti a száradási időt. Egyszerre 8 db cumisüveg és 8 db cumi/mellszívó szárítására alkalmas.


MAM Újszülött ajándék szett
7 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Mam újszülött ajándék szett 2 db 160 ml-es és 2 db 260 ml-es cumisüveget, 2 db cumit, valamint egy cumicsiptetőt és egy rágókát tartalmaz. A szett kék színű, ezért kisfiúknak ideális ajándék. A készlet darabjai kiváló és biztonságos alapanyagokból készültek.