Chemex Szőnyeg Antogya Ovális Hagyományos Szabású Divat 9003B Barna Bézs Krém 150x295 cm

Chemex Szőnyeg Antogya Ovális Hagyományos Szabású Divat 9003B Barna Bézs Krém 150x295 cm

Száma: 7688611
Közvetlenül partnerünktől
Antogya szőnyegek polipropilén Heat Set szálak sorozata 12 milliméteres gyapjúmagassággal és 2400 g/m2 tömeggel. Ezenkívül az Antogya szőnyegeket vágják, hogy felületükön háromdimenziós mintákat hozzanak létre. Kollekció különböző modelleket tartalmaz modern és klasszikus dizájnnal. További információ

Szőnyeg mérete

44 152 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7688611

Leírás

Antogya kollekció szőnyegei tökéletesek lesznek otthonában. Tökéletesen illeszkednek minden belső térbe, tekintet nélkül a kialakítás stílusára.

 

Az Antogya szőnyegek polipropilén (PP) menetből készülnek HEAT SET. A HEAT SET technológia az, amely lehetővé teszi, hogy olyan szőnyegeket állítsunk elő, amelyek szálai nagyon jó megfelelői a valódi gyapjúnak.

 

Az Antyogya szőnyegek számos érdekes megoldást kínálnak számunkra. Először is, tele vannak három dimenzióban bemutatott egyedi mintákkal, modern és klasszikus stílusban egyaránt. Használhatja őket kiegészítőként egy projekt befejezéséhez, vagy domináns elemként.

 

Az Antogya szőnyegek 12 milliméter magas gyapjúval rendelkeznek, miközben megtartják a 2400 g/m2 súlyt. Az Antogya szőnyegkollekció tökéletesen illeszkedik lakása belsejébe, különösen a nappaliba vagy az étkezőbe.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.