Chemex Szőnyeg Dorian Heat-Set Modern Sűrűség 9003D Bézs Krém Kék Piros 180x260 cm

Chemex Szőnyeg Dorian Heat-Set Modern Sűrűség 9003D Bézs Krém Kék Piros 180x260 cm

Száma: 7686888
Közvetlenül partnerünktől
Heat Set szőnyegek hőstabilizáló szálakból készülnek, ami lehetővé teszi a természetes gyapjúhoz nagyon hasonló, tartós és könnyen tisztítható fonalak előállítását. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyakran választják azokat a vásárlók, akik tartós és kényelmes szőnyegeket keresnek mindennapi használatra. További információ

Szőnyeg mérete

37 878 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7686888

Leírás

Dorian szőnyegek azok számára készültek, akik szeretik a klasszikusokat a modern dizájnban. Ezek a szőnyegek a legjobb minőségű polipropilén fonalból készülnek Heat Set technológiával. Vastag és puha gyapjújuk 10 milliméter magas, súlya 1950 gr/m2.

 

A Heat Set szőnyegek hőstabilizáló PP szálakból készülnek, ami lehetővé teszi a természetes gyapjúhoz nagyon hasonló, tartós és könnyen tisztítható fonalak előállítását. Ez azt jelenti, hogy nagyon gyakran választják azokat a vásárlók, akik tartós és kényelmes szőnyegeket keresnek mindennapi használatra.

 

A Dorian szőnyegek vonzó megjelenésűek – geometrikus és virágmintás. Kiválóan alkalmas klasszikusan berendezett hálószobákba és nappalikba.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.