Chemex Szőnyeg Dream Modern Fashion Stílusos Bcf K874A Crm Fehér Szürke 300x400 cm

Chemex Szőnyeg Dream Modern Fashion Stílusos Bcf K874A Crm Fehér Szürke 300x400 cm

Száma: 7618502
Közvetlenül partnerünktől
DREAM szőnyeg – divatos, stílusos otthonába. A szőnyegeket nagy kopásállóság jellemzi, szálaik rugalmasak és ellenállnak a deformációnak. A DREAM szőnyegkollekció klasszikus és modern dizájnok széles skáláját tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos, perzsa és különböző méreteket. További információ

Szőnyeg mérete

62 550 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7618502

Leírás

DREAM kollekció szőnyegei széles szín-, minta- és méretválasztékkal rendelkeznek. A modern és egyszerű kialakítás számos belső térben jól használható. A semleges színek zökkenőmentesen illeszkednek a nappaliba, az étkezőbe, a hálószobába, a konyhába vagy az irodába.

 

A DREAM kollekció szőnyeghalma polipropilénből készül, magassága 8 milliméter, súlya 1350 g/m2. A részletekre és az anyagokra való odafigyelésnek köszönhetően a DREAM szőnyegek igazán kiváló minőségű termékek. Rendkívül kopásálló, kellemes tapintású és magas hővezető képességgel rendelkezik.

 

A DREAM szőnyegekkel számos színváltozat közül szabadon választhatunk. Ezeknek a szőnyegeknek a kollekciója igen széles, kínálatában egyaránt megtalálhatók a napfényes és nagy helyiségekbe ideális sötét színű szőnyegek, valamint a teret megnövelő és automatikusan fényesítő világos szőnyegek. Ennek köszönhetően mindenki választhat magának valamit.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.