Chemex Szőnyeg Sari Modern Skandináv Divat K203A Szürke 220x320 cm

Chemex Szőnyeg Sari Modern Skandináv Divat K203A Szürke 220x320 cm

Száma: 7787539
Közvetlenül partnerünktől
SARI szőnyegeket sűrű, 2200 g/m2-es Frise típusú sörték jellemzik, 10 milliméteres gyapjúmagassággal. A szőnyegek stílusos modellek széles választéka, melyeket modern geometrikus formavilág jellemez tompa színekben. A Sari szőnyegek tökéletesen illeszkednek minden enteriőrbe. További információ

Szőnyeg mérete

70 118 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7787539

Leírás

Frieze SARI szőnyegeket sűrű, 2200 g/m2-es Frise típusú sörték jellemzik, 10 milliméteres gyapjúmagassággal. A polipropilén (PP) szálak hőfinomításuknak köszönhetően kiváló lágysággal és rugalmassággal rendelkeznek, és gyöngyházszerkezetük miatt a kézi szövésű gyapjúszőnyegekre emlékeztetnek. Nem deformálódnak, magas kopásállóság jellemzi őket, és könnyen tisztán tarthatók.

 

A SARI kollekció szőnyegei egyedi szerkezetűek, amelyek utánozzák a kézzel szőtt gyapjúszőnyegeket. Ideálisak azok számára is, akik értékelik a tompa és finom dekorációkat.

 

A „SARI“ szőnyegek színei a földszínekre épülnek, aminek köszönhetően könnyedén illeszkednek bármilyen belső térbe. A lágy és rendkívül érzéki bézs, barna és szürke színek, valamint a modern geometrikus dizájn hihetetlen módon megváltoztatja a lakást anélkül, hogy nagyobb felújításra lenne szükség. Ennek köszönhetően könnyedén kialakíthatunk olyan teret, amely hozzájárul a harmóniához és a békéhez.

 

A „SARI“ kollekció tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista, valamint a klasszikus és rusztikus bútorokhoz. Valójában csak a saját képzeletünk szab határt. Fontos, hogy ezek a szőnyegek nagy kopásállósággal rendelkeznek, és könnyen tisztán tarthatók. Minden bizonnyal ezek a jellemzők a legkeresettebbek az ilyen típusú termékek között.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.