Chemex Szőnyeg Tokyochemex 6365A Light Gcu Rózsaszín 140x570 cm

Chemex Szőnyeg Tokyochemex 6365A Light Gcu Rózsaszín 140x570 cm

Száma: 31997304
Közvetlenül partnerünktől
A szőnyeg kétségtelenül tökéletes kiegészítője a belső felmelegítésnek. Főleg, ha sűrű, bolyhos és kellemes tapintású gyapjút választunk. Mindezek a szempontok megtalálhatók a Tokiói kollekcióban. További információ

Szőnyeg mérete

88 118 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2023.9.28 - 2023.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31997304

Leírás

A szőnyeg kétségtelenül tökéletes kiegészítője a belső felmelegítésnek. Főleg, ha sűrű, bolyhos és kellemes tapintású gyapjút választunk. Mindezek a szempontok megtalálhatók a Tokiói kollekcióban.
 
Legújabb termékcsaládunkat a részletekre és az ügyfelekre való tekintettel terveztük. Az egyszínű tokiói szőnyegek minden bizonnyal számos enteriőrt felfrissítenek, eredetibbé és karakteresebbé teszik.
 
Tokyo szőrös gyapjúval büszkén díszíti a vendégszoba, a nappali, a gyerekszoba vagy a hálószoba belsejét. Irodában vagy szállodában is könnyen használható.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.