Chemex Szőnyeg Tokyochemex 6365A Gcv Szürke 80x740 cm

Chemex Szőnyeg Tokyochemex 6365A Gcv Szürke 80x740 cm

Száma: 31994845
Közvetlenül partnerünktől
A szőnyeg kétségtelenül tökéletes kiegészítője a belső felmelegítésnek. Főleg, ha sűrű, bolyhos és kellemes tapintású gyapjút választunk. Mindezek a szempontok megtalálhatók a Tokiói kollekcióban. További információ

Szőnyeg mérete

65 386 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31994845

Leírás

A szőnyeg kétségtelenül tökéletes kiegészítője a belső felmelegítésnek. Főleg, ha sűrű, bolyhos és kellemes tapintású gyapjút választunk. Mindezek a szempontok megtalálhatók a Tokiói kollekcióban.
 
Legújabb termékcsaládunkat a részletekre és az ügyfelekre való tekintettel terveztük. Az egyszínű tokiói szőnyegek minden bizonnyal számos enteriőrt felfrissítenek, eredetibbé és karakteresebbé teszik.
 
Tokyo szőrös gyapjúval büszkén díszíti a vendégszoba, a nappali, a gyerekszoba vagy a hálószoba belsejét. Irodában vagy szállodában is könnyen használható.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.