Chemex Szőnyeg Verso Premium Pastel Haj 1100A A7C 52 Többszínű 160x220 cm

Chemex Szőnyeg Verso Premium Pastel Haj 1100A A7C 52 Többszínű 160x220 cm

Száma: 7479187
Közvetlenül partnerünktől
A Lux Verso szőnyegeket sűrű, 2450 gr/m2-es Frise típusú sörték jellemzik, 13 milliméteres szálmagassággal. A polipropilén (PP) szálak a hőfinomításnak köszönhetően kiváló puhaságot és rugalmasságot mutatnak, és gyöngyházfényű szerkezetük miatt a kézi szövésű gyapjúszőnyegekre emlékeztetnek. További információ

Szőnyeg mérete

45 922 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Partnerünk által szállítva

2023.9.28 - 2023.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7479187

Leírás

A Lux Verso szőnyegeket sűrű, 2450 gr/m2-es Frise típusú sörték jellemzik, 13 milliméteres szálmagassággal. A polipropilén (PP) szálak a hőfinomításnak köszönhetően kiváló puhaságot és rugalmasságot mutatnak, és gyöngyházfényű szerkezetük miatt a kézi szövésű gyapjúszőnyegekre emlékeztetnek.

 

Nem deformálódnak, emellett nagy kopásállóság jellemzi őket, és könnyen tisztán tarthatók. A Lux Verso szőnyegek stílusos modellek széles választékát kínálják, modern geometriai kialakítással, tompa szürke, bézs, barna, zöld és kék színekben. Különféle méretben kaphatók.

 

Lenyűgözőek lesznek a nappaliban vagy a hálószobában, ami esztétikus megjelenést kölcsönöz minden belső térnek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.