Chemex Szőnyeg Viera Chemex Bd80B Foz Krém Többszínű 140x200 cm

Chemex Szőnyeg Viera Chemex Bd80B Foz Krém Többszínű 140x200 cm

Száma: 35811256
Közvetlenül partnerünktől
Azt is érdemes megjegyezni, hogy a „Viera“ kellemes tapintású. Ráadásul sűrű és sűrű gyapjúval rendelkezik, így könnyen tisztítható. További információ
27 343 Ft
Partnerünktől: DYWANY CHEMEX

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: DYWANY CHEMEX

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 35811256

Leírás

A VIERA kollekció szőnyegei kétségtelenül rendkívül eredeti és rendkívüli termékek. Speciális kétszintű szövési technikával készültek, ennek köszönhetően vonzó 3D hatást kapunk. Ez a megoldás minden bizonnyal a legigényesebb ügyfelek számára is tetszeni fog.

 

A „Viera“ kollekció tompított színpalettával készül, beleértve a tompa fehér, bézs és krémszíneket, valamint sötétebb és világosszürkét. Ideális olyan helyiségekbe, mint a konyha vagy az előszoba. A belső tér világosabbá és hangulatosabbá válik.

 

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a „Viera“ kellemes tapintású. Ráadásul sűrű és sűrű gyapjúval rendelkezik, így könnyen tisztítható.

 

Fedett erkélyeken, teraszokon használhatók.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.