KONDELA Szőnyeg Selma 80x150 cm - fehéres szürke

KONDELA Szőnyeg Selma 80x150 cm - fehéres szürke

Száma: 100133114053
Közvetlenül partnerünktől
A SELMA 80×150 cm-es fehér-szürke színű szőnyeg feldobja és hangulatossá teszi szobáját. Az érdekes 3D minta azonnal felkelti a figyelmét. Ebben a pillanatban úgy érzed, hogy leveszed a cipődet, és mezítláb sétálsz a szürke hullámokon. 100% poliészterből készült. Ha egy új, modern szőnyeget keres,… További információ
21 918 Ft
Partnerünktől: nabbi

Partnerünk által szállítva

2023.9.28 - 2023.9.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100133114053

Leírás

A SELMA 80×150 cm-es fehér-szürke színű szőnyeg feldobja és hangulatossá teszi szobáját. Az érdekes 3D minta azonnal felkelti a figyelmét. Ebben a pillanatban úgy érzed, hogy leveszed a cipődet, és mezítláb sétálsz a szürke hullámokon. 100% poliészterből készült. Ha egy új, modern szőnyeget keres, amely hangulatos, elegáns, kényelmes és hő- és hangszigetelő is lesz, akkor megtalálta a megfelelőt. A Selma szőnyeg különböző méretekben kapható. A haj magassága 1,5–3,3 cm. Súlya 2000g/m2.

Anyaga és karbantartása: POLIÉSZTER: A poliészter könnyű és puha, ezért kiegészítő anyagként használják a szőnyegek puhaságának növelésére. A poliészter szőnyegek alkalmasak háztartásokba és kevésbé igénybe vett kereskedelmi terekbe. Ellenállnak a vízben oldódó szennyeződéseknek, nem szívják fel a nedvességet, puhák, tartósak, nem hullámosak, fényesek és színtartósak. Tisztítás és karbantartás: Javasoljuk, hogy használjon szőnyeget a szőnyeg alá – ezzel megakadályozza a szőnyegen való elcsúszást, ugyanakkor meghosszabbítja a szőnyeg élettartamát és védi a padlót. A szőnyeget beltérben használja, óvja a nedvességtől. A szőnyeg kifakulásának elkerülése érdekében ne tegye ki közvetlen napfénynek. Rendszeresen forgassa meg a szőnyeget, hogy ne kopjon csak az egyik oldalon. Ne húzza meg a laza szálakat, vágja le őket ollóval. Porszívózza ki a szőnyeget min. heti 2–3 alkalommal. Azonnal tisztítsa meg a foltokat. Az egyes foltok tisztítására vonatkozó tanácsok és utasítások a letölthető dokumentumokban találhatók a karbantartási útmutató alatt. Kerülje a szőnyeg áztatását, használjon száraz nedvszívó kendőt. Erős szennyeződés esetén használjon száraz habot. Vigye fel a szőnyegre, és hagyja hatni egy bizonyos ideig az utasításoknak megfelelően. Ezután alaposan porszívózza ki a szőnyeget. Ez a módszer rövidebb szálú szőnyegekhez ajánlott. Ne használjon olyan vegyszereket, amelyek károsíthatják a szőnyeget. A szőnyeg mosógépben 30°C-on mosható. Ne mossa a szőnyeget más tárgyakkal vagy ruhákkal. Ügyeljen arra, hogy ne lógjanak ki a mosógépből kampók vagy egyéb tárgyak, amelyek károsítanák a szőnyeget. Mosás után a szőnyeget egy irányba ecseteljük, hagyjuk megszáradni. Ezután húzza át a kefét a másik irányba, és hagyja újra megszáradni. Nehezen eltávolítható foltok esetén a professzionális tisztítást javasoljuk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.