Eddy Toys Darts Klasszikus, 38 cm
3 960 Ft

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 38 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!


Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Eddy Toys Darts deluxe, 45 cm

Értékelés: 4,5
7 930 Ft

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 45 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!


Harrows Céltábla Lets Play Darts
14 410 Ft

Szizál céltábla a brit Harrows darts nyíl gyártótól. A drótozás háromszög alakú. A drótozás alakjának köszönhetően amikor beleütközik a nyíl, nem pattan róla vissza, hanem megcsúszik a szélén és beleáll a céltáblába. A céltábla kiváló minőségű szizálból készült, amely minden egyes acél hegy belefúródása után újra kitölti a keletkezett lyukat.


Harrows Elektronikus céltábla Electro 3
13 540 Ft

Az Electro 3 elektronikus céltábla magában foglalja a 26 kedvenc játékmódot és azok 185 különböző változatát, beleértve az egyjátékos módot számítógép ellen is. A versenybe akár 8 játékos is bekapcsolódhat. A céltábla automatikus LCD kijelzővel, választható hangeffektusokkal, automatikus kikapcsolással, memória funkcióval és egyéb bónuszokkal rendelkezik.


Harrows Elektronikus céltábla Master Choice 3
27 730 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elektronikus céltábla 27 izgalmas játékmóddal, 202 változatban, kibernetikus játék akár öt szinten, két LED kijelző automatikus pontszám megjelenítéssel, két LED kijelző krikettre, hangeffektusok, egyedi alvás üzemmód és felébredés.


Harrows Matchplay Board Darts tábla
23 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Harrows Matchplay Board egy kíváló minőségű szizál kender anyagfelhasználással készült darts tábla. Klasszikus kerek kialakítású. A drótháló a tábla anyagába süllyesztve található, így nem tud elmozdulni. Különleges anyagfelhasználásának köszönhetően a nyíl kihúzása után összehúzza a lyukakat.


Harrows Nyilak Blaze soft
7 090 Ft

5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blaze soft nyilak rozsdamentes acél, szén és vas ötvözetéből készültek. Különböző mikrobarázdák teszik lehetővé az elegáns és stílusos test jó fogást. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak még tökéletesebbé teszik a nyilakat.


Harrows Nyilak Elite 90 soft 18g R
17 830 Ft
+ ingyen szállítás

Az Elite nyilak a valaha készült legergonomikusabb nyilak. A nyilak 90% os volfrám formába való befecskendezésével készülnek, amit aztán gépek munkálnak meg aerodinamikus formájúvá, ezután a nyilak teste fekete titán-nitriddel van bevonva, és még egyszer megmunkálásra kerülnek a teljes felületű fogás kialakítása céljából.


Harrows Nyilak Eric Bristow 95 soft
20 090 Ft

14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eric ultra magas volfrám tartalmú nyilai a „ravasz“ játékos és többszörös világbajnok pontos igényei szerint készültek. A nyilak precíziós megmunkálású testét tökéletesen kiegészítik az Aztec hegyek és a Dimplex szárnyak.


Harrows Nyilak Genesis Tungsten soft
10 090 Ft

7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezeket a precíz gépi kidolgozású volfrám nyilakat a nyerni vágyó játékosok számára tervezték. A nyilak teste úgy lett megtervezve, hogy a lehető legközelebb dobhasd őket egymáshoz, így érve el még több pontot.


Harrows Nyilak Rapide 90 soft
18 790 Ft

14 490 Ft

A Rapid nyilak az igazi játékosok számára lettek kifejlesztve. A Rapid nyilak teste precízen lett megmunkálva a legújabb CNC technológia segítségével és jól látható piros csíkokkal vannak díszítve. A nyilak súlya +/-0,5 g-ra pontos, Supergrip fejjel és új Rapide flights szárnyakkal vannak kiegészítve.


Harrows Nyilak Retina 95 soft 18g A
25 150 Ft
+ ingyen szállítás

Soft Retina nyilak 95% volfrám tartalommal, amit úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kézbe. A Retina sorozat nyilai új mércét állítottak a profi darts nyilaknak. A forma és a funkció közötti egyensúlyt hangsúlyozza. Nyilak egyedülálló modern dizájnnal rendelkeznek.


Harrows Supergrip 90 soft nyilak
18 790 Ft

14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Supergrip nyilak 90% volfrámból készülnek személyre szabva profi játékosoknak, akik durvább felület igényelnek, amivel jobban fenn tudják tartani a dobásaik egyenletességét. A modellt robusztus fej és fekete/ezüst szárnyak egészítik ki.


Harrows Black Arrows Darts nyíl, Soft
4 640 Ft

Ha darts, akkor Harrows. Ha nincs egyéb intéznivalója munkaidő után, érdemes megbeszélni egy találkozót a barátokkal, s egy kávé mellett kipróbálni rég felelevenített darts tudását. A 3 darabos, soft darts szett nem kizárólag profi versenyzőknek ajánlott: műanyag hegye lévén úgy az emberi, mint a tárgyi sérülés kizárt. A játék a könnyű és biztonságos nyilaknak köszönhetően gyermekek számára is ajánlott.


Harrows Nyíl Pirate soft 18g kék
4 988 Ft

4 360 Ft

A Harrows soft Pirate nyilak minőségi nyilak színes sárgaréz, mely ideális a sokoldalú játékosoknak. A nyilak mű heggyel rendelkeznek az elektromos táblákhoz. A szett 3 db nyilat, tartalék hegyeket és tároló tokot tartalmaz a nyilak számára.


Harrows Nyilak Ace soft
6 290 Ft

4 790 Ft

Ace soft nyilak tökéletes csúszásmentes felülettel. A testet gumi bevonat borítja a jobb fogásért. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak tökéletesen kiegészítik a nyilak sötét dizájnját.


Harrows Nyilak Ace steel 24g R
7 540 Ft

A Harrows Ace nyilak szép, minőségi acél nyilak fém fejjel. A nyilak egy egyedülálló fogását a vulkanizált gumi biztosítja, ami javítja a dobás feletti irányítást. A 100 mikronos Supergrip fejek és a Marathon szárnyak még tovább javítanak ezen az egyedülálló tervezésen.


Harrows Nyilak Black Arrow steel
4 790 Ft

3 590 Ft

A Black Arrows sorozat minden játékos számára kiváló választás. Az Ebonit felületkezelés a sárgaréz nyilaknak rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz. Tökéletes nyilak azoknak a játékosoknak, akik a magasabb kategóriába lépés előtt fejleszteni szeretnék a technikájukat.


Harrows Nyilak Black Ice 90 soft 18g arctic
21 180 Ft

Soft I.C.E. nyilak – A Black 90% tungsten a nagyfokú kidolgozottsága és a tiszta dizájnja testesít meg mindent, amit a Harrows hosszú évek óta a „Darts Technology“ szlogennel próbál kifejezni. Az ICE nyilak speciális kemény impregnált csúszásmentes felületkezeléssel rendelkeznek.


Harrows Nyilak Black Jack soft
7 590 Ft

5 690 Ft

A legnépszerűbb soft verziójú nyilak a középosztályból. Kiváló választás kezdő és haladó játékosok számára egyaránt. Elegáns volfrám megjelenésű nyilak, precíz gravírozással és a legújabb technológiai újításokkal.


Harrows Nyilak Club Brass steel
3 790 Ft

2 890 Ft

A világ legnépszerűbb sárgaréz nyilai átfogó stílus és súly kínálattal. A precíz kidolgozású testet tökéletesen kiegészítik a nejlon fejek és a Marathon szárnyak. Ideális ár/teljesítmény arány.


Harrows Nyilak Corsair soft
4 390 Ft

3 290 Ft

A Corsair nyilak kiválóak haladó játékosok számára. Elegáns színek, minőségi sárgaréz, edzett alumínium test és aerodinamikus Hologram szárnyak alkotnak tökéletesen harmonikus kapcsolatot.


Harrows Nyilak Gyro soft
6 090 Ft

4 590 Ft

Softip nyilak elektronikus céltáblákhoz. A Gyro nyilak egyedi edzett alumínium testtel és Dimplex szárnyakkal rendelkeznek, amik tökéletes kombinációt alkotnak. A Gyro nyilak haladó és tapasztalt játékosok számára készültek.


Harrows Nyilak Matrix steel
4 390 Ft

3 290 Ft

Elegáns sárgaréz nyilak a Matrix sorozatból ergonomikus testtel. Jó a fogásuk és az aerodinamikus szárnyakkal együtt tökéletes kombinációját hozza létre repülés közben. A játékos teljes ellenőrzése alatt tudja tartani a játékot és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújthat.


Harrows Nyilak Nemesis 85 soft
14 990 Ft

11 390 Ft

Nemesis soft nyilak új dizájnnal. A Nemesis sorozat precízen kidolgozott nyilai az agresszív játékstílus szimbólumává váltak. A nyilak nagyon jó minőségű testtel rendelkeznek, az egyedi durva felületük pedig tökéletes tartást és dobást biztosít.


Harrows Nyilak Rio soft 18 g
7 280 Ft

Rio soft nyilak stílusos selyem színű felszínnel (kék, lila és ezüst színű). A fehér Speedline fejek és a Maraton szárnyak egzotikus megjelenés kölcsönöznek.


Harrows Nyilak Supergrip 90 steel 21 g
18 530 Ft

A Supergrip nyilak 90% volfrámból készülnek személyre szabva profi játékosoknak, akik durvább felület igényelnek, amivel jobban fenn tudják tartani a dobásaik egyenletességét. A modellt robusztus fej és fekete/ezüst szárnyak egészítik ki.


Harrows Nyilak Vector soft
7 590 Ft

5 690 Ft

Ezt a sorozatot a nyilak rozsdamentes acél teste jellemzi és haladó játékosok számára készült. A nyilak testét vékony lineáris gyűrűk díszítik, amelyek az edzett (eloxált) alumínium fogást segítő barázdákkal együtt elegáns Hologram szárnyakkal és volfrám megjelenésű fejjel.


Harrows Pirate soft darts nyíl, 18 g
4 360 Ft

Harrows Pirate soft darts nyíl elsősorban a Pirate táblához készzült, de ideális kiegészítője lehet más darts készleteknek is. Stílusos, magával ragadó piros mintázata, igazán egyedivé varázsolja. Könnyű mindössze 18 grammos súlya ideális választássá teszi, hiszen egyszerűen dobható, így akár a kezdők számára is ajánlott.


Harrows Silver Shark soft darts nyíl, 18g
6 340 Ft

Harrows Silver Shark soft darts nyíl kitűnően választás kezdő játékosok részére, hiszen könnyedén dobható. A különlegesen mintázott test stabil fogást biztosít dobáskor. Speedline szára és hologram tolla garantálja a nagy teljesítményt.


Harrows Šipky Bristow Silver Arrows steel 18g R
3 670 Ft

Krómozott sárgaréz Silver Arrows nyilak azok alapján a volfrám nyilak alapján készítve, amikkel az ötszörös világbajnok Eric Bristow nyerte meg az összes világversenyét. A haladó játékosok most lehetőséget kapnak, hogy megismételjék a legenda sikereit hasonló nyilakkal, de mégis jelentősen alacsonyabb áron.


Teddies Céltábla 42 cm + 6 nyíl
19 890 Ft

15 470 Ft

A darts szórakoztató társasjáték, így miért ne hívnád meg barátaidat egy közös szórakozásra. 42 cm-es elektronikus céltábla, mely hangeffektusokat képes kiadni, kiváló minőségű műanyagból készült. A céltábla 37 játékot kínál, 6 nyilat tartalmaz.