Harrows Céltábla Lets Play Darts
13 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szizál céltábla a brit Harrows darts nyíl gyártótól. A drótozás háromszög alakú. A drótozás alakjának köszönhetően amikor beleütközik a nyíl, nem pattan róla vissza, hanem megcsúszik a szélén és beleáll a céltáblába. A céltábla kiváló minőségű szizálból készült, amely minden egyes acél hegy belefúródása után újra kitölti a keletkezett lyukat.

Harrows Nyilak Supergrip 90 steel 21 g
17 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Supergrip nyilak 90% volfrámból készülnek személyre szabva profi játékosoknak, akik durvább felület igényelnek, amivel jobban fenn tudják tartani a dobásaik egyenletességét. A modellt robusztus fej és fekete/ezüst szárnyak egészítik ki.

Eddy Toys Darts Klasszikus, 38 cm
3 890 Ft

Az Eddy Toys darts minden társaságba vidám és feledhetetlen pillanatokat csempész majd. A klasszikus kialakítás és nagy, 38 cm-es méret kellemes hangulatot garantál. Játék, szórakozás Eddy Toys!

Harrows Nyilak Black Arrow steel
4 790 Ft 3 890 Ft

A Black Arrows sorozat minden játékos számára kiváló választás. Az Ebonit felületkezelés a sárgaréz nyilaknak rendkívül elegáns megjelenést kölcsönöz. Tökéletes nyilak azoknak a játékosoknak, akik a magasabb kategóriába lépés előtt fejleszteni szeretnék a technikájukat.

Harrows Nyilak Matrix steel

Harrows Nyilak Matrix steel

Értékelés: 5
4 390 Ft 3 490 Ft

Elegáns sárgaréz nyilak a Matrix sorozatból ergonomikus testtel. Jó a fogásuk és az aerodinamikus szárnyakkal együtt tökéletes kombinációját hozza létre repülés közben. A játékos teljes ellenőrzése alatt tudja tartani a játékot és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújthat.

Harrows Nyilak Ace steel 24g R
7 290 Ft

A Harrows Ace nyilak szép, minőségi acél nyilak fém fejjel. A nyilak egy egyedülálló fogását a vulkanizált gumi biztosítja, ami javítja a dobás feletti irányítást. A 100 mikronos Supergrip fejek és a Marathon szárnyak még tovább javítanak ezen az egyedülálló tervezésen.

Harrows Nyilak Club Brass steel
3 790 Ft 2 890 Ft

A világ legnépszerűbb sárgaréz nyilai átfogó stílus és súly kínálattal. A precíz kidolgozású testet tökéletesen kiegészítik a nejlon fejek és a Marathon szárnyak. Ideális ár/teljesítmény arány.