Harrows Supergrip 90 soft nyilak
18 790 Ft 14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Supergrip nyilak 90% volfrámból készülnek személyre szabva profi játékosoknak, akik durvább felület igényelnek, amivel jobban fenn tudják tartani a dobásaik egyenletességét. A modellt robusztus fej és fekete/ezüst szárnyak egészítik ki.

Harrows Nyilak Black Jack soft
7 590 Ft 5 790 Ft

A legnépszerűbb soft verziójú nyilak a középosztályból. Kiváló választás kezdő és haladó játékosok számára egyaránt. Elegáns volfrám megjelenésű nyilak, precíz gravírozással és a legújabb technológiai újításokkal.

Harrows Nyilak Blaze soft

Harrows Nyilak Blaze soft

Értékelés: 5
7 090 Ft 5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blaze soft nyilak rozsdamentes acél, szén és vas ötvözetéből készültek. Különböző mikrobarázdák teszik lehetővé az elegáns és stílusos test jó fogást. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak még tökéletesebbé teszik a nyilakat.

Harrows Nyilak Corsair soft
4 390 Ft 3 490 Ft

A Corsair nyilak kiválóak haladó játékosok számára. Elegáns színek, minőségi sárgaréz, edzett alumínium test és aerodinamikus Hologram szárnyak alkotnak tökéletesen harmonikus kapcsolatot.

Harrows Nyilak Nemesis 85 soft
14 990 Ft 11 490 Ft

Nemesis soft nyilak új dizájnnal. A Nemesis sorozat precízen kidolgozott nyilai az agresszív játékstílus szimbólumává váltak. A nyilak nagyon jó minőségű testtel rendelkeznek, az egyedi durva felületük pedig tökéletes tartást és dobást biztosít.

Harrows Nyilak Ace soft

Harrows Nyilak Ace soft

Értékelés: 5
6 290 Ft 4 890 Ft

Ace soft nyilak tökéletes csúszásmentes felülettel. A testet gumi bevonat borítja a jobb fogásért. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak tökéletesen kiegészítik a nyilak sötét dizájnját.

Harrows Nyilak Genesis Tungsten soft
10 090 Ft 7 690 Ft

Ezeket a precíz gépi kidolgozású volfrám nyilakat a nyerni vágyó játékosok számára tervezték. A nyilak teste úgy lett megtervezve, hogy a lehető legközelebb dobhasd őket egymáshoz, így érve el még több pontot.