shumee G21 Samoa WPC burkolócsempe Eben 2,3x30x30

shumee G21 Samoa WPC burkolócsempe Eben 2,3x30x30

Száma: 100054831038
Közvetlenül partnerünktől
G21 Samoa Eben WPC burkolócsempe. Rendkívül praktikus kültéri padlóburkolat. A G21 padlórendszer kedvezményes árú, pénztárcakímélő megoldás, és minden szempontból megfelel a magas minőségi követelményeknek. A fapadlóval ellentétben nem igényel különösebb törődést, a színe időtálló és ellenáll a nedv További információ
5 184 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.9.30 - 2021.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054831038

Leírás

G21 Samoa Eben WPC burkolócsempe. Rendkívül praktikus kültéri padlóburkolat. A G21 padlórendszer kedvezményes árú, pénztárcakímélő megoldás, és minden szempontból megfelel a magas minőségi követelményeknek. A fapadlóval ellentétben nem igényel különösebb törődést, a színe időtálló és ellenáll a nedvességnek. Ellenáll továbbá az időjárás viszontagságainak és könnyen telepíthető. A felsorolt különbségek közül bármelyik komoly érv lehet a WPC (fa- műanyag) burkolat mellett a fa padlóburkolattal szemben. WPC anyag tulajdonságai miatt alkalmas kültéri teraszok, a medence körüli terület, és erkélyek lefedésére, illetve minden kültéri területre, ahol a padló ki van téve az időjárás szeszélyeinek (nedvesség, napsugárzás, szél, fagy). A WPC (wood plastic components) rövidítés a termék összetételére, azaz műanyag és farost keverékére utal ( farost:60% műanyag 40%). Az extrudálással létrehozott anyag sokféle képpen használható fel. Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval, azonban jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók és teraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ez az anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást, a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak. A WPC burkolócsempék össze- és szétszerelése végtelenül egyszerű, csupán össze kell kapcsolni a műanyag zárakat. A minőségi padlóburkolat még sosem volt ennyire olcsó. !!! A G21 WPC padlóburkolat az egyik legköltséghatékonyabb és egyben a legminőségibb megoldás !!!! Méret : 2.5 x30×30cm Az ár 1 db burkolócsempére vonatkozik A csomagban 11 db van, eladó csomagonként vagy darabszámra A termék előnyei: Nem igényel karbantartást: – Az anyag nem igényel ápolást – Elég tiszta vízzel tisztítani – Nem igényel festést sem védőlakkot Időtálló: – A szín nem kopik – Nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek „csomók“ Megtakarítás: – Roppant költséghatékony megoldás a terasz vagy a padló burkolásához – Megfelelő telepítéssel és használattal az élettartama több mint 20 év – WPC burkolólapokat nem kell festeni, impregnálni vagy más módon kezelni – ami nem járul karbantartási költségekkel Hosszú élettartam: – Ellentétben egzotikus fából készült burkolatokkal ez esetben nem áll fent az elhajlás vagy a szálkásodás lehetősége – WPC terasz ellenáll az időjárásnak és a fát pusztító kártevőknek. – WPC burkolólapok ellenállnak a sós és klóros víznek, így telepíthetőek medencék mellé. – Hosszú élettartam, megfelelő telepítés esetén több, mint 20 év. Biztonságos és csúszásmentes felület – Ellentétben a fával burkolt teraszokkal, a WPC teraszon nyugodtan járhat mezítláb, nem állnak ki belőle szálkák. – A felülete csúszásgátló réteggel bevont, így tehát nyugodtan használható a medence közelében, vagy az esőben. – A WPC lapok kevésbé csúszósak, mint a fa. Ajánlott tartozékok: Élzáró – a kiálló élek elrejtésére – a mennyiség a lefedendő terület éleinek nagyságától és számától függ.

Termék részletek:

  • Csempe mérete (magasság x szélesség x hossz): 2,3 × 30 × 30 cm
  • Súly: 1,25 kg
  • Színes kivitel: ébenfa
  • A csomag 11 darab csempét tartalmaz; csomagokban vagy egyedi darabokban értékesítik. Az ár 1 darab cserépre vonatkozik.

Csomag tartalma:

  • 11 darab csempe
  • A fotók szemléletesek, a megvalósításból származó fotók.

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.