Clarins Eyeartist (Eyes Palette) 7,6 g
14 730 Ft

Hosszú élettartamú, nagy koncentrációjú pigmentforma, amely élénk színeket biztosít a szemednek. Tökéletesen hangsúlyozza mind a fújást, mind az esti kinézetet és a fényét.


Loreal Paris La Petite Palette szemhéjárnyalat 5 x 0,8 g
3 120 Ft

Az öt gazdag pigmentált szemhéjárnyaló paletta egy praktikus csomagban. Alkalmazhatja őket egyedileg vagy rétegenként, hogy tökéletes sminket hozzon létre. Az árnyalatokat úgy tervezték, hogy az egyes paletták színei tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációt kapjanak. .


MAC Arc (Pro Conceal and Correct Palette) 6 g
14 250 Ft

13 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Töltsön be bőrszínét ezzel a párnával a finomításhoz és a kontúrozáshoz. Minden készlet 6 árnyalatot kínál a hatékony területek hatékony lefedésére, egységesíti az árnyékolást és kiemeli a funkciókat. E tökéletesen összehangolt árnyalatok külön-külön vagy kombinálva használhatók.


Makeup Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g
3 180 Ft

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.


Makeup Revolution (Eyeshadow Palette Guest List) 24 x 1,1 g
3 980 Ft

Élet A The Dancefloor, egy káprázatos palettán 24 lenyűgöző szemhéjfesték keveréke található, amelyet a matt, fényes és meleg árnyalatok szerelmesei értékelnek. Ideális a táncos éjszakákhoz a padlón, valamint a napi sminkhez.


Makeup Revolution Iconic 2 szemhéjpúder paletta
1 920 Ft

Földes szemhéjpúdert szeretnél, de a három árnyalatú klasszikus csomagolást kevésnek találod? Mi is így gondoljuk.  Ezért most egy egyedülálló lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kipróbálhass új szemhéjfestéket.


Makeup Revolution Iconic 3 szemhéjpúder paletta
1 580 Ft

Hagyja érvényesülni a természetes szépségét, próbálja ki az Iconic 3 szemhéjpúder palettát. A paletta 12 egyedülálló, sötét árnyalatot tartalmaz, melyek mélységet adnak tekintetének.  A matt árnyalatokat gyöngyházfényű ragyogás és csillogás egészíti ki.


Makeup Revolution Iconic Dreams 12 árnyalatú szemhéjpúder paletta
1 850 Ft

Valósítsa meg álmai, és lehunyja a személyes gyűjteményét Ikonikus Ikonikus álmok palettán. A paletta minél több extravagáns zöld, bronz és arany árnyalatok. Cult ellenőr megfizethető áron tizenkét szuper pigmentált szemhéjpúder árán álmai.