Makeup Revolution Szemhéjpúder paletta (Eyeshadow Palette) 36 x 0,8 g
5 100 Ft 4 900 Ft

A paletta 36 színű, rendkívül pigmentált szemhéjpúdert tartalmaz. A paletta alapszíneket tartalmaz, melyek az egész szemhéjra felvihetők.  A földszínű árnyalatok a tökéletes füstös sminkhez, a nagyon népszerű lila árnyalatok pedig a trendi megjelenéshez alkalmazhatók.

Arcpirosító paletta (Duo Blusher) 7 g
1 450 Ft

Újdonság

A arcpirosító paletta természetes színt és egészséges megjelenést kölcsönöz arcának. Nagyon könnyen felvihető és tökéletesen keveredik a bőrrel. .

Bőrvilágosító paletta 3D Prismatic (Highlighting Palette) 3,2 g
2 620 Ft

Újdonság

3D világosító paletta négy árnyalattal, amelyek tökéletesen megragadják a fényt és felderítik az arcot. Használja az árnyalatokat külön-külön, vagy keverje össze egymással. A palettán sárga, rózsaszín, kék / lila és ezüst árnyalat található. .

Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)
7 290 Ft 5 160 Ft

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Gabriella Salvete Kontúrozó paletta Contouring Palette 15 g
2 910 Ft 1 990 Ft

A Gabriella Salvete Contouring Palette Kontúrozó paletta kozmetikai felszerelésének szerves részévé válik. Tartalmaz BRONZE-t, a HIGHLIGHTER-t és a BLUSHER-t az arc kontúrozásához és megvilágosításához. A helyes árnyékolással optikailag tetszetős megjelenést hozhat létre.

Gabriella Salvete Szemhéjfesték paletta Nude Eyeshadow Palette 12,5 g
2 470 Ft 2 110 Ft

A hat tartósan préselt szemhéjfestékből álló paletta matt és csillogó árnyalatokat kombinál,amely tökéletesen kiemeli és aláhúzza a megjelenését. Selymes textúrája természetes fedést biztosít be. Alkalmazza szárazon selymes megjelenésért vagy nedvesen a drámai eredmények és füstös szem hatásért.

Gabriella Salvete Szemöldök paletta Eyebrow Palette 5,2 g
2 180 Ft 1 610 Ft

A Gabriella Salvete Eyebrow Palette Szemöldök paletta 3 árnyalatot és gondozó viaszkrémet tartalmaz , a szemöldök rögzítéséhez és alakításához. A szett tartalmaz egy ecsetet a smink könnyebb alkalmazásához és csipeszt.

I Heart Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g
4 710 Ft 4 390 Ft

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.

I Heart Revolution Csokoládé szarvasgomba (Shadow Palette) 18 x 1 g
4 530 Ft 3 580 Ft

A Chocolate Truffle szemhéjfesték-palettája nem fog csalódást okozni. Barna-vörös fém tokban van elhelyezve, és elrejti az összes alternatív füst sminkhez szükséges árnyalatokat. A paletta 18 matt és csillogó árnyékot tartalmaz, gyönyörű rózsaszín árnyalattal.

I Heart Revolution Fahéj csokoládé (Eye Shadow Palette) 18 g
4 660 Ft 4 390 Ft

Az szemhéjfesték ellenőr végtelen lehetőségeket kínál szem smink készítésére. 18 fűszeres, fahéj illatú varázslat elbűvöl téged. A matt és a csillogó árnyalatok kombinációja minden pillanatban kifogástalan megjelenést biztosít.

I Heart Revolution Ízletes paletta hot dog (Eye Shadow Palette) 22 g
5 100 Ft 4 170 Ft

A 18 könnyen használható szemhéjfestékből álló paletta tökéletesen szépíti a szemét. A ragyogó és matt ketchup-, mustár-, bézs- és más alapárnyalatok kombinációja elvarázsol téged, és elősegíti a nappali és az esti smink készítését.

I Heart Revolution Őszibarack és ragyogáscsillapító paletta 11,2 g
2 780 Ft 2 300 Ft

A porcsont az arccsontok hangsúlyozására szolgál. A Peach and Glow tartalmaz egy gyönyörű őszibarack-elpirítót, amely tökéletes lédús árnyékot idéz elő az arcon, és meleg tónusú fehérítőt az egészséges megjelenés érdekében. Mindegyik barackcsokoládéba van csomagolva.