Clarins Eyeartist (Eyes Palette) 7,6 g
15 720 Ft

Hosszú élettartamú, nagy koncentrációjú pigmentforma, amely élénk színeket biztosít a szemednek. Tökéletesen hangsúlyozza mind a fújást, mind az esti kinézetet és a fényét.

Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)
7 070 Ft 5 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Clarins Szemhéjpúder paletta (4-Colour Eyeshadow Palette) 6,9 g
18 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemöldökök puha, púderes textúra, hogy nagyon könnyű alkalmazni, és lehetővé teszi a hosszú távú make-up, kigyullad a szemét. Színkombinációk vannak kialakítva, hogy azok lehetnek a mix szép színhatást. .

Eye Go Wild szemhéjfesték paletta (Eyeshadow Mega Palette) 18 g
7 800 Ft

Újdonság

Az új Eye Go Wild a párizsi dzsungel ihlette. 16 meztelen árnyalat, amely felébreszti a vadállat ösztönét benned. Árnyékok, hogy meztelen napi megjelenést hozzon létre, valamint este esélyes és korlátlan megjelenést. Felébreszti a vadállatot, és aláhúzza a képet a L´Oreal Paris új palettájával.

Guerlain Szemöldök kit (szemöldök készlet)
12 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A paletta, amely biztosítja a szemöldök természetes megjelenését. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes hanghoz, három univerzális színt (könnyű, közepes, sötét), világosabb és kétoldalas applikátort kínál. .

Loreal Paris La Petite Palette szemhéjárnyalat 5 x 0,8 g
3 340 Ft

Az öt gazdag pigmentált szemhéjárnyaló paletta egy praktikus csomagban. Alkalmazhatja őket egyedileg vagy rétegenként, hogy tökéletes sminket hozzon létre. Az árnyalatokat úgy tervezték, hogy az egyes paletták színei tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációt kapjanak. .

Makeup Revolution 18 Regenerációs Gold (Eyeshadows)
3 960 Ft

Nagyon kreatív paletta, 18 professzionális szemüveggel az önismeretes és érzéki napi sminkhez. Kényeztesse magát minden nap, köszönhetően a rendkívül eredeti megjelenés pigmentált ostínům ellenőr Gold enyém, ami egész nap tart. A paletta hamarosan elengedhetetlen részévé válik.

Makeup Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g
3 680 Ft

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.

Makeup Revolution Alkonyat (Shadow Palette) 16 x 1,3 g
4 960 Ft

Újdonság

A Dusk szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, a @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. Magában foglalja az esti szürkület által inspirált matt, csillogó és fémes árnyalatokat. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással.

Makeup Revolution Csokoládé szarvasgomba (Shadow Palette) 18 x 1 g
4 480 Ft

Újdonság

A Chocolate Truffle szemhéjfesték-palettája nem fog csalódást okozni. Barna-vörös fém tokban van elhelyezve, és elrejti az összes alternatív füst sminkhez szükséges árnyalatokat. A paletta 18 matt és csillogó árnyékot tartalmaz, gyönyörű rózsaszín árnyalattal.

Makeup Revolution Daydream (Shadow Palette) 16 x 1,3 g
4 960 Ft

Újdonság

A Daydream szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. A vastag matt, csillogó és fémes szivárvány árnyalatok keverékét tartalmazza. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással, és minden árnyalatot kézzel választanak ki.

Makeup Revolution Ízletes paletta hot dog (Eye Shadow Palette) 22 g
4 960 Ft

A 18 könnyen használható szemhéjfestékből álló paletta tökéletesen szépíti a szemét. A ragyogó és matt ketchup-, mustár-, bézs- és más alapárnyalatok kombinációja elvarázsol téged, és elősegíti a nappali és az esti smink készítését. .

Makeup Revolution Szemhéjfesték paletta 18 db Tasty Palette Avocado 22 g
4 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az I Heart Revolution új menüjét szállítjuk. A szemhéjfesték-paletta ízletes gyűjteménye A Tasty Palette Avocado tele van 18 szemhéjfestékkel, amelyeket az avokádó ihlette. Uralja a lime zöld Guacamole, a smaragdzöld Smooth azaz a Toast nevű barna, a baby blue Smash vagy az arany California.