Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)-26%
7 070 Ft 5 200 Ft

Akció

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Gabriella Salvete Szemhéjfesték paletta Nude Eyeshadow Palette 12,5 g
2 400 Ft 2 050 Ft

Akció

A hat tartósan préselt szemhéjfestékből álló paletta matt és csillogó árnyalatokat kombinál,amely tökéletesen kiemeli és aláhúzza a megjelenését. Selymes textúrája természetes fedést biztosít be. Alkalmazza szárazon selymes megjelenésért vagy nedvesen a drámai eredmények és füstös szem hatásért.

Gabriella Salvete Szemöldök paletta Eyebrow Palette 5,2 g
2 110 Ft 1 810 Ft

Akció

A Gabriella Salvete Eyebrow Palette Szemöldök paletta 3 árnyalatot és gondozó viaszkrémet tartalmaz , a szemöldök rögzítéséhez és alakításához. A szett tartalmaz egy ecsetet a smink könnyebb alkalmazásához és csipeszt.

Loreal Paris La Petite Palette szemhéjárnyalat 5 x 0,8 g
3 320 Ft 3 160 Ft

Akció

Az öt gazdag pigmentált szemhéjárnyaló paletta egy praktikus csomagban. Alkalmazhatja őket egyedileg vagy rétegenként, hogy tökéletes sminket hozzon létre. Az árnyalatokat úgy tervezték, hogy az egyes paletták színei tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációt kapjanak. .

Makeup Revolution 18 Regenerációs Gold (Eyeshadows)
3 660 Ft 3 280 Ft

Akció

Nagyon kreatív paletta, 18 professzionális szemüveggel az önismeretes és érzéki napi sminkhez. Kényeztesse magát minden nap, köszönhetően a rendkívül eredeti megjelenés pigmentált ostínům ellenőr Gold enyém, ami egész nap tart. A paletta hamarosan elengedhetetlen részévé válik.

Makeup Revolution Alkonyat (Shadow Palette) 16 x 1,3 g
4 510 Ft 4 090 Ft

Akció

A Dusk szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, a @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. Magában foglalja az esti szürkület által inspirált matt, csillogó és fémes árnyalatokat. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással.

Makeup Revolution Csokoládé szarvasgomba (Shadow Palette) 18 x 1 g-15%
4 380 Ft 3 700 Ft

Akció

A Chocolate Truffle szemhéjfesték-palettája nem fog csalódást okozni. Barna-vörös fém tokban van elhelyezve, és elrejti az összes alternatív füst sminkhez szükséges árnyalatokat. A paletta 18 matt és csillogó árnyékot tartalmaz, gyönyörű rózsaszín árnyalattal.

Makeup Revolution Fahéj csokoládé (Eye Shadow Palette) 18 g
4 510 Ft 4 290 Ft

Akció

Az szemhéjfesték ellenőr végtelen lehetőségeket kínál szem smink készítésére. 18 fűszeres, fahéj illatú varázslat elbűvöl téged. A matt és a csillogó árnyalatok kombinációja minden pillanatban kifogástalan megjelenést biztosít.

Makeup Revolution Ízletes paletta hot dog (Eye Shadow Palette) 22 g-24%
4 930 Ft 3 720 Ft

Akció

A 18 könnyen használható szemhéjfestékből álló paletta tökéletesen szépíti a szemét. A ragyogó és matt ketchup-, mustár-, bézs- és más alapárnyalatok kombinációja elvarázsol téged, és elősegíti a nappali és az esti smink készítését.

Makeup Revolution Szemhéjfesték paletta 18 db Tasty Palette Avocado 22 g-18%
4 930 Ft 4 020 Ft

Akció

Az I Heart Revolution új menüjét szállítjuk. A szemhéjfesték-paletta ízletes gyűjteménye A Tasty Palette Avocado tele van 18 szemhéjfestékkel, amelyeket az avokádó ihlette. Uralja a lime zöld Guacamole, a smaragdzöld Smooth azaz a Toast nevű barna, a baby blue Smash vagy az arany California.

Makeup Revolution Szemhéjfesték paletta 18 db Tasty Palette Chilli 22 g-17%
4 930 Ft 4 090 Ft

Akció

Az I Heart Revolution új menüjét szállítjuk. Az ízletes palettás chili kollekció 18 forró árnyalattal tele van. Uralja az Xxxtra Hot, a Golden Hot Mess sötét lila árnyalatát, a csillogó bronz Inferno vagy a narancssárga forró mártást. Forró piros csomagolásban, chili képpel szállítva.

Rude Cosmetics (18 Eyeshadow Palette) 18 g-19%
6 630 Ft 5 350 Ft

Akció

A Too Much Drama 18 szem árnyékot tartalmaz. Élvezze az eredeti smink minden nap. Elrejti az erősen pigmentált árnyékokat. A semleges és kifejező árnyalatok átgondolt kombinációja az eredeti sminkhez minden nap. .