Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)
7 060 Ft 5 650 Ft

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Clarins Eyeartist (Eyes Palette) 7,6 g
15 710 Ft 12 140 Ft

Hosszú élettartamú, nagy koncentrációjú pigmentforma, amely élénk színeket biztosít a szemednek. Tökéletesen hangsúlyozza mind a fújást, mind az esti kinézetet és a fényét.

Gabriella Salvete Kontúrozó paletta Contouring Palette 15 g
2 820 Ft

A Gabriella Salvete Contouring Palette Kontúrozó paletta kozmetikai felszerelésének szerves részévé válik. Tartalmaz BRONZE-t, a HIGHLIGHTER-t és a BLUSHER-t az arc kontúrozásához és megvilágosításához. A helyes árnyékolással optikailag tetszetős megjelenést hozhat létre.

Gabriella Salvete Szemhéjfesték paletta Nude Eyeshadow Palette 12,5 g
2 400 Ft 2 050 Ft

Akció

A hat tartósan préselt szemhéjfestékből álló paletta matt és csillogó árnyalatokat kombinál,amely tökéletesen kiemeli és aláhúzza a megjelenését. Selymes textúrája természetes fedést biztosít be. Alkalmazza szárazon selymes megjelenésért vagy nedvesen a drámai eredmények és füstös szem hatásért.

Gabriella Salvete Szemöldök paletta Eyebrow Palette 5,2 g
2 110 Ft 1 810 Ft

Akció

A Gabriella Salvete Eyebrow Palette Szemöldök paletta 3 árnyalatot és gondozó viaszkrémet tartalmaz , a szemöldök rögzítéséhez és alakításához. A szett tartalmaz egy ecsetet a smink könnyebb alkalmazásához és csipeszt.

Guerlain Szemöldök kit (szemöldök készlet)
12 300 Ft

A paletta, amely biztosítja a szemöldök természetes megjelenését. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes hanghoz, három univerzális színt (könnyű, közepes, sötét), világosabb és kétoldalas applikátort kínál. .

Loreal Paris Eye Go Wild szemhéjfesték paletta (Eyeshadow Mega Palette) 18 g
7 770 Ft

Az új Eye Go Wild a párizsi dzsungel ihlette. 16 meztelen árnyalat, amely felébreszti a vadállat ösztönét benned. Árnyékok, hogy meztelen napi megjelenést hozzon létre, valamint este esélyes és korlátlan megjelenést. Felébreszti a vadállatot, és aláhúzza a képet a L´Oreal Paris új palettájával.

Loreal Paris La Petite Palette szemhéjárnyalat 5 x 0,8 g
3 330 Ft

Az öt gazdag pigmentált szemhéjárnyaló paletta egy praktikus csomagban. Alkalmazhatja őket egyedileg vagy rétegenként, hogy tökéletes sminket hozzon létre. Az árnyalatokat úgy tervezték, hogy az egyes paletták színei tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációt kapjanak. .

Makeup Revolution 18 Regenerációs Gold (Eyeshadows)
3 670 Ft 3 280 Ft

Akció

Nagyon kreatív paletta, 18 professzionális szemüveggel az önismeretes és érzéki napi sminkhez. Kényeztesse magát minden nap, köszönhetően a rendkívül eredeti megjelenés pigmentált ostínům ellenőr Gold enyém, ami egész nap tart. A paletta hamarosan elengedhetetlen részévé válik.

Makeup Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g
4 560 Ft

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.

Makeup Revolution Alkonyat (Shadow Palette) 16 x 1,3 g
4 520 Ft 4 090 Ft

Akció

A Dusk szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, a @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. Magában foglalja az esti szürkület által inspirált matt, csillogó és fémes árnyalatokat. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással.

Makeup Revolution Csokoládé szarvasgomba (Shadow Palette) 18 x 1 g-15%
4 390 Ft 3 700 Ft

Akció

A Chocolate Truffle szemhéjfesték-palettája nem fog csalódást okozni. Barna-vörös fém tokban van elhelyezve, és elrejti az összes alternatív füst sminkhez szükséges árnyalatokat. A paletta 18 matt és csillogó árnyékot tartalmaz, gyönyörű rózsaszín árnyalattal.

Makeup Revolution Daydream (Shadow Palette) 16 x 1,3 g
4 560 Ft

A Daydream szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. A vastag matt, csillogó és fémes szivárvány árnyalatok keverékét tartalmazza. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással, és minden árnyalatot kézzel választanak ki.

Makeup Revolution Fahéj csokoládé (Eye Shadow Palette) 18 g
4 520 Ft 4 290 Ft

Akció

Az szemhéjfesték ellenőr végtelen lehetőségeket kínál szem smink készítésére. 18 fűszeres, fahéj illatú varázslat elbűvöl téged. A matt és a csillogó árnyalatok kombinációja minden pillanatban kifogástalan megjelenést biztosít.