Bourjois 4 az (Eyeshadow Palette) Beau Regard (Eyeshadow Palette)
7 190 Ft 4 930 Ft

Bourjois meghívja Önt a Párizs városának Lights sétányára. Látogassa meg az operát a 4in1 rózsaszín meztelen palettával. Beau N°1 Place de l´opera. Adja át a 2. sz. Csokoládé-meztelen Rue de Café-t, vagy nézze meg a Siena-folyót szemhéjfestékével, amelyet a 3. számú Quai de Seine naplemente ihlette.

Clarins Eyeartist (Eyes Palette) 7,6 g
15 990 Ft 12 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hosszú élettartamú, nagy koncentrációjú pigmentforma, amely élénk színeket biztosít a szemednek. Tökéletesen hangsúlyozza mind a fújást, mind az esti kinézetet és a fényét.

Gabriella Salvete Kontúrozó paletta Contouring Palette 15 g
2 870 Ft 2 300 Ft

A Gabriella Salvete Contouring Palette Kontúrozó paletta kozmetikai felszerelésének szerves részévé válik. Tartalmaz BRONZE-t, a HIGHLIGHTER-t és a BLUSHER-t az arc kontúrozásához és megvilágosításához. A helyes árnyékolással optikailag tetszetős megjelenést hozhat létre.

Gabriella Salvete Szemhéjfesték paletta Nude Eyeshadow Palette 12,5 g
2 440 Ft 2 080 Ft

A hat tartósan préselt szemhéjfestékből álló paletta matt és csillogó árnyalatokat kombinál,amely tökéletesen kiemeli és aláhúzza a megjelenését. Selymes textúrája természetes fedést biztosít be. Alkalmazza szárazon selymes megjelenésért vagy nedvesen a drámai eredmények és füstös szem hatásért.

Gabriella Salvete Szemöldök paletta Eyebrow Palette 5,2 g
2 160 Ft 1 840 Ft

A Gabriella Salvete Eyebrow Palette Szemöldök paletta 3 árnyalatot és gondozó viaszkrémet tartalmaz , a szemöldök rögzítéséhez és alakításához. A szett tartalmaz egy ecsetet a smink könnyebb alkalmazásához és csipeszt.

Guerlain Szemöldök kit (szemöldök készlet)
12 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A paletta, amely biztosítja a szemöldök természetes megjelenését. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes hanghoz, három univerzális színt (könnyű, közepes, sötét), világosabb és kétoldalas applikátort kínál. .

I Heart Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g
4 660 Ft

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.

I Heart Revolution Csokoládé szarvasgomba (Shadow Palette) 18 x 1 g
4 490 Ft 3 620 Ft

A Chocolate Truffle szemhéjfesték-palettája nem fog csalódást okozni. Barna-vörös fém tokban van elhelyezve, és elrejti az összes alternatív füst sminkhez szükséges árnyalatokat. A paletta 18 matt és csillogó árnyékot tartalmaz, gyönyörű rózsaszín árnyalattal.

I Heart Revolution Fahéj csokoládé (Eye Shadow Palette) 18 g
4 690 Ft

Az szemhéjfesték ellenőr végtelen lehetőségeket kínál szem smink készítésére. 18 fűszeres, fahéj illatú varázslat elbűvöl téged. A matt és a csillogó árnyalatok kombinációja minden pillanatban kifogástalan megjelenést biztosít.

I Heart Revolution Ízletes paletta hot dog (Eye Shadow Palette) 22 g
5 130 Ft

A 18 könnyen használható szemhéjfestékből álló paletta tökéletesen szépíti a szemét. A ragyogó és matt ketchup-, mustár-, bézs- és más alapárnyalatok kombinációja elvarázsol téged, és elősegíti a nappali és az esti smink készítését.

I Heart Revolution Őszibarack és ragyogáscsillapító paletta 11,2 g
2 750 Ft 2 320 Ft

A porcsont az arccsontok hangsúlyozására szolgál. A Peach and Glow tartalmaz egy gyönyörű őszibarack-elpirítót, amely tökéletes lédús árnyékot idéz elő az arcon, és meleg tónusú fehérítőt az egészséges megjelenés érdekében. Mindegyik barackcsokoládéba van csomagolva.

I Heart Revolution Szemhéjfesték paletta 18 db Tasty Palette Avocado 22 g
5 050 Ft 3 950 Ft

Az I Heart Revolution új menüjét szállítjuk. A szemhéjfesték-paletta ízletes gyűjteménye A Tasty Palette Avocado tele van 18 szemhéjfestékkel, amelyeket az avokádó ihlette. Uralja a lime zöld Guacamole, a smaragdzöld Smooth azaz a Toast nevű barna, a baby blue Smash vagy az arany California.

I Heart Revolution Szemhéjfesték paletta 18 db Tasty Palette Chilli 22 g
5 050 Ft 4 180 Ft

Az I Heart Revolution új menüjét szállítjuk. Az ízletes palettás chili kollekció 18 forró árnyalattal tele van. Uralja az Xxxtra Hot, a Golden Hot Mess sötét lila árnyalatát, a csillogó bronz Inferno vagy a narancssárga forró mártást. Forró piros csomagolásban, chili képpel szállítva.

I Heart Revolution Szemhéjfesték paletta I ♡ Revolution Chocolate Red Velvet 18 g
4 620 Ft 3 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Palette szemhéjfesték I ♡ Revolution Chocolate Red Velvet elfedi a finom árnyalatok a meleg narancs, őszibarack, málna lélegzetelállító. Az árnyékok erősen pigmentáltak és tartósan kitartanak. A paletta széles skáláját kínálja a gyönyörű smink felidézéséhez, akár nappali, akár este.