tulup.hu Dekoratív mágnes mosogatógéphez Erdőlevelek 45x70 cm

tulup.hu Dekoratív mágnes mosogatógéphez Erdőlevelek 45x70 cm

Száma: 19220752
Közvetlenül partnerünktől
Dekoratív mágnes mosogatógéphez Erdőlevelek nagyszerű módszer arra, hogy esztétikusan díszítse konyháját További információ

Magasság

Hosszúság

14 300 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.12.18 - 2023.12.20 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19220752

Leírás

Dekoratív mágnes mosogatógéphez Erdőlevelek nagyszerű módszer arra, hogy esztétikusan díszítse konyháját. Ha unja a mosogatógép külsejét, vagy csúnya karcolások és sérülések vannak rajta, akkor most dekorációs elemmé alakíthatja egy gyönyörű, Erdőlevelek motívummal. Győződjön meg róla saját szemével, milyen szépen fog mutatni a mosogatógépe, egy érdekes minta, vagy egy a konyha dekorációjához illeszkedő grafikus motívum hatásának köszönhetően. Dekoráció megoldásként szolgálhat az esetleges sérülések, például karcolások és bemélyedések elrejtésére a mosogatógép felületén. A mosogatógép mágneses matrica könnyen felhelyezhető, és hatékonyan helyettesíti a nehézkes javításokat és felújításokat.

Dekoratív mágnes mosogatógéphez Erdőlevelek belsejében egy mágnes van, így egyszerűen a mosogatógéphez rögzíthető. Látható, külső oldalán található a kiválasztott, korszerű nyomtatási módszerrel készült minta.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.