tulup.hu Dekoratív mosogatógép mágnes Horizontális táblák 60x70 cm

tulup.hu Dekoratív mosogatógép mágnes Horizontális táblák 60x70 cm

Száma: 19221620
Közvetlenül partnerünktől
Dekoratív mosogatógép mágnes Horizontális táblák nagyszerű módszer arra, hogy esztétikusan díszítse konyháját További információ
15 800 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.01 - 2024.7.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19221620

Leírás

Dekoratív mosogatógép mágnes Horizontális táblák nagyszerű módszer arra, hogy esztétikusan díszítse konyháját. Ha unja a mosogatógép külsejét, vagy csúnya karcolások és sérülések vannak rajta, akkor most dekorációs elemmé alakíthatja egy gyönyörű, Horizontális táblák motívummal. Győződjön meg róla saját szemével, milyen szépen fog mutatni a mosogatógépe, egy korszerű minta, vagy egy a konyha dekorációjához illeszkedő grafikus motívum hatásának köszönhetően. Mágneses matrica megoldásként szolgálhat az esetleges sérülések, például karcolások és bemélyedések elrejtésére a mosogatógép felületén. A mosogatógép mágneses matrica könnyen felhelyezhető, és hatékonyan helyettesíti a nehézkes javításokat és felújításokat.

Dekoratív mosogatógép mágnes Horizontális táblák belsejében egy mágnes van, így egyszerűen a mosogatógéphez rögzíthető. Látható, külső oldalán található a kiválasztott, korszerű nyomtatási módszerrel készült minta.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.