tulup.hu Mágnes a mosogatógéphez Fényes virágok 60x80 cm

tulup.hu Mágnes a mosogatógéphez Fényes virágok 60x80 cm

Száma: 19160363
Közvetlenül partnerünktől
Mágnes a mosogatógéphez Fényes virágok nagyszerű módszer arra, hogy esztétikusan díszítse konyháját További információ

Magasság

Hosszúság

16 400 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.04 - 2022.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19160363

Leírás

Mágnes a mosogatógéphez Fényes virágok nagyszerű módszer arra, hogy esztétikusan díszítse konyháját. Ha unja a mosogatógép külsejét, vagy csúnya karcolások és sérülések vannak rajta, akkor most dekorációs elemmé alakíthatja egy gyönyörű, Fényes virágok motívummal. Győződjön meg róla saját szemével, milyen szépen fog mutatni a mosogatógépe, egy ízléses minta, vagy egy a konyha dekorációjához illeszkedő grafikus motívum hatásának köszönhetően. Mágnes matrica megoldásként szolgálhat az esetleges sérülések, például karcolások és bemélyedések elrejtésére a mosogatógép felületén. A mosogatógép mágneses matrica könnyen felhelyezhető, és hatékonyan helyettesíti a nehézkes javításokat és felújításokat.

Mágnes a mosogatógéphez Fényes virágok belsejében egy mágnes van, így egyszerűen a mosogatógéphez rögzíthető. Látható, külső oldalán található a kiválasztott, korszerű nyomtatási módszerrel készült minta.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.