tulup.hu Mágneses radiátor takaró Etnikai mintázat 110x60 cm

tulup.hu Mágneses radiátor takaró Etnikai mintázat 110x60 cm

Száma: 18815343
Közvetlenül partnerünktől
Mágneses radiátor takaró Etnikai mintázat nagyszerű módszer a belső tér esztétikus díszítésének További információ

Hosszúság

7 300 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.03 - 2022.10.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18815343

Leírás

Mágneses radiátor takaró Etnikai mintázat nagyszerű módszer a belső tér esztétikus díszítésének. Ha unja a klasszikus fehér radiátor külsőt, akkor itt az alkalom, hogy egy csodás Etnikai mintázat motívummal gyönyörű dekorációs elemmé változtassa. Győződjön meg róla, milyen szépen fog mutatni a radiátora, egy érdekes minta, vagy egy a szoba dekorációjához illeszkedő grafikus motívum hatásának köszönhetően. A radiátormágnes takaró elemként is szolgálhat, amely elrejti az esetleges sérüléseket, például karcolásokat és bemélyedéseket a radiátor felületén. A radiátor burkolat könnyen telepíthető, és hatékonyan helyettesíti a nehézkes javításokat vagy felújításokat.

Mágneses radiátor takaró Etnikai mintázat belsejében egy mágnes van, így egyszerűen a radiátorhoz rögzíthető. Látható, külső oldalán található a kiválasztott, korszerű nyomtatási módszerrel készült minta.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.