PANASONIC HC-V800EP-K

PANASONIC HC-V800EP-K

Száma: 1228056
Kiváló minőségű, nagyméretű MOS szenzorral és objektívvel ellátott kamera, Leica, 24× zoommal (25–600 mm). Hibrid optikai stabilizátor a tökéletes stabil képhez. Lassított videó felvétel, Wi-Fi az okostelefonokhoz való csatlakozáshoz és felvétel több szögből. További információ
194 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1228056

Leírás

  • Full HD felvétel
  • Leica lencse széles látószöggel 25 – 600 mm
  • Hibrid képstabilizáció
  • Lassított videó
  • Nagy MOS szenzor a fényesebb képekért még rosszabb fényviszonyok mellett is

Gyönyörű kép még a rosszabb fényviszonyok mellett is

Készíts világos akciófelvételeket egy nagy MOS-érzékelővel, LEICA Dicomar objektívvel és a legkorszerűbb, rendkívül pontos AF autófókusszal. Továbbá 25 mm széles szöget használ, 24× optikai zoomot és egy új hibrid optikai zoom stabilizátort a minimális elmosódáshoz.
Panasonic HC-V260
Panasonic HC-V260

Kiváló képminőség

Használd ki a kiváló teljesítményt rosszabb fényviszonyok mellett 1/2,5"-es érzékelővel és tiszta F1.8 lencsével. A figyelemre méltó LEICA Dicomar lencse megtartja a finom árnyalatokat és árnyékokat, amelyek híressé teszik a LEICA lencséket. Rögzítsd a gyönyörű emlékeket még olyan helyeken is, ahol rosszabb a fény.

Lencse 25 mm széles látószöggel és 24-szeres optikai zoommal

Az új objektív 25 mm-es széles látószögű, 600 mm-es teleobjektíves fényképezést kínál, 24-szeres zoommal a 4-meghajtó objektív rendszerének köszönhetően. Hihetetlen széles látószögű beállításokkal a nagy ember csoportok és a háttérképek beférnek a szűk térbe és a forgatható LCD kijelzőnek köszönhetően alkalmas selfie fotók készítésére is. Megfelel a 35mm-es fényképezőgépnek. Csak 24p módban áll rendelkezésre.
Panasonic HC-V260
Panasonic HC-V260

Új hibrid optikai képstabilizátor HYBRID

A HYBRID O.I.S. + rendszer a széles látószögű és erősen zoomolt felvételek elmosódását küszöböli ki. Automatikusan optimalizálja az optikai képstabilizátor hatékonyságát oly módon, hogy a mechanikus vezérlést hozzáigazítja a helyzetéhez, a felvételi körülményekhez és a felhasználói tulajdonságokhoz. Ez csökkenti a meghajtó részének kopását, és nagymértékben javítja a kézi rázkódás korrekcióját alacsony amplitúdóval. Automatikusan felismeri és javítja a felvételi meredekséget.

Aktív kontraszt

Automatikusan állítja be az átmenetet a kép fényerő elosztása szerint. Ugyanakkor növeli a kontrasztot az alacsony fényerősségű és háttérvilágítású területeken, és megakadályozza az blokkolt árnyékokat.
Panasonic HC-V260
Panasonic HC-V260

Lassított videó

Folyamatos lassított videó tökéletesen ábrázolja az érzelmeket a mindennapi helyzetekben. Egy másik nagyszerű tulajdonsága az, hogy akár három okostelefont is csatlakoztathatsz Wi-Fi-hálózaton keresztül, és egyidejűleg kettőt rögzíthetsz alfejezetben. Még a nehéz fotográfiás helyzetekben is, mint például a háttérvilágítás, könnyen létrehozhatsz természetes videókat gyönyörű realisztikus átmenetekkel.

A csomagolás tartalma

  • kamera
  • 1940 mAh akkumulátor
  • töltőadapter
  • HDMI kábel
  • USB kábel
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.