PANASONIC HC-VX1EP-K kamera

PANASONIC HC-VX1EP-K kamera

Száma: 1228055
4K kamera nagy MOS érzékelővel a csodálatos kép érdekében még rossz fényviszonyok közt is Leica objektív 25 – 600 mm széles látószöggel. Hibrid optikai stabilizátor, nagyon gyors fókusz, További információ
269 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
224 990 Ft
-16%
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1228055

Leírás

  • 4K felbontás
  • Leica lencse széles látószöggel 25 – 600 mm
  • Hibrid képstabilizáció
  • Nagy MOS érzékelő a csodálatos kép érdekében még rossz fényviszonyok közt is

Kompromisszum nélküli teljesítmény

Készíts éles akciófelvételeket a nagy MOS érzékelővel, az F1.8 nagy fényerejű objektívvel és a legmodernebb, nagyon pontos AF autófókusszal. Készíts csodás felvételeket a 25 mm széles látószögű, 24× optikai zoommal rendelkező 4K objektívvel. Az új hibrid optikai képstabilizátor minimalizálja az elmosódást zoom használata során.
Panasonic HC-HC-VX1
Panasonic HC-HC-VX1

Első osztályú 4K képminőség

A 4K módban készült nagy felbontású felvételek természetes és valósághű képet biztosítanak. A 4K PHOTO funkció rögzíti ezeket a pillanatokat. A figyelemre méltó LEICA Dicomar objektívvel mindig kompromisszum nélküli minőséghez jutsz.

Kiváló videó még rossz fényviszonyok közt is

A nagy 1/2,5" érzékelő és az F1.8 nagy fényerejű objektív körülbelül 1,7× nagyobb teljesítményt biztosít, mint a már megszokott. Még abban az esetben is elnyomja a képzajt, ha fent megvilágított képek készülnek, például beltérben vagy az éjszaka folyamán kültéren.
Panasonic HC-HC-VX1
Panasonic HC-HC-VX1

Lencse 25 mm széles látószöggel és 24-szeres optikai zoommal

A 4K új objektív fókusztávolsága a 25 mm-es széles látószögtől a 600 mm-es teleobjektívig terjed, 24×-es zoommal rendelkezik a 4-Drive objektív rendszernek köszönhetően. Hihetetlen széles látószögű beállításokkal a nagy ember csoportok és a háttérképek beférnek a szűk térbe és a forgatható LCD kijelzőnek köszönhetően alkalmas selfie fotók készítésére is. Megfelel a 35mm-es fényképezőgépnek. 4K és FHD / 24p módban elérhető.

Új hibrid optikai képstabilizátor HYBRID

A HYBRID O.I.S. + rendszer a széles látószögű és erősen zoomolt felvételek elmosódását küszöböli ki. Automatikusan optimalizálja az optikai képstabilizátor hatékonyságát oly módon, hogy a mechanikus vezérlést hozzáigazítja a helyzetéhez, a felvételi körülményekhez és a felhasználói tulajdonságokhoz. Ez csökkenti a meghajtó részének kopását, és nagymértékben javítja a kézi rázkódás korrekcióját alacsony amplitúdóval. Automatikusan felismeri és javítja a felvételi meredekséget.
Panasonic HC-HC-VX1
Panasonic HC-HC-VX1

Nagyon pontos AF autófókusz 4K módban

Élvezd a gyors követőképességet és a stabilitást. Az egyedi automatikus fókusz (Custom AF) segítségével három fókuszmód közül választhatsz. Automatikusan állítja be az átmenetet a kép fényerő elosztása szerint. A 4K módban készül rögzítés folyamán a tárgyak elmosódás nélkül maradnak, mivel a képek a készüléken belül szerkeszthetőek, majd Full-HD felbontásban elmenthetőek. Dolly zoom funkciót és további, mozifilmeknél használatos technikát kínál.

A csomagolás tartalma

  • kamera
  • 1940 mAh akkumulátor
  • töltőadapter
  • HDMI kábel
  • USB kábel
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.