PANASONIC HC-VXF1EP-K kamera

PANASONIC HC-VXF1EP-K kamera

Száma: 1228054
4K kamera nagy MOS érzékelővel a csodálatos kép érdekében még rossz fényviszonyok közt is Leica objektív 25 – 600 mm széles látószöggel. Hibrid optikai stabilizátor, nagyon gyors fókusz. Dönthető kereső és manuális gyűrű a fókusz, a zoom és a blende pontos beállítása érdekében. További információ
284 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1228054

Leírás

 • 4K felbontás
 • Leica lencse széles látószöggel 25 – 600 mm
 • Manuális gyűrű a fókusz, a zoom és a blende pontos beállítása érdekében
 • Dönthető kereső
 • Hibrid képstabilizáció
 • Nagy MOS érzékelő a csodálatos kép érdekében még rossz fényviszonyok közt is

Rögzítsd a legjobbat a körülötted lévő világból

Készíts csodás felvételt a 25mm széles látókörrel, a 24× optikai zoom-mal és a legmodernebb és nagyon pontos AT autófókusszal. Elektromos keresőt és manuális gyűrűt tartalmazó profi funkció. Az új, nagy MOS érzékelő és a nagy fényerejű F1,8 objektív gyenge megvilágításnál is kiváló képet biztosít.
Panasonic HC-HC-VX1
Panasonic HC-HC-VX1

Kiváló 4K képminőség

Használd ki a kiváló teljesítményt rosszabb fényviszonyok mellett 1/2,5"-es érzékelővel és tiszta F1.8 lencsével. A figyelemre méltó LEICA Dicomar lencse megtartja a finom árnyalatokat és árnyékokat, amelyek híressé teszik a LEICA lencséket. Ez a minőségi technológia még magasabb szintre emeli a 4K képet.

Lencse 25 mm széles látószöggel és 24-szeres optikai zoommal

A 4K új objektív fókusztávolsága a 25 mm-es széles látószögtől a 600 mm-es teleobjektívig terjed, 24×-es zoommal rendelkezik a 4-Drive objektív rendszernek köszönhetően. Hihetetlen széles látószögű beállításokkal a nagy ember csoportok és a háttérképek beférnek a szűk térbe és a forgatható LCD kijelzőnek köszönhetően alkalmas selfie fotók készítésére is. Megfelel a 35mm-es fényképezőgépnek. 4K és FHD / 24p módban elérhető.
Panasonic HC-HC-VX1
Panasonic HC-HC-VX1

Hobbi és profi fotósoknak egyaránt

A dönthető elektronikus képkereső (EVF) megkönnyíti a tiszta fényben történő felvételkészítést és leegyszerűsíti a megtekintést. A manuális gyűrű a fókusz, a blende és a zoom egyszerű és gyors beállítását teszi lehetővé profi szinten.

Új hibrid optikai képstabilizátor HYBRID

A HYBRID O.I.S. + rendszer a széles látószögű és erősen zoomolt felvételek elmosódását küszöböli ki. Automatikusan optimalizálja az optikai képstabilizátor hatékonyságát oly módon, hogy a mechanikus vezérlést hozzáigazítja a helyzetéhez, a felvételi körülményekhez és a felhasználói tulajdonságokhoz. Ez csökkenti a meghajtó részének kopását, és nagymértékben javítja a kézi rázkódás korrekcióját alacsony amplitúdóval. Automatikusan felismeri és javítja a felvételi meredekséget.
Panasonic HC-HC-VX1
Panasonic HC-HC-VX1

Nagyon pontos AF autófókusz 4K módban

Élvezd a gyors követőképességet és a stabilitást. Az egyedi automatikus fókusz (Custom AF) segítségével három fókuszmód közül választhatsz. Automatikusan állítja be az átmenetet a kép fényerő elosztása szerint. A 4K módban készül rögzítés folyamán a tárgyak elmosódás nélkül maradnak, mivel a képek a készüléken belül szerkeszthetőek, majd Full-HD felbontásban elmenthetőek. Dolly zoom funkciót és további, mozifilmeknél használatos technikát kínál.

A csomagolás tartalma

 • kamera
 • 1940 mAh akkumulátor
 • töltőadapter
 • HDMI kábel
 • USB kábel
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.