TrueLife NannyCam R360
63 990 Ft

Újdonság

Kétirányú bébiőr, öt hüvelykes képernyővel felszerelve. Csatlakoztathatsz két kamerát és figyelheted két különböző szobában a gyerekeket. A TrueLife NannyCam R360 lehetővé teszi a kamera függőleges és vízszintes forgatását. A kamera lehetővé teszi az éjszakai üzemmódot, így biztosítja a minőségi képátvitelt. Jeltartomány akár 300 méterig. Hosszú üzemidejű akkumulátor.

TrueLife NannyWatch A15

TrueLife NannyWatch A15

Értékelés: 3,8
56 990 Ft

2 év garancia

órába helyezett digitális bébiőr áttekinthető 1,5hüvelykes LCD kijelzővel, szobahőmérővel, ébresztővel, automatikus éjjeli móddal – beleértve a VOX módot, valamint magas minőségű hang- és képátvitellel 300 méteres hatótávval.

MOTOROLA MBP 950 HALO Connected bébiőr
124 190 Ft

2 év garancia

Gyermekek digitális videós bébiőr Wifi funkcióval a Motorolától praktikus segítő otthon egy babával. A praktikus állvány lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet közvetlenül a gyermekágyhoz rögzítsd, így az már nem zavarja a kiságyat. Kétirányú kommunikáció lehetővé teszi a gyermek számára, hogy meghallgasson anélkül, hogy egy szobában lennél vele.

MOTOROLA Comfort 50

MOTOROLA Comfort 50

Értékelés: 4,7
61 490 Ft

2 év garancia

Babafigyelő Comfort 50 Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését a 5” (127 mm) köszönhetően bárhol és bármikor. A tiszta kétirányú hangzás lehetővé teszi, hogy nagyon tisztán kommunikálj gyermekeddel, mintha ugyanabban a szobában lennél.

TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

Értékelés: 4,6
33 990 Ft

TrueLife NannyCam H32 digitális videó baba monitor átlátható színes 3,2 átmérőjű LCD kijelzővel, szobahőmérővel, automatikus éjszakai móddal. A hang és kép továbbítására magas minőségű, mind a nappal és éjszaka. Nyugalomban és biztos lehetsz abban, hogy a közeliekkel, minden rendben van, mivel a felhasznált digitális technológia 2.4Ghz-es frekvencián biztosítja a biztonságos és stabil jelet.

MOTOROLA MBP 485

MOTOROLA MBP 485

Értékelés: 5
61 990 Ft

Babamonitor MBP 485 a Motorola márkától, ami a 12,7 cm 5 "-es színes képernyőnek köszönhetően a babát távolról figyelheted. A digitális zoom mellett a babamonitor altatódalokat is lejátszik, biztosítja a kétirányú kommunikációt és figyelemmel kíséri a szobahőmérsékletet.

MOTOROLA Comfort 45 Connect

MOTOROLA Comfort 45 Connect

Értékelés: 5
78 490 Ft

Babafigyelő Comfort 45 Connect a Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését, esetleg megnyugtatását bárhol és bármikor. A babafigyelő a nagy 2,8” kijelzőjének köszönhetően látja, mi történik a gyerekszobában, és kétirányú kommunikáció segítségével megnyugtathatod a babát.

MOTOROLA Comfort 85 Connect

MOTOROLA Comfort 85 Connect

Értékelés: 5
96 990 Ft

2 év garancia

Babafigyelő Comfort 85 Connect a Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését. A babafigyelő mindig hallja és látja, mi történik a gyerekszobában, és kétirányú kommunikáció segítségével megnyugtathatod a babát.

MOTOROLA Comfort 40 Connect
66 890 Ft

Babafigyelő Comfort 40 Connect a Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését a 2,8” kijelzőnek köszönhetően bárhol és bármikor. A megnyugtatásához használd a kétirányú kommunikációt, vagy játszd le a 10 előre telepített természethang és altatódal egyikét.

MOTOROLA Comfort 60 Connect
81 290 Ft

2 év garancia

Babafigyelő Comfort 60 Connect a Motorola márkától megkönnyíti a gyerek megőrzését bárhol és bármikor. A babafigyelő a nagy 5” kijelzőjének köszönehtően látja, mi történik a gyerekszobában, és kétirányú kommunikáció segítségével megnyugtathatod a babát.

MOTOROLA EASE 35 bébiőr
65 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az EASE 35 bébiőr a Motorola márkától nagyszerű segítőtárs minden szülő számára. A bébiőr nagy, 12,7 cm átlójú, színes kijelzővel és akár 300 méter hatótávolsággal rendelkezik. Tartsd szemmel a gyermeked, még akkor is, ha egy másik szobában tartózkodsz.

MOTOROLA EASE 44 Connect bébiőr
82 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az EASE 44 wifi videós bébiőr a Motorola márkától nagyszerű segítőtárs minden szülő számára. A bébiőr nagy, 10,9 cm átlójú, színes kijelzővel és akár 300 méter hatótávolsággal rendelkezik. Tartsd szemmel a gyermeked, még akkor is, ha nem vagy otthon.

TrueLife NannyCam V24

TrueLife NannyCam V24

Értékelés: 4,5
26 090 Ft

A TrueLife NannyCam V24 egy digitális videó bébicsősz, színes, áttekinthető 2,4 hüvelykes LCD kijelzővel, szoba hőmérővel, ébresztővel, automatikus éjszakai móddal a VOX rendszerrel egyben és nagyon jó minőségű hang és képátvitellel, akár 300 m hatótávolsággal.

Reer Okostelefon és Iphone kamera
29 990 Ft

Digitális kamera IP technológia támogatottsággal. Mobilalkalmazás segítségével történő vezérlés. A kép HD felbontásban készül. Kiváló minőségű 4× digitális zoom. Mozgás- és kiadott hangok érzékelése. 110°-ban forgatható könyök. Infravörös üzemmód az éjjeli felvételkészítéshez. A Reer Okostelefon és IPhone kamera fali konzollal is fel van szerelve.

MOTOROLA MBP 481 Bébiőr

MOTOROLA MBP 481 Bébiőr

Értékelés: 3,7
32 790 Ft

Motorola MBP 481 bébiőrrel kisbabája a legnagyobb biztonságban lehet, hála ennek a modern technikai eszköznek. 2"-os, színes, LCD kijelzővel rendelkezik, így nemcsak hallja, hanem látja is a kisbabát. A távoli zoom és az infravörös éjjellátó tartja szemmel a babát sötétben is. Vezeték nélküli technológia, biztonsági titkosítás és hangerőszabályozás jellemzi ezt a hasznos készüléket.

BAYBY BBM 7030 Digitális videós bébiőr-41%
39 490 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bayby BBM 7030 digitális videós babaőr gondoskodik róla, hogy Ön vezetés közben is vigyázhasson babájára. Az eszköz hatótávolsága akár 250 méter, az autós rögzítést pedig tapadókorongok segítik. A babaőr egyirányú (baba-szülő) kommunikációt tesz lehetővé.

MOTOROLA MBP 50

MOTOROLA MBP 50

Értékelés: 3,4
71 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az MBP 50 videó bébiőr 5,0"-os színes LCD kijelzővel és távolról is forgatható, dönthető kamerával, zoom funkcióval ellátott és infravörös éjjellátóval felszerelt a gyenge fényviszonyok melletti őrködés érdekében. A kristálytiszta kétirányú hangátvitel lehetővé teszi a tiszta kommunikációt.

BEURER BY 88 Bébiőr

BEURER BY 88 Bébiőr

Értékelés: 3,5
45 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beuer By 88 Babaőr készülék használata egyszerű, segítségével biztonságban tudhatja gyermekét, még akkor is, ha nem tartózkodnak egy helyiségben. Legyen a lakásban bárhol, a Beuer BY 88 Babaőr készüléknek köszönhetően mindig figyelhet a babára. A babaőr egyirányú (baba-szülő) kommunikációt tesz lehetővé. Csatlakoztathatja okostelefonhoz, táblagéphez vagy PC-hez.

Vtech BM4600 video bébiőrző 4,3", Bagoly XL
71 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

VTech BM4600 egy video bébiőrző extra nagy 4,3" színes kijelzővel, mely nagy felbontású, forgó kamerával (PTZ széles látómezővel) és néhányszoros zoommal, szobahőmérővel, éjszakai móddal, és akár 300 m-es hatótávval. A bébiőrző emellett lehetővé teszi a gyermekkel való kommunikációt a minőségi hang és a kétoldalú kommunikáció segítségével, így hozzájárulhatunk a gyermek nyugodt alvásához.

Vtech BM4300 video bébiőrző, Bagoly
53 690 Ft

2 év garancia

VTech BM4300 egy bagoly formájú video bébiőrző extra nagy 4,3" színes kijelzővel, mely nagy felbontású, néhányszoros zoommal, szobahőmérővel, éjszakai móddal, és akár 300 m-es hatótávval. A bébiőrző emellett lehetővé teszi a gyermekkel való kommunikációt a minőségi hang és a kétoldalú kommunikáció segítségével, így hozzájárulhatunk a gyermek nyugodt alvásához.

Babymoov Video Essential baby monitor
38 990 Ft 36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Essential Babymoov videomonitor mindent tartalmaz, amire szükséged van alvó baba nézéséhez és hallásához. A kompakt, teljes funkcionalitású és könnyen használható Essential Monitor gyorsan fontos segítséget jelent a baba megfigyelésében. Kiváló éjjellátó képesség, 2,4 hüvelykes kijelző, 2X zoom és magas hangminőség teszi az Essential-t nagyszerű szövetségeseddé. Funkcionálissága meggyőz téged: VOX mód, dupla riasztás, állítható hangerő, távolság 250 méterig, automatikus csatornaválasztás.. Ugyancsak praktikus egy olyan készlet, amellyel a kamerát a kiságy fölé falra szerelheted. A forgó talp lehetővé teszi, hogy a kamerát különböző irányokba állítsd gyermeke számára a legjobb megfigyelésérdekében.

MOTOROLA Peekaboo

MOTOROLA Peekaboo

Értékelés: 4,7
36 490 Ft 35 690 Ft

Akció

A praktikus Peekaboo babamonitor a Motorola márkától lehetővé teszi a felvételkészítést távolról és a video streaming funkciót. A döntés és a nagyítás funkcióknak köszönhetően semmi sem kerülheti el a figyelmét. A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi a baba megnyugtatását távolról is.

BAYBY BBM 7020 Digitális videós bébiőr-44%
48 990 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bayby BBM 7020 digitális videós babaőr gondoskodik róla, hogy Ön mindig vigyázhasson babájára. Az eszköz hatótávolsága akár 250 méter, az infrakamerának köszönhetően pedig a szülő akár sötétben is őrizheti a baba álmát. A babaőr kétirányú (baba-szülő, szülő-baba) kommunikációt tesz lehetővé.

Nuk ECO Control Video Display 550VD babafigyelő
78 490 Ft

NUK Eco Control Video Display 550VD digitális babfigyelő Eco-Mode funkcióval, videó funkcióval és Full Eco-Control funkcióval. Rugalmasságot, hanem egyfajta biztonságot is garantál. Ha időről-időre a csecsemő aludni szeretne, a babafigyelő 4 különböző altatódalt vagy nyugtató hangot tud lejátszani a természetből.