shumee Dísztárcsa Fox Ring 13" 1db - ezüst

shumee Dísztárcsa Fox Ring 13" 1db - ezüst

Száma: 100054843038
Közvetlenül partnerünktől
A tartós ABS anyagból készült dísztárcsák nemcsak az egyszerű fémtárcsák elegáns lefedésére alkalmasak, hanem részleges védelmet nyújtanak a víz, piszok és só ellen. Ezen felül utánozzák a modern öntött tárcsák megjelenését, és legfőképp az elegáns kialakításukkal nyűgöznek le. Az ezüst Fox Ring 13" További információ
5 703 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

2021.10.04 - 2021.10.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054843038

Leírás

A tartós ABS anyagból készült dísztárcsák nemcsak az egyszerű fémtárcsák elegáns lefedésére alkalmasak, hanem részleges védelmet nyújtanak a víz, piszok és só ellen. Ezen felül utánozzák a modern öntött tárcsák megjelenését, és legfőképp az elegáns kialakításukkal nyűgöznek le. Az ezüst Fox Ring 13" méretű dísztárcsák 1 darabos készletben kerülnek szállításra.

Termék részletek

  • Tartós ABS anyag
  • A modern öntött tárcsák utánzata
  • Fokozott védelem a víz, só és szennyeződések ellen
  • 13"-os méret
  • 1 darabos készlet
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.