Maximo kislány kalap

Maximo kislány kalap

Értékelés: 5
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kötős, megnyerő kalap felhajtható szegéllyel a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. Minden kislánynak illeni fog, ráadásul nyáron védi a gyermek fejét a napsugarakkal szemben. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre.

Hatley Kétoldalas lány kalap
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A klassz lány kalap a Hatley márkától kiváló társad lesz a forró nyári napokon. A kalap védi kislányod fejét a napocskától. A kalap designja úgy lett megtervezve, hogy kislányod kiválaszthassa, melyik oldalát szeretné viselni.

Maximo Lány kalap

Maximo Lány kalap

Értékelés: 5
7 590 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány kalap szitakötővel, összeköthető, hátul extra szövettel a Maximo márkától. A kalap 100 % pamutból készült.

ROXY Lány kétoldalas kalap New Bobby K ERLHA03099-MGE7
8 590 Ft

Újdonság

A nagyszerű kétoldalas kalap a ROXY márkától tökéletes a forró nyári napokon. A kalap egyik oldala rózsaszín, a másikat vidám kagyló motívum díszíti. Egy speciális húzózsinór az áll alatt biztosítja, hogy a kalap ne essen le.

Stonz Bucket Hat
9 390 Ft

Ez a gyermek kalap UPF 50 napsugárzás elleni védelemmel ellátott anyagból készül. Gumival van ellátva a behúzás és a méret beállítása érdekében. Hálós anyagból készült bélés is a része, amely megfelelő légáteresztést biztosít. A Stonz Bucket Hat 9 hónapos kortól 6 éves korig alkalmas.