Maximo Kétoldalas lány kalap
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megnyerő kétoldalú kalap összecsukható karimával, a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Minden kislány számára megfelelő, emellett nyáron megóvja a baba fejét a naptól. A tökéletes szabás biztosítja, hogy szépen illeszkedjen a fejére.

Maximo lány kalap

Maximo lány kalap

Értékelés: 5
8 290 Ft

Szép játékos kalap felhajtható, ráncolt karimával a Maximo márkától, kiváló minőségű pamut anyagból készült. Minden kislányhoz remekül illik, emellett nyáron megóvja a gyerek fejét a naptól. Tökéletes szabása garantálja, hogy remekül illik a fejre.

Boboli lány kalap 202116
4 690 Ft

Lány kalap virágmotívummal a Boboli márkától. A sapka 100% pamutból készült, és húzózsinórokat tartalmaz az áll alatti kötéshez.

Hatley Kétoldalas lány kalap
4 990 Ft

A klassz lány kalap a Hatley márkától kiváló társad lesz a forró nyári napokon. A kalap védi kislányod fejét a napocskától. A kalap designja úgy lett megtervezve, hogy kislányod kiválaszthassa, melyik oldalát szeretné viselni.

Maximo kislány kalap

Maximo kislány kalap

Értékelés: 5
6 090 Ft

Ez a kötős, megnyerő kalap felhajtható szegéllyel a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. Minden kislánynak illeni fog, ráadásul nyáron védi a gyermek fejét a napsugarakkal szemben. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre.

Maximo lány kalap
6 290 Ft

Szép stílusos kalap masnival a Maximo márkától, szalma anyagból. Minden kislányhoz remekül illik, emellett nyáron megóvja a gyerek fejét a naptól. A kalapot masni díszíti, ami érdekes kiegészítővé varázsolja.

Maximo Lány kalap

Maximo Lány kalap

Értékelés: 5
7 590 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány kalap szitakötővel, összeköthető, hátul extra szövettel a Maximo márkától. A kalap 100 % pamutból készült.

Maximo lány kalap sahara
5 790 Ft

Funkcionális kellemes kalap a Maximo márkától, UV 15 szűrővel, kötős kialakítás, kiváló minőségű pamut anyagból. A kalap úgy lett megtervezve, hogy védje az egész fejet és a nyakat, a hátsó meghosszabbított résznek köszönhetően. Praktikus kiegészítő, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

ROXY Lány kétoldalas kalap New Bobby K ERLHA03099-MGE7
8 590 Ft

Újdonság

A nagyszerű kétoldalas kalap a ROXY márkától tökéletes a forró nyári napokon. A kalap egyik oldala rózsaszín, a másikat vidám kagyló motívum díszíti. Egy speciális húzózsinór az áll alatt biztosítja, hogy a kalap ne essen le.

Stonz Bucket Hat
9 390 Ft

Ez a gyermek kalap UPF 50 napsugárzás elleni védelemmel ellátott anyagból készül. Gumival van ellátva a behúzás és a méret beállítása érdekében. Hálós anyagból készült bélés is a része, amely megfelelő légáteresztést biztosít. A Stonz Bucket Hat 9 hónapos kortól 6 éves korig alkalmas.