Maximo lány kalap

Maximo lány kalap

Értékelés: 5
8 290 Ft

Szép játékos kalap felhajtható, ráncolt karimával a Maximo márkától, kiváló minőségű pamut anyagból készült. Minden kislányhoz remekül illik, emellett nyáron megóvja a gyerek fejét a naptól. Tökéletes szabása garantálja, hogy remekül illik a fejre.

Maximo kétoldalas fiú kalap
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megnyerő kalap összecsukható karimával, a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Vedd körül a babádat víz alatti mintákkal, amely a kalapon is megjelenik. A tökéletes szabás biztosítja, hogy szépen illeszkedjen a fejére, és védje a naptól.

Maximo kislány kalap

Maximo kislány kalap

Értékelés: 5
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kötős, megnyerő kalap felhajtható szegéllyel a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. Minden kislánynak illeni fog, ráadásul nyáron védi a gyermek fejét a napsugarakkal szemben. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre.

Maximo lány kalap
6 290 Ft

Szép stílusos kalap masnival a Maximo márkától, szalma anyagból. Minden kislányhoz remekül illik, emellett nyáron megóvja a gyerek fejét a naptól. A kalapot masni díszíti, ami érdekes kiegészítővé varázsolja.

Maximo Lány kalap

Maximo Lány kalap

Értékelés: 5
7 590 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány kalap szitakötővel, összeköthető, hátul extra szövettel a Maximo márkától. A kalap 100 % pamutból készült.