NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Espresso Kávékapszula, 3x12 db
5 990 Ft 166,39 Ft/darab

3 × 12 db NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso. Intenzív eszpresszó 100% bio arabikából, mely a perui fennsíkok friss szellőjében lett termesztve jellegzetes aromatikus fa tónussal, mely édesgyökérre, rózsaszín borsra és fekete ribizlire emlékeztet.

NESCAFÉ Dolce Gusto Colombia Espresso Kávékapszula, 3x12 db
5 990 Ft 166,39 Ft/darab

3× 12 db NESCAFÉ Dolce Gusto Colombia Sierra Nevada Lungo. Az ízletes 100% bio arabica a Sierra Nevada hegység meredek lejtőin termesztett a helyi hagyományoknak és szokásoknak megfelelően. Ez a kolumbiai kávé magában rejti a pirított mandula, szerecsendió és az árpa tónusait.

NESCAFÉ Dolce Gusto CAFE AU LAIT kávékapszula, 3x30 db
9 190 Ft 102,11 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto CAFE AU LAIT kávékapszula egy igazi klasszikus tejes kávé. Erős espresso, tejjel megszelídítve egy igazán kellemes és hosszantartó kávézási élményért. Tejpor és kávé egy kapszulába zárva. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávékapszulák Espresso XXL 3-as csomagolás
9 190 Ft 102,11 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulák Espresso XXL 3-as csomagolás. – Darált pörköltkávé. A narancsvirág és az édes rebarbara aroma a kávészemek könnyű pörköléséből származik, ez mind egy csésze eszpresszóban. A továbbfejlesztett technológia sűrűbb krémet eredményez a kávé felületén. A csomag 90 csésze kávéra elég.

NESCAFÉ Dolce Gusto CAPPUCCINO Kávékapszula, 3 x 30 db
9 190 Ft 102,11 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Cappucino csomagolásában összesen 90 db kapszulát találhat. Forró habos tejjel, enyhén édesítve egy ízes espresso-t kapunk. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávé kapszula white mix 2
5 690 Ft 118,54 Ft/darab

Kóstold meg a NESCAFÉ® Dolce Gusto® White Mix kávékapszulát, ami a kedvelt kávékból és tejből áll. A csomagolásban 1 csomag Flat White kávékapszulát, 1 csomag Café au Lait kávékapszulát és 1 csomag Café au Lait Intenso kávékapszulát találsz. Ez a mix a család minden tagjának és a vendégeknek is tetszeni fog.

NESCAFÉ DOLCE GUSTO LUNGO INTENSO Kávékapszula, 3x16 db
5 190 Ft 108,13 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Lungo Intenso tökéletes választás a karakteres ízű, erős kávék kedvelőinek. Gazdag, markáns illata már első pillanattól kezdve elvarázsol bennünket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CORTADO kávékapszula, 3x30 db
9 990 Ft 111,00 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto CORTADO egy erős espresso csipetnyi tejjel egyesítve. Különleges espresso élményt kínál a kávé szerelmeseinek. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CORTADO Kávékapszula, 3x16 db
5 990 Ft 124,79 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Cortado egy erős espresso csipetnyi tejjel egyesítve. Különleges espresso élményt kínál a kávé szerelmeseinek. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávékapszulák Latte Macchiato Vanilla 3-as csomagolás
5 190 Ft 108,13 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulák Latte Macchiato Vanilla 3-as csomagolás. Olasz ikon új receptúrával, még finomabb és gazdagabb tejhabbal. Két kapszulás receptúra – egy barna kapszulában első osztályú Arabica és Robusta kávé speciális keveréke, a fehér kapszulában vanília ízű tej és egy kis cukor bújik meg. A csomag 48 kapszulát tartalmaz 24 csésze elkészítéséhez.

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso BARISTA Kávékapszula, 3x16 db
5 190 Ft 108,13 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista egy igazán markáns, erős, testes espresso kávé. Karakteres pörköléssel készült, kapszulába zárt őrölt kávéból készíthetünk otthonunkban igazi, olasz kávét, melynek tetejét gazdag, bársonyos krémréteg fedi. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ NESQUIK - Forró csoki kapszula 3 x 16 db
5 190 Ft 108,13 Ft/darab

Nesquick forró csokoládé kapszula NESCAFE Dolce Gusto kávégéphez. Különlegesen habos Nesquick forró csokoládé nem csak gyerekeknek! A különleges technológiának köszönhetően a kapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik az íz és aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró italt hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ AROMA Kávékapszula, 3x16 db
5 190 Ft 108,13 Ft/darab

Nescafe Dolce Gusto Aroma felejthetetlen ízvilága garantáltan mosolyt csal az arcunkra. Kellemes, lágy ízének köszönhetően csodálatos színt varázsol a mindennapok szürkeségébe. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávé kapszula black mix
5 690 Ft 118,54 Ft/darab

Kóstold meg a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Black Mix kávékapszulát, ami kedvelt fekete kávékból áll. A csomagolásban 1 csomag Ristretto Ardenza kávékapszulát, 1 csomag Espresso Intenso kávékapszulát és 1 csomag Espresso kávékapszulát találsz. Ez a mix a minden erős fekete kávé rajongónak tetszeni fog.

NESCAFÉ Dolce Gusto Chococino Forró csoki kapszula, 3x16 db
5 190 Ft 108,13 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Chococino egy bársonyos forró csokoládé, válogatott kakaóbabból. Tetején lágy tejhabbal, krémes ízével gyengéden kényeztet. A különleges technológiának köszönhetően a kapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik az íz aroma komplexitását.

NESCAFÉ Dolce Gusto kávé kapszula Mexico 3 csomag
5 590 Ft 5 190 Ft 144,17 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávé kapszula Mexico Chiapas Grande 3-as csomag Nagy csésze szerves kávé szilvával és mogyoróval 7/11 intenzitással. Összesen 3 doboz, 12 kapszulát tartalmaz, így összesen 36 csésze kávét tudsz készíteni.

NESCAFÉ GRANDE INTENSO Kávékapszula, 3x16 db
5 190 Ft 108,13 Ft/darab

Nescafé Dolce Gusto Grande Intenso kávékapszula tökéletes választás azoknak, akik szeretik az erős, intenzív kávékat, gazdag habbal, és csábító illattal. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto® kávékapszulák Cold Brew 3-as csomagolás
5 190 Ft 144,17 Ft/darab

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulák Cold Brew 3-as csomagolás. Egy csésze frissítő hideg kávé, ami tökéletes a meleg nyári napokra. A kávé hideg extrakciójának köszönhetően lágyabb ízű, emellett a kávé karamell és cikória aromával rendelkezik. Mindössze 60 másodperc alatt elkészól egy csésze. És ne felejts el az elkészítése során hideg vizet használni.

Starbucks Blonde Espresso Roast 12 kapszula, 66 g, 3 csomag
5 490 Ft

Merészen finom eszpresszó kávé, amely csak a Starbucks Blonde Espresso Roast kávékapszulákkal érhető el A** latin-amerikai** gabonaféléket gondosan pörkölték, hogy kiemelkedjenek édes és kifejező tónusaikkal és arany színükkel. Ne várj savasságot. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Dark Espreso Roast 12 kapszula 66 g 3 csomag
5 490 Ft

Kávé kapszula, amely gazdag karamellárnyalatú kávét tartalmaz, ez a Starbucks Dark Espresso Roast. A szemeket intenzíven pörkölik, hogy sötétbarna színűek és megkülönböztető ízük legyen. Karamellesen édes kávé a finom latte készítéséhez. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks by Nescafé Dolce Gusto Médium Eszpresszó Colombia, 3 csomag
6 990 Ft 6 190 Ft

kávékapszulák lédús íze az egyedi Starbucks Medium Espresso Colombia finom eszpresszó készítéséhez hivatottak. A Kolumbiából származó magok óvatosan vannak pörkölve, hogy gazdag barna színűek legyenek és mogyoró tónusokat kapjanak. Kiegyensúlyozott test és erős mogyorós pont. A termék 3 csomagolást tartalmaz, mindegyikben 12 darabbal.

Starbucks Medium House Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
5 490 Ft

kávékapszulák a Medium House Blend teljes ízét rejtik magukban, az első kávé, amelyet a Starbucks készített. A latin-amerikából származó szemeket gondosan pörkölték, hogy sötét gesztenye színük, és földimogyoró valamint kakaó tónusú legyen. Karamellárnyalat, leheletnyi mogyoróval és kakaóval, kiegyensúlyozott ízben, testben és aromában. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

NESCAFÉ Dolce Gusto® Guatemala Latte Macchiato kávékapszulák, 3-as csomagolás
5 790 Ft 5 190 Ft

Újdonság

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Guatemala Latte Macchiato kávékapszulák 12 darabos 3-as csomagolás. Az arabika kávébab intenzív és teljes ízét, valamint az organikus tej selymes izét kínálja. Szerves kávé a termékeny vulkáni talajjal rendelkező Guatemala fennsíkjáról, amely egyedi feltételeket teremt a mély és gyümölcsös ízhez. A csészék száma 18.

René Latte Macchiato Caramel kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
1 590 Ft

A Rene Latte Macchiato Caramel kávé kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmasak. A finom krémes latte rajongóinak biztosan örömet okoz. A lágy tej, a tejhab, az intenzív espresso és a karamell finom ízének csábító kombinációja kényezteti az érzékeket.

Tre Venezie LEON D'ORO kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz, 16 db
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kávékeverék ** válogatott kávészemekből készült, meglepetést okoz hosszantartó és kiegyensúlyozott ízével. A Tre Venezie LEON D'ORO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében dús aroma vár rád. A kapszulák **Dolce Gusto kávéfőzőkbe alkalmasak.

Tiziano Bonini Classico kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz, 16 db
1 790 Ft 111,88 Ft/darab

Kiváló Arabica és Robusta kávé a Tiziano Bonini márkától hermetikusan lezárt kapszulákban a jó íz megőrzése érdekében. Használd őket a Dolce Gusto kávéfőzőben. A tökéletes olasz eszpresszó elkészítéséhez. A csomagolásban 16 db található.

NESCAFÉ Dolce Gusto® Guatemala Espresso kávékapszula, 3-as csomagolás
5 790 Ft 5 190 Ft

Újdonság

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Guatemala Espresso kávékapszulák 12 darabos 3-as csomagolás. A kávécseresznye sötét aromáját, a felszínén pedig a fehér bors tónusával rendelkező vastag habot kínálja. Organikus kávé a termékeny vulkáni talajjal rendelkező Guatemala fennsíkjáról, amely egyedi feltételeket teremt a mély és gyümölcsös ízhez. 100% bio arabika, intenzitása 10 a 11-ből. A csészék száma 36.

Tre Venezie CREMA SOAVE kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz, 16 db
1 790 Ft

A Vietnamból, Columbiából és Brazíliából származó kávékeverék 70 % Robusta és 30 % Arabica kávét tartalmaz, meglepetést okoz a mogyoró, a csokoládé és a gabonafélék finom aromájával. A Tre Venezie CREMA SOAVE kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében megörvendeztet mogyoró barna színével és bársonyosan krémes habjával.