Starbucks Caramel Macchiato 12 kapszula 127,8 g 3 csomagolás
6 290 Ft 5 090 Ft

Caramel Macchiato tejes karamellás ízű kávé Starbucks Caramel Macchiato kávékapszulákban . Ezt a karamellás krémes italt most otthon is elkészítheted a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Espresso Kávékapszula, 3x12 db-16%
5 990 Ft 4 990 Ft

Akció

3 × 12 db NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso. Intenzív eszpresszó 100% bio arabikából, mely a perui fennsíkok friss szellőjében lett termesztve jellegzetes aromatikus fa tónussal, mely édesgyökérre, rózsaszín borsra és fekete ribizlire emlékeztet.

NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Fedezd fel a NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait Intensot, egy különleges kávét friss pörkölt kávébab tónusokkal, és tejes érintéssel a tejszínes, de egyben intenzív ízzel egy kapszulában. A Dél Ázsiai intenzív robusta kávé összekeverésével, és a megfelelő teljes tej hozzáadásával a kávé simábbá vált, de egyben meg lett tartva a kávé egyénisége a pörkölt kávészemek tónusával.

NESCAFÉ ESPRESSO Kávékapszula, 3x16 db-16%
5 990 Ft 4 990 Ft

Akció

Nescafe Dolce Gusto Espresso egy markáns ízű, erős pörkölésű espresso különlegesség, mely garantáltan beindítja a hétköznapjainkat. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CAFFE LUNGO Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto CAFFE LUNGO kávé összetéveszthetetlen bársonyos illatával megédesíti a reggeli ébredést. Gazdag aromájú, krémes habbal koronázott hosszú kávé. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CAPPUCCINO ICE Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Cappucino ICE a krémes tej és erős espresso felemelően finom kombinációja, mely felüdít a meleg nyári napokon. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ LATTE MACCHIATO Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Jellegzetes ízvilágú kávékapszula a Nescafé-tól. A Dolce Gusto Latte Macchiato kiváló minőségű, ízletes espresso kávé. Habosított tej és finom, aromás, enyhén cukrozott espresso kombinációja. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso BARISTA Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Espresso Barista egy igazán markáns, erős, testes espresso kávé. Karakteres pörköléssel készült, kapszulába zárt őrölt kávéból készíthetünk otthonunkban igazi, olasz kávét, melynek tetejét gazdag, bársonyos krémréteg fedi. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Starbucks Blonde Espresso Roast 12 kapszula, 66 g, 3 csomag
5 990 Ft 5 090 Ft

Merészen finom eszpresszó kávé, amely csak a Starbucks Blonde Espresso Roast kávékapszulákkal érhető el A** latin-amerikai** gabonaféléket gondosan pörkölték, hogy kiemelkedjenek édes és kifejező tónusaikkal és arany színükkel. Ne várj savasságot. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Dark Espreso Roast 12 kapszula 66 g 3 csomag
6 290 Ft 5 090 Ft

Kávé kapszula, amely gazdag karamellárnyalatú kávét tartalmaz, ez a Starbucks Dark Espresso Roast. A szemeket intenzíven pörkölik, hogy sötétbarna színűek és megkülönböztető ízük legyen. Karamellesen édes kávé a finom latte készítéséhez. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Cappucino 12 kapszula 120 g 3 csomag
6 290 Ft 5 090 Ft

Kiegyensúlyozott, gazdag cappuccino íz – ilyen a Starbucks Cappuccino kávékapszula . Ezt a lágy és karamellás krémes italt most otthon is elkészítheted a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Medium Espresso Colombia 12 kapszula 66 g 3 csomag-28%
6 290 Ft 4 490 Ft

Akció

kávékapszula lédús íze a finom eszpresszó elkészítéséhez, az egyedülálló Kolumbiai Starbucks Medium Espresso készítéséhez. A Kolumbiából származó szemeit gondosan pörköltük, hogy a gazdag barna színű és mogyoró tónusú legyen. Kiegyensúlyozott test és ** hangsúlyos mogyoró pont . A termék **3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Blond Veranda Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
6 290 Ft 5 090 Ft

Finom kávé kakaószínű, ezek egyedi kávékapszulák Starbucks Blond Porch Blend. A szemeket gondosan pörkölték, hogy gazdag aranyszínűek legyenek és finom ízük legyen. Finom kávé kakaó tónussal és pörkölt dióval a barátok üdvözlésére a verandán. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Medium House Blend 12 kapszula 102 g 3 csomag
6 290 Ft 5 090 Ft

kávékapszulák a Medium House Blend teljes ízét rejtik magukban, az első kávé, amelyet a Starbucks készített. A latin-amerikából származó szemeket gondosan pörkölték, hogy sötét gesztenye színük, és földimogyoró valamint kakaó tónusú legyen. Karamellárnyalat, leheletnyi mogyoróval és kakaóval, kiegyensúlyozott ízben, testben és aromában. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

Starbucks Latte Macchiato 12 kapszula 129 g 3 csomag-15%
6 290 Ft 5 290 Ft

Akció

Bársonyos, finom és gazdag Latte Macchiato íz Starbucks Latte Macchiato kávékapszulákban. Ezt a lágy és karamellás krémes italt most otthon is elkészítheted a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel. A termék 3 csomagot tartalmaz, mindegyikben 12 darab található.

NESCAFÉ Dolce Gusto CAPPUCCINO Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Cappucino csomagolásában 8 kapszula kávét és 8 kapszula tejet találhat. Forró habos tejjel, enyhén édesítve egy ízes espresso-t kapunk. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CORTADO Kávékapszula, 3x16 db-16%
5 990 Ft 4 990 Ft

Kiárusítás

Nescafé Dolce Gusto Cortado egy erős espresso csipetnyi tejjel egyesítve. Különleges espresso élményt kínál a kávé szerelmeseinek. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ LATTÉ VANILLA Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafe Dolce Gusto Latte Vanilla kávékapszula különleges ízvilágú, fantasztikus vizuális élményt nyújtó 3 rétegű kávéspecialitás, egy csipetnyi vaníliával megbolondítva. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto Mocha Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Mocha csomag tartalma 8 tej és 8 kávé kapszula amelyek eggyütt krémes tejcsokoládés kávét hoznak létre. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ LATTE MACCHIATO light Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Light kávékapszula egy igazán finom presszó kávé habos tejjel és csökkentett energiatartalommal!különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Espresso INTENSO Kávékapszula, 3x16 db-16%
5 990 Ft 4 990 Ft

Akció

Nescafe Dolce Gusto Espresso Intenso tökéletes választás azoknak, akik szeretik a testes, aromás kávékat. Élvezzük, ahogy a lenyűgözően harmonikus ízek és illatok kényeztetnek bennünket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ NESQUIK - Forró csoki kapszula 3 x 16 db
5 090 Ft

Nesquick forró csokoládé kapszula NESCAFE Dolce Gusto kávégéphez. Különlegesen habos Nesquick forró csokoládé nem csak gyerekeknek! A különleges technológiának köszönhetően a kapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik az íz és aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró italt hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CAFE AULAIT Kávékapszula, 3x16 db-16%
5 990 Ft 4 990 Ft

Akció

Nescafé Dolce Gusto Cafe Aulait krémes, csábító ízekkel. Élvezzük ezt a tökéletes, lágy különlegességet. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ CARAMEL MACCHIATO Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Caramel Machiato fantasztikus, karamellás ízű kávékülönlegesség, mellyel a nap bármely szakában felfrissíthetjük magunkat. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto Chococino Forró csoki kapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Chococino egy bársonyos forró csokoládé, válogatott kakaóbabból. Tetején lágy tejhabbal, krémes ízével gyengéden kényeztet. A különleges technológiának köszönhetően a kapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik az íz aroma komplexitását.

NESCAFÉ DOLCE GUSTO LUNGO INTENSO Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Lungo Intenso tökéletes választás a karakteres ízű, erős kávék kedvelőinek. Gazdag, markáns illata már első pillanattól kezdve elvarázsol bennünket. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Kávékapszula, 3x16 db
5 690 Ft 5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Ristretto kapszulával nagyon finom rövid espresso készíthet. A gazdag aromájú, testes kávé bársonyos krém réteggel a tetején kellemesen élénkít. Kényeztesse magát ezzel a kávékülönlegességgel.

NESCAFÉ GRANDE INTENSO Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafé Dolce Gusto Grande Intenso kávékapszula tökéletes választás azoknak, akik szeretik az erős, intenzív kávékat, gazdag habbal, és csábító illattal. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ AROMA Kávékapszula, 3x16 db
5 090 Ft

Nescafe Dolce Gusto Aroma felejthetetlen ízvilága garantáltan mosolyt csal az arcunkra. Kellemes, lágy ízének köszönhetően csodálatos színt varázsol a mindennapok szürkeségébe. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Espresso kávékapszula 3 x 30 db
8 990 Ft

Nescafe Dolce Gusto Espresso egy őrőlt, pörkölt kávé telt ízekkel, amit selymes, lágy mogyoróbarna crema réteg koronáz meg. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ Dolce Gusto CAFE AU LAIT kávékapszula, 3x30 db
8 990 Ft

Nescafé Dolce Gusto CAFE AU LAIT kávékapszula egy igazi klasszikus tejes kávé. Erős espresso, tejjel megszelídítve egy igazán kellemes és hosszantartó kávézási élményért. Tejpor és kávé egy kapszulába zárva. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

NESCAFÉ DOLCE GUSTO CAFFE LUNGO Kávékapszula, 3 x 30 db
9 990 Ft

Nescafé Dolce Gusto CAFFE LUNGO kávé összetéveszthetetlen bársonyos illatával megédesíti a reggeli ébredést. Gazdag aromájú, krémes habbal koronázott hosszú kávé. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

René Capuccino kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 690 Ft 1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Rene Cappuccino kávé kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmasak. A finom krémes cappuccino rajongóinak biztosan örömet okoz. A kapszulákban gazdag habosított tej íze keveredik az olasz espresso egyedi ízével.

NESCAFÉ Dolce Gusto kávé kapszula Essenza di Moka 3 csomag-16%
5 990 Ft 4 990 Ft

Akció

Kóstold meg a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Essenza di Moka kávé kapszulákat, amit a sűrű arany habos és szirupos testű igazi olasz reggeli kávé inspirált. A keverék első osztályú dél-amerikai arabika kávébabokat és délnyugat-ázsiai robusta kávészemeket tartalmaz. A csomagolás 3 dobozt, dobozonként 16 kapszulát tartalmaz, ezáltal összesen 48 csésze ikonikus olasz kávét készíthetsz.

NESCAFÉ Dolce Gusto kávé kapszula Flat White 3 csomag
5 090 Ft

Élvezd a Nescafé® Dolce Gusto® Flat White kávé kapszulákat az új-zélandi és ausztráliai klasszikával inspirálva. Erős espresso megfelelő mennyiségű tejjel lágyítva a lágyabb ízért, de gazdag aromával. A csomagolás 3 dobozt, dobozonként 16 kapszulát tartalmaz, ezáltal összesen 48 csésze márványos habú ikonikus kávét készíthetsz.

NESCAFÉ Dolce Gusto kávé kapszula Mexico 3 csomag
5 590 Ft 5 090 Ft

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávé kapszula Mexico Chiapas Grande 3-as csomag Nagy csésze szerves kávé szilvával és mogyoróval 7/11 intenzitással. Összesen 3 doboz, 12 kapszulát tartalmaz, így összesen 36 csésze kávét tudsz készíteni.

René Lungo Forte kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 690 Ft 1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedi ízű finom kávé amely kellemesen felélénkít. A kapszulák úgynevezett hosszú espresso-ra alkalmasak, ahol a kávén több víz folyik át, így „több“ kávé hozható létre. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak.

René Latte Macchiato Caramel kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db-19%
5 190 Ft 4 190 Ft

Akció

A Rene Latte Macchiato Caramel kávé kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmasak. A finom krémes latte rajongóinak biztosan örömet okoz. A lágy tej, a tejhab, az intenzív espresso és a karamell finom ízének csábító kombinációja kényezteti az érzékeket.

Tiziano Bonini Classico kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 10 db
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tiziano Bonini Classico kapszulák teljes ízüket és aromájukat a különleges pörkölésnek köszönhetik. A kávé egyedi ízű, lágy csokoládé és gyümölcs íz fedezhető fel benne, a hagyományos olasz kávé szerelmeseinek ideális.

Tre Venezie ARABICA DI SAN MARCO Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmas kapszulák, 16 db
6 990 Ft

100% Arabika keverék meglepetést okoz az édes gyümölcsök, a frissítő citrusok és a kakaó egyesített ízével Az ARABICA DI SAN MARCO Tre Venezie kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem illatából sem ízéből nem veszít A kész kávé telt, finom és rafinált ízzel örvendeztet meg.

Tiziano Bonini Intenso kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 10 db
3 390 Ft

Tiziano Bonini Intenso eredeti olasz kávé gazdag és kiegyensúlyozott ízzel, amely kielégíti az olasz espresso szerelmesei igényeit. Az Arabika és a közép-amerikai Robuszta keveréke hermetikusan zárt kapszulákba rejtve. A kávé így megőrzi ízét és aromáját.

Tre Venezie LEON D'ORO kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz, 16 db
1 190 Ft

Ez a kávékeverék ** válogatott kávészemekből készült, meglepetést okoz hosszantartó és kiegyensúlyozott ízével. A Tre Venezie LEON D'ORO kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében dús aroma vár rád. A kapszulák **Dolce Gusto kávéfőzőkbe alkalmasak.

René Chocolate kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 703 Ft 1 490 Ft

Ízletes krémcsokoládé a Dolce Gusto kávéfőzőkhöz, ami egyesíti magában a kakaóbabok hívogató tejben rejlő aromájával. A sötét kapszula gazdag ízű csokoládét rejt magában. A világos kapszula a tejes összetevőt tartalmazza.

Tre Venezie CREMA SOAVE kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz, 16 db
5 890 Ft 1 890 Ft

A Vietnamból, Columbiából és Brazíliából származó kávékeverék 70 % Robusta és 30 % Arabica kávét tartalmaz, meglepetést okoz a mogyoró, a csokoládé és a gabonafélék finom aromájával. A Tre Venezie CREMA SOAVE kávékapszulák hermetikusan zártak, így a kávé sem ízéből sem illatából nem veszít. A csészében megörvendeztet mogyoró barna színével és bársonyosan krémes habjával.

NESCAFÉ Dolce Gusto Colombia Espresso Kávékapszula, 3x12 db
5 990 Ft

3× 12 db NESCAFÉ Dolce Gusto Colombia Sierra Nevada Lungo. Az ízletes 100% bio arabica a Sierra Nevada hegység meredek lejtőin termesztett a helyi hagyományoknak és szokásoknak megfelelően. Ez a kolumbiai kávé magában rejti a pirított mandula, szerecsendió és az árpa tónusait.