Calvin Klein Eternity For Men - after shave 100 ml

Márka: Calvin Klein Katalógus száma: 100002572707

Közvetlenül partnerünktől

Calvin Klein Eternity For Men - after shave 100 ml

Az illat  jellemzi a mai férfi szellemét - szelíd, odaadó és ugyanakkor kifinomult és erős.  Az illata kifejezi a vitalitást és a magabiztosságot, ami jellemzi a mai férfi érzékenységét.  Klasszikus, frissítő illat, heves és kifejezetten férfias, energikus, az erdő meleg tónusaival kombinálva. További információ

6720

8 400 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
6 720 Ft
-20%

Katalógus száma: 100002572707

Leírás

Termékleírás

Az illat  jellemzi a mai férfi szellemét - szelíd, odaadó és ugyanakkor kifinomult és erős. Az illata kifejezi a vitalitást és a magabiztosságot, ami jellemzi a mai férfi érzékenységét. Klasszikus, frissítő illat, heves és kifejezetten férfias, energikus, az erdő meleg tónusaival kombinálva. Egy híres tervezővel együttműködve Pierre Dinandem  létre hozta a  Calvin Klein illat  férfi változatát az Eternity For Men (vastag üveg ovális vállakkal)
Egyesítették a kristályt és az ezüstöt, amelyek időtlen eszményt alkotnak – a szeretet és az odaadás érzését.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Kozmetikum típusa aftershave
Űrtartalom 100 ml

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.