NATY Pelenkák Midi 4 - 9 kg - ECONOMY PACK (50 db)

Márka: NATY Katalógus száma: 1307352

Újdonság

NATY Pelenkák Midi 4 - 9 kg - ECONOMY PACK (50 db)

Nagy, gazdaságos csomag, amely 50 db pelenkát tartalmaz, 4–9 kg súlyú gyermekek számára. A Naty pelenkával aggodalom nélkül bepelenkázhatod a babát. Nincs szükség felesleges kemikáliákra. A bababőrrel érintkező anyag hitelesített és természetes. További információ

6490

6 490 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1307352

Leírás

Termékleírás

A svéd Asthma és Allergia Egyesület által hitelesített. A svéd Asthma és Allergia Egyesület egy svéd nemzeti szövetség, amely az allergiában, intoleranciában, asztmában szenvedők életkörülményeinek javítása céljából jött létre. A pelenkákat folyamatosan tökéletesítik, az allergia, ekcéma és kiütések kialakulásának minimalizálása érdekében.

Az első környezetkímélő pelenkák, amelyek „OK Biobased“ (Vincotte) minősítéssel rendelkeznek. A Vincotte a világ egyik legigényesebb nonprofit szervezete, amely megerősíti a pelenka gyártásához használt megújuló nyersanyagok számát. Továbbá, az egész Eco by Naty márka rendelkezik ASTM D6866 megújíthatósági tanúsítvánnyal. Az ASTM egy független, nonprofit szervezet, amely nemzetközi szabványokat határoz meg az anyagok, termékek, rendszerek és szolgáltatások terén.

A pelenka 50–60% -át biológiailag lebomló forrásokból állítják elő, ezért pillanatok alatt lebomlik. Az egész pelenka 2 – 4 év alatt bomlik le, a hagyományos pelenkával szemben, melynek lebomlása 400 év.

A külső része GM szabad kukoricakeményítőből készül, és biológiailag teljesen lebontható. Funkciója ugyanaz, mint a műanyag pelenkáknak, de jelentősen gyengédebb a bababőrhöz. Mivel kémiai anyag mentes és légáteresztő. Ahogy sok szülő már látta, ez a Naty pelenkák egyik fő előnye, mivel a természetes légáteresztő képesség megakadályozza a bőrirritációt.

Az abszorbens mag biológiailag lebomló cellulóz és abszorbens gél keveréke (az abszorpció és az elzárás miatt). A cellulóz skandináv fából származik, és FSC minősítéssel rendelkezik. Ez egy olyan nemzetközi tanúsítvány, amely garantálja, hogy a fa és a papír gondosan kezelt erdőkből származik.

A pelenkák nagyon puhák, majdnem olyanok, mint a ruhás pelenkák, hogy a baba természetesen tudjon mozogjon. A rugalmas újrahasznosítható övek és a pelenka hátoldalán lágy részeknek köszönhetően a baba tökéletesen elfér benne.

A pelenkák nincsenek kifehérítve vagy illatosítva. Nem tartalmaznak klórt, latexet, TBT-t (tributil-ón), színezékeket, ftalátokat, dioxinokat. A pelenka nyomtatása nem tartalmaz nehézfémeket, nem veszélyezteti a gyermek egészségét.

A pelenka csomagja újonnan készült tanúsított bio-műanyagból, és biohulladék-zsákként is használható.

A Naty pelenkák nagyon népszerűek a bőrápolásban, nagyszerű funkcionalitásukban, extra puhaságukban és minimális környezeti hatásukban. Az Eco by Naty vezető úttörő öko-társaságnak nevezhető, amely sok kutatásba fektet be. Folyamatosan új ötletekkel jönnek, amelyek megkönnyítik az életet az átgondolt emberek számára és segítik a természetet.


Paraméterek

%2% paraméterei

Pelenka típusa Eldobható
Baba min. súlya 4 kg
Baba max. súlya 9 kg
Garnitúra darabszáma 50 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.