Old Spice Szakállbalzsam, 63 g
2 590 Ft

Gondoskodj a szakálladról az új Old Spice balzsammal. Szakállbalzsamot használatával formázhatod és mindig ellenőrzés alatt tarthatod a szakállad. A balzsam bármilyen hosszú és típusú szakállra alkalmas. Használat után tipikus férfias illatot hagy.

Old Spice Kondicionáló szakállra 150 g
2 590 Ft

Ápold a szakálladat az új Old Spice kondicionálóval. A szakállad selymes, puha lesz. A készítményt bármilyen típusú és méretű szakállra ajánlott, csak igazítsd hozzá a felhasznált mennyiséget. Megőrzi a tipikus férfias illatát.

Old Spice Szakállolaj, 50 ml
2 590 Ft

Gondoskodj a szakálladról az új Old Spice olajjal. A szakállad puha és ragyogó lesz. Az olajat minden típusú és hosszúságú szakállra alkalmas, csak a megfelelő mennyiséget kell belőle felhasználnod. Használat után tipikus férfias illatot hagy maga után.

Old Spice Sampon szakállra 225 ml
2 590 Ft

Ápold a szakálladat az új Old Spice samponnal. Az összes szennyeződést lemossa a szakálladról, így egészséges megjelenést és lágyságot biztosít. A sampon bármilyen hosszú szakállhoz ajánlott. Bónuszként férfias és friss illata van.

Gillette Pro 2in1 Ice Borotválkozás utáni balzsam, 100 ml
2 290 Ft 2 190 Ft

Gillette Pro 2in1 borotválkozás utáni balzsam összetevői hűsítik a bőrt, ezzel csökkentve a bőrirritációt. Könnyű összetétele hidratálja és ápolja a bőrt. A frissen borotvált arcbőr megnyugatatására kondícionál és egyben elősegíti, hogy bőre magába zárja saját nedvességtartalmát. Gyengéd összetevői lehetővé teszik a mindennapos használatot is.

Nivea Férfi boroválkozás utáni balzsam, 100 ml
2 490 Ft

Nivea borotválkozás utáni balzsam enyhítő érzést hoz az irritált férfi arcbőr számára. A készítmény speciális hidratáló elemeket tartalmaz, mint E-vitamint és B5 provitamint, hogy borotválkozás után a bőre azonnal tudjon regenerálódni. Így bőre ápolt és bársonyos tapintású lesz.

Nivea FOR MEN After Shave Balzsam érzékeny bőrre
2 690 Ft 2 490 Ft

Nivea for men sensitive borotválkozás utáni balzsam megnyugtatja bőrét és csillapítja a kipirosodást. Használatával megelőzheti az esetleges irritációkat, s fellép a kiszáradó bőr ellen is. Kamilla, hamamelisz és E-vitamin tartalmának köszönhetően rendkívül gyengéd, s segít abban, hogy acbőre kipihentnek látsszon. Kiváló választás az érzékeny bőrű férfiak számára!

Nivea MEN Active Energy borotválkozás utáni balzsam
2 490 Ft

Nivea MEN 2 az 1– ben Active Energy borotválkozás utáni balzsam magában rejti a borotválkozás utáni balzsamot, mely megnyugtatja a borotválkozás utáni irritált bőrt, és hidratáló krémet az egész arcra. Felfrissíti a bőrt és energiát ad neki.