Gillette Pro 2in1 Ice Borotválkozás utáni balzsam, 100 ml
2 490 Ft 2 290 Ft

Gillette Pro 2in1 borotválkozás utáni balzsam összetevői hűsítik a bőrt, ezzel csökkentve a bőrirritációt. Könnyű összetétele hidratálja és ápolja a bőrt. A frissen borotvált arcbőr megnyugatatására kondícionál és egyben elősegíti, hogy bőre magába zárja saját nedvességtartalmát. Gyengéd összetevői lehetővé teszik a mindennapos használatot is.

Nivea Férfi boroválkozás utáni balzsam, 100 ml
2 690 Ft 2 490 Ft

Nivea borotválkozás utáni balzsam enyhítő érzést hoz az irritált férfi arcbőr számára. A készítmény speciális hidratáló elemeket tartalmaz, mint E-vitamint és B5 provitamint, hogy borotválkozás után a bőre azonnal tudjon regenerálódni. Így bőre ápolt és bársonyos tapintású lesz.

Nivea Férfi boroválkozás utáni balzsam
2 690 Ft 2 590 Ft

Nivea Sensitive Cooling borotválkozás utáni balzsam enyhítő, hűsítő érzést hoz az irritált férfi arcbőr számára. A készítmény speciális hidratáló elemeket tartalmaz, mint kamillát és tengeri alga kivonatot, hogy borotválkozás után a bőre azonnal tudjon regenerálódni. Így bőre ápolt és bársonyos tapintású lesz.

Nivea FOR MEN Silver Protect After Shave Balzsam
2 490 Ft

Nivea For men Silver protect borotválkozás utáni balzsam antibakteriális védelmet nyújt bőrének! A krém ezüst ionokat, B5 provitamint és kamillát tartalmaz, amely nem csak hamar megnyugtatja bőrét, de egyúttal gyorsan fel is szívódik. Akár 24 órán át tartó hatásra is képes, arca pedig kellemes tapintásúvá és ápolttá válik tőle. Kiváló választás mindenkinek, aki borotválkozás után egy gyorsan ható krémre vágyik!

Nivea MEN Active Energy borotválkozás utáni balzsam
2 690 Ft 2 490 Ft

Nivea MEN 2 az 1– ben Active Energy borotválkozás utáni balzsam magában rejti a borotválkozás utáni balzsamot, mely megnyugtatja a borotválkozás utáni irritált bőrt, és hidratáló krémet az egész arcra. Felfrissíti a bőrt és energiát ad neki.

Gillette Sensitive borotválkozás utáni balzsam érzékeny bőrre 75 ml
1 890 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Férfi borotválkozás utáni balzsam 75 ml- es csomagolásban kifejezetten érzékeny bőrre. Finoman ápol és szükséges hidratációt nyújt, enyhíti a borotválkozás utáni irritációt. Természetesen friss, tiszta és hosszantartó illat.

Nivea MEN Borotválkozás utáni balzsam Sensitive Recovery 100 ml
2 690 Ft 2 590 Ft

NIVEA Borotválkozás utáni balzsam Sensitive Recovery védi bőrödet az irritációtól égető érzés nélkül. Puhítja a szakállat a sima és kényelmes borotválkozásért Elősegíti a borotválkozás utáni apró vágások és sebek gyógyulását. – Alkoholmentes. Tartalma 100 ml.

Nivea FOR MEN After Shave Balzsam érzékeny bőrre
2 690 Ft 2 590 Ft

Nivea for men sensitive borotválkozás utáni balzsam megnyugtatja bőrét és csillapítja a kipirosodást. Használatával megelőzheti az esetleges irritációkat, s fellép a kiszáradó bőr ellen is. Kamilla, hamamelisz és E-vitamin tartalmának köszönhetően rendkívül gyengéd, s segít abban, hogy acbőre kipihentnek látsszon. Kiváló választás az érzékeny bőrű férfiak számára!