Paraméterek meghatározása
Gillette Fusion5 Borotva + 11 Pótfej Gillette Mach3 borotvafej 8 db + Sensitive borotvazselé 200 ml
Gillette Fusion5 Borotva + 11 Pótfej

A Gillette Fusion5 férfi borotva pontosan követi az arcod körvonalait, ezért tökéletes borotválkozást biztosít. A precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területekre és a krémezőcsík kényelmes borotválást biztosít.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Fusion5 ProGlide férfi borotva  Gillette Mach3 borotvafej 8 db + Sensitive borotvazselé 200 ml
Gillette Fusion5 ProGlide férfi borotva 

A Gillette Fusion5 ProGlide borotva 5 pengét tartalmaz, amelyek súrlódáscsökkentő bevonattal rendelkeznek, így könnyedén siklanak a bőrön. A FlexBall technológia követi az arc körvonalait, így gyakorlatilag bármilyen szakállt meg tud borotválni. Az igazítópenge a nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. 

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Mach3 borotvafej 8 db + Sensitive borotvazselé 200 ml Gillette Mach3 borotvafej 8 db + Sensitive borotvazselé 200 ml
Gillette Mach3 borotvafej 8 db + Sensitive borotvazselé 200 ml

Borotvafejek és borotvazselé érzékeny bőrre. A borotvafejek minden Mach3 borotvával használhatók. Bőr védelmére szolgáló mikrolamellák, különálló, rugalmasan elhelyezett pengék. A csomagolás 8 borotvafejet tartalmaz.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette ProGlide Férfi csere borotvafej, 14 db Gillette Fusion Proglide Power Borotvabetét, 4 db
Gillette ProGlide Férfi csere borotvafej, 14 db

A Gillette ProGlide tartalék borotvafej minden szőrszálat leborotvál 5 súrlódáscsökkentő penge által. A sima és hosszan tartó borotválkozásért. A mikrolamellák gyengéden feszesítik és kisimítják a bőrt, az igazító penge pedig leborotválja a nehezen elérhető helyeket.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Mach3 csere borotvafej,16 db Gillette Fusion Proglide Power Borotvabetét, 4 db
Gillette Mach3 csere borotvafej,16 db

A Gillette Mach3 férfi csere borotvafejeket a precíz, klasszikus borotválkozáshoz tervezték, amelyben megbízhatsz. Három, az acélnál erősebb penge tovább éles marad (a Sensor3 borotvához képest). Minden Mach3 csere borotvafej minden Mach3 nyéllel használható.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Fusion Proglide Power Borotvabetét, 4 db Gillette Fusion Proglide Power Borotvabetét, 4 db
Gillette Fusion Proglide Power Borotvabetét, 4 db

Gillette Fusion Proglide Power vékony és kifinomult pengéivel gyorsan és könnyedén tehet szert kellemes tapintású bőrre. A pengestabilizátor megőrzi az optimális elhelyezkedést és segít abban, hogy használat közben alkalmazkodjon a körvonalakhoz. A krémezőcsík mérete nagyobb, mint a korábbi daraboké, ásványi olaj és síkosító polimer tartalma miatt pedig akadálytalanul siklik a penge a bőrön. Kiváló választás azok számára, akik kényelmesen és gyorsan szeretnének puha és kellemes tapintású bőrre szert tenni.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Fusion Borotvabetét 12 db Gillette Fusion5 ProGlide borotválkozó fej férfiak számára 12 db.
Gillette Fusion Borotvabetét 12 db

A Gillette Fusion borotvabetétet kifejezetten arra tervezték, hogy megkönnyítse a borotválkozást. Pengéi vékonyak és úgy helyezkednek el, hogy akadálytalanul végig tudjanak siklani a bőrön, anélkül, hogy irritációt okoznának. Krémcsíkja több nedvesítőszert és ásványi anyagot tartalmaz, így könnyebbé teszi a borotválkozást.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Mach3 Borotvapenge, 12 db Gillette Fusion5 ProGlide borotválkozó fej férfiak számára 12 db.
Gillette Mach3 Borotvapenge, 12 db

Gilette Mach 3 borotvapengék kényelmet és maximális teljesítményt ígérnek. Használatuk pontossággal és kevesebb irritációval jár. Három pengés kialakítással rendelkeznek, a pengék pedig egytől-egyig súrlódás nélkül, kényelmesen távolítják el az egyes szőrszálakat. Comfort Guard Microfin barázdával, mely kisimítja a bőrt a pengék előtt a még könnyebb borotválásért.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Fusion5 ProGlide borotválkozó fej férfiak számára 12 db. Gillette Fusion5 ProGlide borotválkozó fej férfiak számára 12 db.
Gillette Fusion5 ProGlide borotválkozó fej férfiak számára 12 db.

Vékonyabb és finomabb pengék, amelyek könnyen csúsznak a bőrön anélkül, hogy kiszaggatnák, vagy húznák a bajuszodat. A borotválkozó fej tartalmaz egy módosított hidratáló csíkot – több hidratáló és ásványolaj tartalommal. Bajusz kiegyenesítő – segít megfeszíteni a bőrt és a szakállat megfelelő helyzetbe hozza. A fejnek 5 pengéje van + 1 kiegyenesítő penge.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Fusion Proglide Borotvabetét, 4 db Gillette Fusion Proglide Power Styler Borotva
Gillette Fusion Proglide Borotvabetét, 4 db

Gillette Fusion Proglide borotvák kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék a borotválkozást. A pengék vékonyak és kifinomultak, s akadálytalanul képesek siklani a bőrön, anélkül, hogy irritációt okoznának. A krémezőcsík több nedvesítőszert és ásványi anyagot tartalmaz, mint a korábbi darabok, így a gyorsabb és könnyedebb borotválkozás garantált. Kiváló választás azok számára, akik kényelmesen és gyorsan szeretnének puha és kellemes tapintású bőrre szert tenni.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Fusion Proglide Power Styler Borotva Gillette Fusion Proglide Power Styler Borotva
Gillette Fusion Proglide Power Styler Borotva

Fusion Proglide Power Styler Borotva új mérnöki tervezésen esett át, így most a Gillette legkényelmesebb borotválkozóeszköze. A szakállát is kiigazithatja, nyírhatja vele. A vékonyabb és kifinomultabb pengéivel és a sok újítás segítségével tökéletes borotválkozást garantál. Ergonómikus nyele könnyed fogást tesz lehetővé. A precíziós nyíró segíti a nehezen elérhető helyeken is a borotválást. A LubrastripTM hidratáló csík nagyobb, mint elődeinél, így sima lehúzást biztosít.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL
Gillette Mach3 borotva + 12 borotvafej Gillette Fusion Proglide Power Styler Borotva
Gillette Mach3 borotva + 12 borotvafej

A Gillette Mach3 férfi borotva pengéi erősebbek, mint az acél, amelyek minden szakállat tökéletesen leborotválnak. Prémium kiegyensúlyozott fogantyú garantálja a kényelmes kézmozdulatokat, a számos szövettel impregnált hidratáló pánt pedig kényelmes borotválkozást biztosít.

Átvehető akár: 2024.7.24

Partnerünktől: MALL