Colgate Naturals Charcoal fogkrém 75 ml
1 590 Ft

1 290 Ft

Natural Extracts Charcoal fogkrém a Colgate márkától gondoskodik a tökéletesen fehér és egészséges mosolyért. Az aktív szén a fogzománcon fejti ki hatását és segít a kíméletes fogfehérítésben. Egyúttal védi a fogakat a fogszuvasodással szemben.


Colgate Total active fresh fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total active fresh fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és friss leheletet biztosít. Véd a fogszuvasodással szemben.


Colgate Total interdental clean fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

A Total Interdental fogkrém a Colgate márkától teljeskörű 12-órás védelmet kínál a foglepedékkel szemben már 4 hétig tartó rendszeres használatot követően. Az alaposan tiszta fogközért a fogszuvasodás jelei nélkül.


Colgate Total original fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a foglepedéket és gondoskodik a fogínyről illetve a szájüreg egészségéről, egyúttal véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.


Colgate Total plaque protection fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total plaque protection fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és gondoskodik a szájüreg egészségéről. Véd a fogszuvasodással szemben.


Colgate Total visible action fogkrém
1 290 Ft

990 Ft

Total visible action fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém láthatóan eltávolítja a foglepedéket és védi a fogat a szuvasodással szemben.


Colgate Total whitening fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total Whitening fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a fogakról a lepedéket és segít visszaállítani eredeti fehérségüket. Véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.


Signal Fogkrém Long Active Fresh Breath duopack 2 x 75 ml
1 790 Ft

1 290 Ft

A foglepedékben olyan baktériumok találhatók, amik problémákat okoznak a fogsornak és az ínynek is. A Signal Long Active Fresh Breath fogkrém megvédi a fogsort és a fogínyt a nemkívánatos foglepedék keletkezésétől. Cinket tartalmaz, ami antibakteriális hatású.


zendium Fogkrém BioFresh duopack 2 x 75 ml
2 390 Ft

1 890 Ft

Támogasd a szájüreg természetes védekezőképességét a Zendium fogkrém segítségével. A BioFresh fogkrém kihasználja az enzimek és a proteinek erejét amik természetes módon is előfordulnak a szájban és biztosítják a szájüreg védelmét. Felveszi a harcot a fogszuvasodás kialakulása, ínyproblémák és a megnövekedett fogérzékenység ellen.


zendium Fogkrém Sensitive duopack 2 x 75 ml
2 390 Ft

1 890 Ft

Növeld a szájüreg természetes védekezőképességét a Zendium fogkrém segítségével. A Sensitive fogkrém kihasználja az enzimek és a proteinek erejét, amik természetes módon is előfordulnak a szájban és biztosítják a szájüreg védelmét. Kálium-nitrátot tartalmaz, ami csökkenti a fogak érzékenységét.


Elmex Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2 x 75 ml
2 487 Ft

1 890 Ft

Az Elmex fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.


Elmex Sensitive Fogkrém, 75 ml, 2-es csomag
2 490 Ft

1 890 Ft

Egyes gyulladásos folyamatok vagy akár az öregedés hatására a fogíny visszahúzódik a fognyakról, mely annak védelme nélkül fokozottan érzékennyé válik a külső hatásokra. Az Elmex Sensitive fogkrém kifejezetten az ilyen érzékeny fogakra lett kifejlesztve. Speciális aminfluorid hatóanyaga bevonatot képez a fognyakon, így csökkenti annak érzékenységét. A csomag két darabot tartalmaz.


Elmex Junior Fogkrém, 2 x 75 ml
1 799 Ft

1 240 Ft

Az Elmex Junior Fogkrém kifejezetten 6–12 éves gyermekek számára készült. Összetételüknek köszönhetően óv a fogszuvasodástól, segít az erős fogzománc kialakulásában. Enyhe ízének köszönhetően a kisebbek is szívesebben használják, így hamar kialakul a fogmosási rutinjuk.


Elmex Sensitive Plus 2x75 ml
1 490 Ft

Elmex Sensitive Plus fogkrém, véd az érzékenység és a fognyaki szuvasodás ellen. Érzékeny fogakra.


Curaprox White is Black fogkrém, 90 ml
6 890 Ft

5 590 Ft

Curaprox White is Black fogkrém aktív szénnel segíti fogai fehérségének visszanyerésében. Megvédi fogait a plakk képződéstől és a szuvasodástól, illetve erősíti azokat. Nem tartalmaz klórt, vagy apró szemcséket így kíméli fogait.


Meridol Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2x75 ml
1 690 Ft

Meridol fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.


Listerine Stay White Szájvíz, 2 x 500 ml
2 490 Ft

Listerine Stay White szájvíz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét. Segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát, védelmet nyújt az ínygyulladás kialakulása ellen. Hosszútávú használata is ajánlott, hatása fogfehérítő jellegű, valamint a napi kétszeri használat pedig friss leheletet biztosít.


Elmex Szájvíz, 2 x 400 ml

Elmex Szájvíz, 2 x 400 ml

Értékelés: 5
2 980 Ft

Az Elmex Szájvíz rendszeres használata hatékonyan megelőzi a fogszuvasodást, hisz különösen erős hatást fejt ki a nehezen hozzáférhető helyeken. Alkalmas fogmosás utáni öblítő használatra. Az amin-fluorid hatóanyag erősíti a fogzománcot különösen olyan helyeken, ahová a fogkefe nem ér el.


Elmex Junior fogkrém 75 ml
1 487 Ft

1 140 Ft

Elmex fogkrém gyerekeknek a tejfogakról való mindennapi gondoskodásért és a fogszuvasodás megelőzéséért. A tejfogak fogzománca puhább, mivel még nincs megfelelően kifejlődve. Kellemes ízű, ami motiválja a gyerekeket a fogmosásra. Tartalma 75 ml.


White Pearl Fehérítő fogkrém, 75 ml
1 390 Ft

White Pearl Fehérítő fogkrém azoknak készült, akik vakító fehéren ragyogó mosolyra vágynak. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.


White Pearl NanoCare Paszta, 100 ml
1 390 Ft

A White Pearl NanoCare Paszta jótékony hatást gyakorol a száj higiéniájára. A nano-ezüst részecskék megszüntetik a káros kórokozók jelenlétét, esetleges baktériumokat is. Egészséges fogakat és ínyt eredményez rendszeres használata.


Colgate Smiles 3-5 év 50 ml
740 Ft

Colgate Smiles fogkrém tejfogakkal rendelkező gyerekek számára 3–5 éves kor között. Kiváló tisztító hatású, erősíti a fogzománcot és védi az érzékeny tejfogakat a fogszuvasodástól. A „mosolygós fogkrémek“ kellemes menta ízének köszönhetően a gyerekek megszeretik majd a mindennapi fogmosást és a szájhigiéniáról való gondoskodást. Térfogata 50 ml.


Colgate Smiles 6+ 50 ml
740 Ft

Fogkrém gyerekek számára 6 éves kortól. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Friss mentolos-gyümölcsös ízű és csillag alakú mentol darabok találhatók benne. Lepd meg a gyermekeidet és mutasd meg nekik, hogy a fogmosás szórakoztató is lehet. Térfogata 50 ml.


Parodontax Daily szájvíz 500 ml
1 640 Ft

A Parodontax Daily Mouthwash (0,06 %) szájvíz segít megelőzni az ínyproblémákat. A Parodontax egy mindennapi használatra szánt antibakteriális szájvíz, ami segít a foglepedék képződésének csökkentésében és az íny egészségének megtartásában. Fluoridot és klorohexidint tartalmaz. Térfogata 500 ml.


Listerine Total Care Zero 2 x 500 ml
2 590 Ft

Listerine Zero Mild Mint Antiszeptikus szájvíz mentás izének köszönhetően tökéletes kiegészítője a szájápoláshoz. Alkohol mentes, ezáltal védelmet nyújt a foglepedékek és a baktériumok ellen, még a nehezen hozzáférhető területeken is a szájüregben.


Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém 75 ml
1 390 Ft

A nyitott dentincsatornák okozzák a fogak érzékenységét. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrémmel a dentincsatornák kijavíthatók. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém megkeresi az érzékeny pontokat és a fogak felszínéhez hasonló védőréteget alkot rajtuk. Használd naponta kétszer, hogy folyamatosan javítja, erősíti és védi az érzékeny fogakat.


Colgate Max White Expert White Soft Mint fogkrém 75 ml
1 690 Ft

A Colgate Max White Expert White egy egyedi fogkrém Európában hidrogén-peroxiddal, speciálisan fogorvosok által használt összetevőkkel, amik máshogy hatnak az átlagoshoz képest. A legtöbb fehérítő fogkrémmel ellentétben eltávolítja a fogzománc alatti elszíneződéseket és az éveken át lerakódott sárga színt.


Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém 75 ml
1 140 Ft

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém energikus citrus és menta ízzel, ami különösen alkalmas a fogmosás közbeni frissességet keresők számára. Ázsiai citromolajat és természetes aloe kivonatot tartalmaz. Tartalma 75 ml.


Colgate Smiles 0-2 év 50 ml
740 Ft

Fogkrém gyerekek számára 0–2 éves kor között. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Frissességet sugárzó ízű. A kék csomagolása, amin egy ragyogó mosolyú kisfiú látható, olyan mélyen szólítja meg a gyerekeket, hogy ezután szívesen fognak naponta legalább kétszer, reggel és este, fogat mosni, ami a szakértők által javasolt a szájhigiénia fenntartásához. Térfogata 50 ml.


Elmex Sensitive Whitening fogkrém 75 ml
1 612 Ft

1 240 Ft

Visszahúzódott fogínytől szenvedsz és ezért nem használhatsz fehérítő hatású fogrémet? Az Elmex Sensitive Whitening fogkrém megoldást kínál. Az aminfluorid tartalmának köszönhetően mineralizálja és védi az érzékeny fognyakakat. Ezen felül eltávolítja a elszíneződéseket és hozzájárul a fogak természetes fehérségéhez.


Colgate Plax Multi Protection Cool Mint szájvíz 1 l
1 640 Ft

A Colgate Plax szájvíz – a klinikailag igazolt összetétele frissességet és hosszantartó védelmet nyújt a rossz szájszag ellen napi kétszeres használat esetén. Alkoholmentes. Térfogata 1000 ml.


White Pearl Fogfehérítő készlet, 130 ml
7 890 Ft

White Pearl Fogfehérítő készlettel fogorvosi szakértelemmel végezhet otthoni fogfehérítést. Peroxid mentes összetételének köszönhetően kíméletesen fehérít, óvja a fogzománcot és csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának esélyét is. Érzékeny fogakon is alkalmazható, az applikátor pedig felveszi fogai formáját, hogy akadálytalanul hathasson a fogfehérító gél az egész eljárás alatt.


Colgate Max White One Luminous fogrém 75 ml
1 140 Ft

A Max White One a SmartFoam habzó formulájával habot képez fogmosás közben, így alaposan tisztít mindenhol, még a fogak között is. Hatékonyan fehéríti a fog teljes felületét. Tartalma 75 ml.


Colgate Max White White and Protect fogkrém 75 ml
1 612 Ft

1 240 Ft

Colgate Max White fogkrém összetevői között optikai fehérítő szemcsék is találhatók, amik klinikailag igazolt hatásúak. Ezek a szemcsék fogmosás közben aktiválódnak és ideiglenes hatású kék habot hoznak létre. A fogaid fehérebbek lesznek, mint fogmosás előtt. Tartalma 75 ml.


White Pearl Fehérítő fogkrém dohányzóknak, 75 ml
1 390 Ft

White Pearl Fehérítő fogkrém kifejezetten a dohányzók számára készült. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.


White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém, 100 ml
1 990 Ft

1 790 Ft

White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém speciális receptjének köszönhetően olyan nano-ezüst részecskéket tartalmaz, melyek gyengéden távolítják el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptatnák. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét. Megszünteti a káros kórokozókat és baktériumokat is, használata rendkívül higiénikus.


Elmex Caries Protection fogkrém 75 ml
1 487 Ft

1 240 Ft

Az Elmex védi és mineralizálja a fogakat az aminfluorid hatóanyagának köszönhetően. Gyorsan eloszlik a fogak felszínén, segíti az ásványi anyagok behatolását a fogzománcba, amivel ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodás ellen. Tartalma 75 ml.


Elmex Sensitive Professional fogkrém 75 ml
1 640 Ft

Exkluzív és szabadalmaztatott összetételű Elmex Sensitive Professional fogkrém PRO-ARGIN technológiával, ami a legújabb lépés az érzékeny fogak védelmében. A fogkrém lezárja a dentin csatornákat, amik az idegvégződésekhez vezetnek, ezzel kizárva a fájdalmat. Tartalma 75 ml.


White Pearl Smile Mentol+ Fogfehérítő por, 30 g
1 290 Ft

1 090 Ft

Ha mindig is vakító fehér mosolyra vágyott, a White Pearl Smile Mentol+ Fogfehérítő por ideális választás! A forradalmasított technológiának köszönhetően a fogzománc csiszolása nélkül, ugyanakkor hatékonyan szünteti meg a fogak elszíneződését. Fehérítse fogait otthona kényelmében, olyan jótékony hatásokat élvezve, mint az erősített fogzománc és a fogszuvasodás elleni aktív védelem.


Colgate Max White One fogkrém 75 ml
840 Ft

A Colgate Max White One Original fogkrém fehérséget fokozó formulája gyorsan eltávolítja az elszíneződéseket és segít megakadályozni a fogkőképződést. Fogaid 1 hét alatt 1 árnyalattal fehérebbé válnak. Tartalma 75 ml.


Elmex Sensitive fogkrém 75 ml
890 Ft

Az Elmex védi és mineralizálja a fogakat az aminfluorid hatóanyagának köszönhetően. Gyorsan eloszlik a fogak felszínén, segíti az ásványi anyagok behatolását a fogzománcba, amivel ellenállóbbá teszi azt a fogszuvasodás ellen. Tartalma 75 ml.


Elmex Dental Enamel Prot Prof fogkrém 75ml
1 640 Ft

Az Elmex Dental Enamel Protection Professional az egyedi mikro védelem technológiájának köszönhetően hatékonyabb védelmet nyújt a fogzománcnak, mint az átlagos fogkrémek. Az aktív összetevői egyenesen a fogak felszínére kerülnek, ami megakadályozza a mikroszkopikus romlások kialakulását. Tartalma 75 ml.


Elmex Caries Protection szájvíz 400 ml
1 490 Ft

Elmex alkoholmentes szájvíz az optimális fogszuvasodás megelőzésért. Az aminfluoridok ellenállóbbá teszik a fogzománcot és védőréteget alkotnak a fogak teljes felületén. Térfogata 400 ml.


Curaprox White is Black fogkrém, 90 ml + fogkefe
7 590 Ft

6 190 Ft

Curaprox White is Black fogkrém, 90 ml aktív szénnel segíti fogai fehérségének visszanyerésében. Megvédi fogait a plakk képződéstől és a szuvasodástól, illetve erősíti azokat. Nem tartalmaz klórt, vagy apró szemcséket így kíméli fogait. A fogkrém mellett fogkefe is található.


Sensodyne Multi Care fogkrém 75 ml
940 Ft

A Sensodyne Multi Care klinikailag igazolt hatású fogkrém, ami csökkenti a fogak érzékenységét és védi a fogakat a nap 24 órájában, heti 7 nap. Antibakteriális hatóanyagot is tartalmaz, ami napi 2×-es rendszeres használattal segít a szép és egészséges íny fenntartásában. Tartalma 75 ml.


Colgate Max White One Optic fogkrém 75 ml
890 Ft

A Colgate® Max White One Optic fogrém klinikailag bizonyított hatékonyságú optikai fehérítőket ötvöz egyedülálló tisztító részecskékkel, biztonságosan távolítva el az elszíneződéseket, hogy fogaid simábbak, tisztábbak és láthatóan fehérebbek legyenek már az első használat után.