Himalaya Herbals fogkrém a ragyogóan fehér fogakért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. A papájából és ananászból kivont növényi enzimek eltávolítják a fog elszíneződését és megakadályozzák annak visszatérését. A ragyogóan fehér fogakért kémiai fehérítés nélkül.

Himalaya Herbals fogkrém a teljes körű védelemért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. Több gyógynövényt, köztük Nimbát tartalmaz, ami természetes antibakteriális hatású, így akár 12 órán át tartó védelmet biztosít a baktériumok ellen. Segít megelőzni a fogfájást és megőrzi a fogak fehérségét

Colgate Naturals Charcoal fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Natural Extracts Charcoal fogkrém a Colgate márkától gondoskodik a tökéletesen fehér és egészséges mosolyért. Az aktív szén a fogzománcon fejti ki hatását és segít a kíméletes fogfehérítésben. Egyúttal védi a fogakat a fogszuvasodással szemben.

Himalaya Botanique fogkrém a teljes körű körű védelemért Fahéj
2 190 Ft 1 890 Ft

A fahéjas Himalaya Botanique természetes adalékanyagokat tartalmazó fogkrém tökéletesen tisztítja és védi a fogzománcot, illetve friss leheletet biztosít. A nimba, gránátalma és Triphala kivonat támogatja a szájüreg egészségét és segít a fogínysorvadás megelőzésében. Fluorid, karragén, szulfát és gluténmentes.

Colgate Total active fresh fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Total active fresh fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és friss leheletet biztosít. Véd a fogszuvasodással szemben.

Listerine Mint szájvíz gyerekeknek 500 ml
1 590 Ft

Alkohol- és cukormentes szájvíz gyerekeknek. A Listerine Kids Mint kifejezetten 6 – 12 éves gyerekeknek készült. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a szájüreg és a gyermekek érzékeny fogsoráról gondoskodni.

Colgate Total interdental clean fogkrém 75 ml
1 090 Ft

A Total Interdental fogkrém a Colgate márkától teljeskörű 12-órás védelmet kínál a foglepedékkel szemben már 4 hétig tartó rendszeres használatot követően. Az alaposan tiszta fogközért a fogszuvasodás jelei nélkül.

Colgate Total original fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Total fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a foglepedéket és gondoskodik a fogínyről illetve a szájüreg egészségéről, egyúttal véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.

Colgate Total plaque protection fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Total plaque protection fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és gondoskodik a szájüreg egészségéről. Véd a fogszuvasodással szemben.

Colgate Total visible action fogkrém
1 090 Ft

Total visible action fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém láthatóan eltávolítja a foglepedéket és védi a fogat a szuvasodással szemben.

Colgate Total whitening fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Total Whitening fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a fogakról a lepedéket és segít visszaállítani eredeti fehérségüket. Véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.

Himalaya ECO fogkrém nimbo és gránátalma
2 190 Ft

A Himalaya fogkrém effektíven tisztít, védi az ínyt és megelőzi a szájszagot. Nimba és gránátalma kivonatot tartalmaz, ami gyógyítja az ínygyulladást,enyhíti a fogínysorvadás tüneteit és véd a fogkő kialakulása ellen. Újrahasznosítható csomagolás szójatintával nyomtatva. Parabén, fluorid, szacharin és szulfát mentes.

Himalaya Herbals fogkrém Stain away 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. Eltávolítja a tea és kávé által okozott elszíneződést. Nem tartalmaz kémiai fehérítőanyagokat és megakadályozza a fogzománc romlását.

VITALCARE CZ Fogászati ​​fehérítő gél  White Pearl 130 ml
9 750 Ft

Komplex fogfehérítés professzionális kompozíció alapján, amelyet az USA fogorvosa fejlesztett ki. Egyszerűen használható, egylépéses fehérítő eljárás éjszakai használat esetén gyors eredményt biztosít. Eltávolítja a fogak szerves színét, és gyönyörűen fehér színűvé teszi őket.

VITALCARE CZ Fogkrém kolloid ezüst Pearl White 100 ml NanoCare
1 960 Ft

Napi fogmosás fogkrém White Pearl NanoCare leginkább előnyös nem csak a fogak és az íny, hanem az egész szervezetre. Ezüstkolloid egy természetes antibiotikum, a legnagyobb potenciállal a jövőre nézve. Megbízhatóan megszünteti a káros baktériumokat, és így kedvez az egész testet.

zendium Teljes védelem fogkrém 75 ml
1 000 Ft

Fogkrém Teljes védelem célja, hogy erősítse a természetes védekező a szájüregben. Segít harcolni okainak fogszuvasodás és a problémák a gumik.

Elmex Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2 x 75 ml
1 790 Ft 895,00 Ft/darab

Az Elmex fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.

Elmex Sensitive Plus szájvíz, 400 ml
1 690 Ft

Elmex Sensitive szájvíz, 400 ml, érzékeny fogakra egy speciálisan a felfedett fognyakról való gondoskodásra kifejlesztett szájvíz. Segíti a fogzománc remineralizációját és véd a fokozott fogszuvasodással szemben.

Sensodyne Whitening Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 590 Ft 2 290 Ft 763,33 Ft/darab

Sensodyne Whitening Fogkrém fluoridtartalmú, fogfehérítő hatású fogkrém. Gyors segítség az érzékeny fogakra és fogínyre is. Az érzékeny, elszíneződött fognyak a visszahúzódó fogíny miatt kialakuló kellemetlenség, melyet a Sensodyne Whitening két hét rendszeres használat után gyökerestül megszüntet. A fogak eredeti fehérségének visszaállítása, a fájdalomcsillapítás, a fogszuvasodás megelőzése nem jelenthet akadályt. A pozitív hatás már két nap használat után érezhető.

Parodontax Teljes körű védelem Extra Fresh 75 ml 3 db
3 090 Ft 1030,00 Ft/darab

Az új parodontax Teljes körű védelem több mint egy hagyományos fogkrém. A legkifejlettebb, a fogíny egészségét biztosító fogrémünk hatékonyságát olyan összetevőkkel egyesíti, amelyek segítenek megőrizni a fogak egészségét. 8 előnyt hoz el az erős fogakért és az egészséges fogínyért. A csomagolás 3 db terméket tartalmaz kedvező áron.

White Pearl Fogfehérítő készlet, 130 ml
9 490 Ft

White Pearl Fogfehérítő készlettel fogorvosi szakértelemmel végezhet otthoni fogfehérítést. Peroxid mentes összetételének köszönhetően kíméletesen fehérít, óvja a fogzománcot és csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának esélyét is. Érzékeny fogakon is alkalmazható, az applikátor pedig felveszi fogai formáját, hogy akadálytalanul hathasson a fogfehérító gél az egész eljárás alatt.

Elmex Junior Fogkrém, 2 x 75 ml
1 690 Ft 845,00 Ft/darab

Az Elmex Junior Fogkrém kifejezetten 6–12 éves gyermekek számára készült. Összetételüknek köszönhetően óv a fogszuvasodástól, segít az erős fogzománc kialakulásában. Enyhe ízének köszönhetően a kisebbek is szívesebben használják, így hamar kialakul a fogmosási rutinjuk.

Elmex Sensitive Professional szájvíz 400 ml
2 590 Ft

A Sensitive Professional Szájvíz a fogak számára tökéletes védelmet biztosít a fogszuvasodás, valamint a lepedék ellen, egyúttal védi az érzékeny fogínyt. Elmex szájvíz a visszahúzódott fogínyen kettős védőréteget képez és segít megelőzni a kellemetlen érzéseket.

Elmex Szájvíz 400 ml és fogkrém Caries Protection 75 ml
1 990 Ft 1 890 Ft 945,00 Ft/darab

szájvíz (400 ml) és fogkrém (75 ml) készlet az Elmex márkától létrehoz egy kalcium-fluorid védőréteget kettős hatással, mely a fogakat hatékonyan védi a fogszuvasodástól.

Meridol Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2x75 ml
1 690 Ft 845,00 Ft/darab

Meridol fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.

Parodontax Classic Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 990 Ft 2 290 Ft 763,33 Ft/darab

Parodontax Classic Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Fluoridot nem tartalmaz; összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó frissességet és intenzív tisztító hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Classic rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Parodontax Fluorid Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 990 Ft 2 290 Ft 763,33 Ft/darab

Parodontax Fluorid Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Fluorid tartalmú; összetétele ezen felül nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó frissességet és intenzív tisztító hatást biztosít. Mindezek mellett eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Fluorid rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Sensodyne Fluoride Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 490 Ft 2 290 Ft 763,33 Ft/darab

Sensodyne Fluoride Fogkrém gyors segítség az érzékeny fogak és a fogszuvasodás ellen. Gyengéden ápolja és tisztítja a fogakat és a fogínyt, miközben kíméletlenül veszi fel a harcot a baktériumokkal. Fájdalomcsillapító és és leheletfrissítő hatással is rendelkezik. Már az első használat után érezhető a pozitív változás, mindennapi, rendszeres használata pedig hosszan tartó megoldást nyújt a problémáira. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Elmex Sensitive fogkrém érzékeny fogakra 75 ml
1 100 Ft 950 Ft

A kor előrehaladtával a fogíny visszahúzódik, ezáltal kimutatva fognyak. Anélkül, hogy a védelemre, amelyet a fogíny és a fogzománc, a fognyak érzékennyé válnak a külső ingerekre, és hajlamos a fogszuvasodás dentin.

Elmex Sensitive Fogkrém, 75 ml, 2-es csomag
1 790 Ft 895,00 Ft/darab

Egyes gyulladásos folyamatok vagy akár az öregedés hatására a fogíny visszahúzódik a fognyakról, mely annak védelme nélkül fokozottan érzékennyé válik a külső hatásokra. Az Elmex Sensitive fogkrém kifejezetten az ilyen érzékeny fogakra lett kifejlesztve. Speciális aminfluorid hatóanyaga bevonatot képez a fognyakon, így csökkenti annak érzékenységét. A csomag két darabot tartalmaz.

Elmex Sensitive Plus 2x75 ml

Elmex Sensitive Plus 2x75 ml

Értékelés: 4,8
1 790 Ft 895,00 Ft/darab

Elmex Sensitive Plus fogkrém, véd az érzékenység és a fognyaki szuvasodás ellen. Érzékeny fogakra.

Ecodenta Többfunkciós szájvíz (Multifunctional Mouthwash) 500 ml
1 890 Ft 1 450 Ft

Szájvíz zsálya, aloe vera és a menta olajat ad ellátás nehezen megközelíthető helyeken a szájban. Nem tartalmaz alkoholt. Tökéletesen kiegészíti a fogkrém Ecodenta. Fogápolás Ecodenta a termékeiket hatékonyan ötvözi a modern tudomány a természettel.

Parodontax Extra Fresh Fogkrém, 75 ml, 3 db
3 090 Ft 2 290 Ft 763,33 Ft/darab

Parodontax Extra Fresh Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó, intenzív frissességet és hűsítő hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Extra Fresh rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Listerine Total Care Szájvíz, 2 x 500 ml
2 690 Ft 1345,00 Ft/darab

Listerine Total Care szájvíz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat, melyektől fogtisztítással nem tudunk megszabadulni, ezzel védve a szájüreg egészségét. Segít megőrizni vagy visszaszerezni gyönyörű mosolyát, védelmet nyújt az ínygyulladás kialakulása ellen. Hosszútávú használata is ajánlott, a napi kétszeri használat pedig friss leheletet biztosít. A Total Care védőbevonatot képez a fogakon, csökkenti a fogkő kialakulásának esélyét, valamint a fogak természetes fehérségének megőrzésében is szerepet játszik.