Elmex Junior Fogkrém, 2 x 75 ml
1 690 Ft 1 390 Ft

Kiárusítás

Az Elmex Junior Fogkrém kifejezetten 6–12 éves gyermekek számára készült. Összetételüknek köszönhetően óv a fogszuvasodástól, segít az erős fogzománc kialakulásában. Enyhe ízének köszönhetően a kisebbek is szívesebben használják, így hamar kialakul a fogmosási rutinjuk.

zendium Fogkrém BioFresh duopack 2 x 75 ml
1 890 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Támogasd a szájüreg természetes védekezőképességét a Zendium fogkrém segítségével. A BioFresh fogkrém kihasználja az enzimek és a proteinek erejét amik természetes módon is előfordulnak a szájban és biztosítják a szájüreg védelmét. Felveszi a harcot a fogszuvasodás kialakulása, ínyproblémák és a megnövekedett fogérzékenység ellen.

zendium Fogkrém Sensitive duopack 2 x 75 ml
1 890 Ft

Növeld a szájüreg természetes védekezőképességét a Zendium fogkrém segítségével. A Sensitive fogkrém kihasználja az enzimek és a proteinek erejét, amik természetes módon is előfordulnak a szájban és biztosítják a szájüreg védelmét. Kálium-nitrátot tartalmaz, ami csökkenti a fogak érzékenységét.

Colgate Naturals Charcoal fogkrém 75 ml
1 290 Ft 1 090 Ft

Kiárusítás

Natural Extracts Charcoal fogkrém a Colgate márkától gondoskodik a tökéletesen fehér és egészséges mosolyért. Az aktív szén a fogzománcon fejti ki hatását és segít a kíméletes fogfehérítésben. Egyúttal védi a fogakat a fogszuvasodással szemben.

Listerine Mint szájvíz gyerekeknek 500 ml
1 590 Ft

Alkohol- és cukormentes szájvíz gyerekeknek. A Listerine Kids Mint kifejezetten 6 – 12 éves gyerekeknek készült. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a szájüreg és a gyermekek érzékeny fogsoráról gondoskodni.

Colgate Total original fogkrém 75 ml
1 090 Ft 890 Ft

Kiárusítás

Total fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a foglepedéket és gondoskodik a fogínyről illetve a szájüreg egészségéről, egyúttal véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.

Colgate Total active fresh fogkrém 75 ml
1 090 Ft 890 Ft

Kiárusítás

Total active fresh fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és friss leheletet biztosít. Véd a fogszuvasodással szemben.

Colgate Total interdental clean fogkrém 75 ml
1 090 Ft

A Total Interdental fogkrém a Colgate márkától teljeskörű 12-órás védelmet kínál a foglepedékkel szemben már 4 hétig tartó rendszeres használatot követően. Az alaposan tiszta fogközért a fogszuvasodás jelei nélkül.

Colgate Total plaque protection fogkrém 75 ml
1 290 Ft 1 090 Ft

Total plaque protection fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és gondoskodik a szájüreg egészségéről. Véd a fogszuvasodással szemben.

Colgate Total whitening fogkrém 75 ml
1 290 Ft 1 090 Ft

Total Whitening fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a fogakról a lepedéket és segít visszaállítani eredeti fehérségüket. Véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.

Himalaya Botanique fogkrém a teljes körű körű védelemért Mentol
2 190 Ft

A Himalaya Botanique természetes adalékanyagokat tartalmazó fogkrém tökéletesen tisztítja, védi és fehéríti a fogzománcot A nimba, gránátalma és Triphala kivonat támogatja a szájüreg egészségét és segít a fogínysorvadás megelőzésében. Fluorid, karragén, szulfát és gluténmentes.

Himalaya ECO fogkrém nimbo és gránátalma
2 190 Ft

A Himalaya fogkrém effektíven tisztít, védi az ínyt és megelőzi a szájszagot. Nimba és gránátalma kivonatot tartalmaz, ami gyógyítja az ínygyulladást,enyhíti a fogínysorvadás tüneteit és véd a fogkő kialakulása ellen. Újrahasznosítható csomagolás szójatintával nyomtatva. Parabén, fluorid, szacharin és szulfát mentes.

Himalaya Herbals fogkrém a friss leheletért 75 ml
1 290 Ft 1 090 Ft

Kiárusítás

Himalaya fogkrém Nimba és gránátalma kivonattal, ami hatékonyan tisztítja a fogakat, segít a fogínysorvadás tüneteinek kezelésében és megelőzi a szájszagot. A szerzetesek körtéje tartalmának köszönhetően védi és erősíti az ínyt, illetve a fogakat, megelőzi a fogszuvasodást és a fogkő keletkezését gyógyítja az ínygyulladást és csökkenti a fájdalmat.

Himalaya Herbals fogkrém a ragyogóan fehér fogakért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. A papájából és ananászból kivont növényi enzimek eltávolítják a fog elszíneződését és megakadályozzák annak visszatérését. A ragyogóan fehér fogakért kémiai fehérítés nélkül.

Himalaya Herbals fogkrém a teljes körű védelemért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. Több gyógynövényt, köztük Nimbát tartalmaz, ami természetes antibakteriális hatású, így akár 12 órán át tartó védelmet biztosít a baktériumok ellen. Segít megelőzni a fogfájást és megőrzi a fogak fehérségét

Himalaya Herbals fogkrém érzékeny fogakra 75 ml
1 290 Ft 1 090 Ft

Kiárusítás

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító, védő és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. A fejlett Fyto védelem gyors és hosszantartó enyhülést nyújt az érzékeny fogaknak. A spenótkivonat csökkenti a fedetlen fognyakak érzékenységét.

Himalaya Herbals fogkrém természetes fluoriddal 100 g
1 290 Ft

természetes fluoridot tartalmazó Himalaya fogkrém megelőzi a fogkő kialakulását és friss leheletet biztosít. A természetes fluorid hatékonyan harcol a fogszuvasodást okozó baktériumok ellen Nimba, egyiptomi akácia és tüskéssárgafa kivonatot tartalmaz, amik gyógyítják a fogínyvérzést és enyhítik az ínysorvadás tüneteit.

Elmex Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2 x 75 ml
1 990 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Az Elmex fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.

Elmex Sensitive Fogkrém, 75 ml, 2-es csomag
1 890 Ft

Egyes gyulladásos folyamatok vagy akár az öregedés hatására a fogíny visszahúzódik a fognyakról, mely annak védelme nélkül fokozottan érzékennyé válik a külső hatásokra. Az Elmex Sensitive fogkrém kifejezetten az ilyen érzékeny fogakra lett kifejlesztve. Speciális aminfluorid hatóanyaga bevonatot képez a fognyakon, így csökkenti annak érzékenységét. A csomag két darabot tartalmaz.

Elmex Sensitive Plus 2x75 ml
1 890 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Elmex Sensitive Plus fogkrém, véd az érzékenység és a fognyaki szuvasodás ellen. Érzékeny fogakra.

Parodontax Fluorid Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 990 Ft

Parodontax Fluorid Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Fluorid tartalmú; összetétele ezen felül nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó frissességet és intenzív tisztító hatást biztosít. Mindezek mellett eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Fluorid rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Parodontax Classic Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 990 Ft

Parodontax Classic Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Fluoridot nem tartalmaz; összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó frissességet és intenzív tisztító hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Classic rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Parodontax Extra Fresh Fogkrém, 75 ml, 3 db
3 090 Ft

Parodontax Extra Fresh Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó, intenzív frissességet és hűsítő hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Extra Fresh rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Curaprox White is Black fogkrém, 90 ml
8 487 Ft 6 190 Ft

Curaprox White is Black fogkrém aktív szénnel segíti fogai fehérségének visszanyerésében. Megvédi fogait a plakk képződéstől és a szuvasodástól, illetve erősíti azokat. Nem tartalmaz klórt, vagy apró szemcséket így kíméli fogait.

Meridol Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2x75 ml
1 690 Ft

Meridol fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.

Sensodyne Whitening Fogkrém, 75 ml, 3 db
4 088 Ft 2 590 Ft

Sensodyne Whitening Fogkrém fluoridtartalmú, fogfehérítő hatású fogkrém. Gyors segítség az érzékeny fogakra és fogínyre is. Az érzékeny, elszíneződött fognyak a visszahúzódó fogíny miatt kialakuló kellemetlenség, melyet a Sensodyne Whitening két hét rendszeres használat után gyökerestül megszüntet. A fogak eredeti fehérségének visszaállítása, a fájdalomcsillapítás, a fogszuvasodás megelőzése nem jelenthet akadályt. A pozitív hatás már két nap használat után érezhető.

Parodontax Whitening Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 990 Ft

Parodontax Whitening Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és a fogak természetes, ragyogó fehérségének visszaállításában. Összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó frissességet és intenzív tisztító hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Whitening rendszeres használata megfelelő védelmet és az elszíneződés hatékony eltávolítását kínálja. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Elmex Junior fogkrém 75 ml-23%

Elmex Junior fogkrém 75 ml

Értékelés: 5
1 290 Ft 990 Ft

Akció

Elmex fogkrém gyerekeknek a tejfogakról való mindennapi gondoskodásért és a fogszuvasodás megelőzéséért. A tejfogak fogzománca puhább, mivel még nincs megfelelően kifejlődve. Kellemes ízű, ami motiválja a gyerekeket a fogmosásra. Tartalma 75 ml.

White Pearl Fehérítő fogkrém, 75 ml
1 890 Ft

White Pearl Fehérítő fogkrém azoknak készült, akik vakító fehéren ragyogó mosolyra vágynak. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.

White Pearl NanoCare Paszta, 100 ml
1 890 Ft

A White Pearl NanoCare Paszta jótékony hatást gyakorol a száj higiéniájára. A nano-ezüst részecskék megszüntetik a káros kórokozók jelenlétét, esetleges baktériumokat is. Egészséges fogakat és ínyt eredményez rendszeres használata.

Colgate Max White Extra Care Enamel fogkrém, 75 ml
1 690 Ft

Újdonság

A Colgate Max White Extra Care Enamel 75 ml fehérítő hatású fogkrém speciálisan a gyenge fogzománcú fogakról való gondoskodásra lett kifejlesztve. Ez a fogkrém hatékonyan eltávolítja a fogakról a felületi foltokat és egyben védi a fogakat a fogzománc elvesztésétől. Ennek a fogkrémnek a használata teljesen biztonságos a fogakra nézve és mindennapos használatra alkalmas. Láthatóan fehérebb és kiváló kondícióban lévő fogakat biztosít.

Colgate Max White Extra Care Sensitive fogkrém, 75 ml
1 690 Ft

Újdonság

Max White Extra Care Sensitive 75 ml fehérítő hatású fogkrém speciálisan az érzékeny fogak fehérítésére kifejlesztve. Ez a fogkrém hatékonyan eltávolítja a fogakról a kávé és tea által okozott felület elszíneződéseket, és egyben szakadatlan védelmet nyújt a fogak érzékenységével szemben. A fogkrém mindennapos használatra alkalmas és teljes mértékben biztonságos a fogzománcra nézve.

Colgate Smiles 3-5 év 50 ml
890 Ft

Colgate Smiles fogkrém tejfogakkal rendelkező gyerekek számára 3–5 éves kor között. Kiváló tisztító hatású, erősíti a fogzománcot és védi az érzékeny tejfogakat a fogszuvasodástól. A „mosolygós fogkrémek“ kellemes menta ízének köszönhetően a gyerekek megszeretik majd a mindennapi fogmosást és a szájhigiéniáról való gondoskodást. Térfogata 50 ml.

Colgate Smiles 6+ 50 ml-20%

Colgate Smiles 6+ 50 ml

Értékelés: 3,5
990 Ft 790 Ft

Akció

Fogkrém gyerekek számára 6 éves kortól. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Friss mentolos-gyümölcsös ízű és csillag alakú mentol darabok találhatók benne. Lepd meg a gyermekeidet és mutasd meg nekik, hogy a fogmosás szórakoztató is lehet. Térfogata 50 ml.

Colgate Plax Multi Protection Soft Mint szájvíz 1 l
1 890 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

A Colgate Plax szájvíz – a klinikailag igazolt összetétele frissességet és hosszantartó védelmet nyújt a rossz szájszag ellen napi kétszeres használat esetén. Alkoholmentes. Térfogata 1000 ml.

Parodontax Daily szájvíz 500 ml
1 990 Ft

A Parodontax Daily Mouthwash (0,06 %) szájvíz segít megelőzni az ínyproblémákat. A Parodontax egy mindennapi használatra szánt antibakteriális szájvíz, ami segít a foglepedék képződésének csökkentésében és az íny egészségének megtartásában. Fluoridot és klorohexidint tartalmaz. Térfogata 500 ml.

Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém 75 ml
1 690 Ft 1 390 Ft

Kiárusítás

A nyitott dentincsatornák okozzák a fogak érzékenységét. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrémmel a dentincsatornák kijavíthatók. A Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém megkeresi az érzékeny pontokat és a fogak felszínéhez hasonló védőréteget alkot rajtuk. Használd naponta kétszer, hogy folyamatosan javítja, erősíti és védi az érzékeny fogakat.

Colgate Max White Expert White Soft Mint fogkrém 75 ml
1 987 Ft 1 690 Ft

A Colgate Max White Expert White egy egyedi fogkrém Európában hidrogén-peroxiddal, speciálisan fogorvosok által használt összetevőkkel, amik máshogy hatnak az átlagoshoz képest. A legtöbb fehérítő fogkrémmel ellentétben eltávolítja a fogzománc alatti elszíneződéseket és az éveken át lerakódott sárga színt.

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém 75 ml
1 090 Ft 890 Ft

Kiárusítás

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém energikus citrus és menta ízzel, ami különösen alkalmas a fogmosás közbeni frissességet keresők számára. Ázsiai citromolajat és természetes aloe kivonatot tartalmaz. Tartalma 75 ml.

Colgate Smiles 0-2 év 50 ml-20%
990 Ft 790 Ft

Akció

Fogkrém gyerekek számára 0–2 éves kor között. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Frissességet sugárzó ízű. A kék csomagolása, amin egy ragyogó mosolyú kisfiú látható, olyan mélyen szólítja meg a gyerekeket, hogy ezután szívesen fognak naponta legalább kétszer, reggel és este, fogat mosni, ami a szakértők által javasolt a szájhigiénia fenntartásához. Térfogata 50 ml.

Elmex Sensitive Whitening fogkrém 75 ml
1 612 Ft 1 290 Ft

Visszahúzódott fogínytől szenvedsz és ezért nem használhatsz fehérítő hatású fogrémet? Az Elmex Sensitive Whitening fogkrém megoldást kínál. Az aminfluorid tartalmának köszönhetően mineralizálja és védi az érzékeny fognyakakat. Ezen felül eltávolítja a elszíneződéseket és hozzájárul a fogak természetes fehérségéhez.

Colgate Plax Multi Protection Cool Mint szájvíz 1 l
1 690 Ft

A Colgate Plax szájvíz – a klinikailag igazolt összetétele frissességet és hosszantartó védelmet nyújt a rossz szájszag ellen napi kétszeres használat esetén. Alkoholmentes. Térfogata 1000 ml.

Colgate Max White One Luminous fogrém 75 ml
1 190 Ft

A Max White One a SmartFoam habzó formulájával habot képez fogmosás közben, így alaposan tisztít mindenhol, még a fogak között is. Hatékonyan fehéríti a fog teljes felületét. Tartalma 75 ml.

Colgate Max White White and Protect fogkrém 75 ml
1 390 Ft

Colgate Max White fogkrém összetevői között optikai fehérítő szemcsék is találhatók, amik klinikailag igazolt hatásúak. Ezek a szemcsék fogmosás közben aktiválódnak és ideiglenes hatású kék habot hoznak létre. A fogaid fehérebbek lesznek, mint fogmosás előtt. Tartalma 75 ml.

White Pearl Fehérítő fogkrém dohányzóknak, 75 ml
2 490 Ft 1 890 Ft

White Pearl Fehérítő fogkrém kifejezetten a dohányzók számára készült. A speciális recept olyan enzimeket tartalmaz, mely gyengéden távolítja el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptató részecskéket tartalmazna. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét.

White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém, 100 ml
2 190 Ft

White Pearl NanoCare Fehérítő fogkrém speciális receptjének köszönhetően olyan nano-ezüst részecskéket tartalmaz, melyek gyengéden távolítják el az elszíneződéseket anélkül, hogy fogzománcot koptatnák. Hosszútávon képes megőrizni fogai természetes fehérségét. Megszünteti a káros kórokozókat és baktériumokat is, használata rendkívül higiénikus.

Colgate Maximum Cavity Protection Whitening fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Az új Colgate Maximum Cavity Protection fogkrém cukorsav semlegesítő technológiával, ami egyenesen a foglepedékben megtalálható cukorsavak ellen hat, amik a fogszuvasodás leggyakoribb okozói. Tartalma 75 ml.