Aquafresh Mild&Minty fogkrém 2x 125 ml

Márka: Aquafresh Katalógus száma: 1198899

Aquafresh Mild&Minty fogkrém 2x 125 ml

Aquafresh® Mild&Minty lágy menta ízesítéssel hármas védelmet nyújt: az erős fogakért, egészséges fogínyért és friss leheletért. A fluoridtartalmának köszönhetően segít védeni a fogakat a lepedékben lévő cukrokból keletkező savakkal szemben, amely a fogszuvasodás legfőbb oka. Tartalma 2 × 125 ml. További információ

1390

1 390 Ft

Katalógus száma: 1198899

Leírás

Termékleírás

Aquafresh Mild&Minty fogkrém

Aquafresh® Mild&Minty lágy menta ízesítéssel hármas védelmet nyújt: az erős fogakért, egészséges fogínyért és friss leheletért. A fluoridtartalmának köszönhetően segít védeni a fogakat a lepedékben lévő cukrokból keletkező savakkal szemben, amely a fogszuvasodás legfőbb oka.

  • A csomag tartalma 2 × 125 ml.

Előkészítés és alkalmazása

  • Mindig tartsd be a csomagoláson lévő használati utasítást.
  • Naponta kétszer, legfeljebb háromszor moss fogat. Minimalizáld a fogkrém lenyelését, mindig köpd ki.
  • Hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: Szülői felügyelet mellett történő fogmosáshoz borsószem nagyságú fogkrém ajánlott, hogy a fogkrém lenyelését a minimálisra csökkentsd.
  • Más forrásból származó fluoridbevitel esetén a fogkrém használatát illetően kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szájápolási eszköz típusa fogkrém
Alkalmazási terület fogszuvasodás ellen
Ajánlott Felnőtteknek
Garnitúra darabszáma 2 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.