Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém 75 ml

Értékelés: 4 1 értékelés Márka: Elmex Katalógus száma: 1107582

Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém 75 ml

Exkluzív és szabadalmaztatott összetételű Elmex Sensitive Professional Whitening fogkrém PRO-ARGIN technológiával, ami a legújabb lépés az érzékeny fogak védelmében. A fogkrém lezárja a dentin csatornákat, amik az idegvégződésekhez vezetnek, ezzel kizárva a fájdalmat. Tartalma 75 ml. További információ

1590
4 1

1 590 Ft

Katalógus száma: 1107582

Leírás

Termékleírás

Elmex Sensitive Professional Whitening

  • Exkluzív és szabadalmaztatott összetételű Elmex Sensitive Professional fogkrém PRO-ARGIN technológiával, ami a legújabb lépés az érzékeny fogak védelmében.
  • Egyedi technológia felhasználásával, amit orvosok alkalmaznak az érzékeny fogak kezelésére.
  • Az Elmex Sensitive Professional lezárja a dentin csatornákat, amik az idegvégződésekhez vezetnek, ezzel kizárva a fájdalmat.
  • Rendszeres használattal védőréteget képez, ami védi az érzékeny fogakat.
  • Űrtartalma 75 ml.

Az érzékeny fogak okozói

  • Az íny visszahúzódása és a sérült fogzománc a dentincsatornák kinyílhatnak, amik sok ezer apró mikroszkopikus csőből állnak, amik a fogak belsejébe, az idegvégződésekhez vezetnek.
  • Amikor a fogak meleggel, hideggel vagy cukrossal lépnek kapcsolatban, akkor az ingerek a mikroszkopikus csatornákon keresztül egyenesen az idegekhez továbbítódnak, ami fájdalomhoz vezet.

Hatásos megoldás az érzékeny fogak védelmére

  1. A magas hatásfokú aminfluoridok védőréteget alkotnak a fognyak körül, és megóvják a fogat a fogszuvasodástól.
  2. Ha az ehhez hasonló termékeket rendszeresen használod, akkor az aktív hatóanyaguk megvédi az érzékeny fogakat.
  3. A rendkívül alacsony abrazivitásának (RDA 30) köszönhetően a fogkrém nagyon kíméletesen tisztít és nem károsítja a fognyakat.

Használati útmutató: Az azonnali nyugtató hatásért az ujjhegyeddel masszírozd bele az érzékeny fogba naponta 2× egy percen keresztül. Használat után zárd vissza.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szájápolási eszköz típusa fogkrém
Alkalmazási terület érzékeny fogak
Ajánlott Felnőtteknek
Garnitúra darabszáma 1 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.