Listerine Szájvíz mentol ízű Smart Rinse Mint 250 ml-vel

Márka: Listerine Katalógus száma: 100031968556

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2021.05.09. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Listerine Szájvíz mentol ízű Smart Rinse Mint 250 ml-vel

LISTERINE® SMART RINSE® MINT szájvíz hozzáadott fluoriddal segít megvédeni a baba fogait a szuvasodástól, ha naponta kétszer használják a fogmosás után. . További információ

1280

1 490 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
1 280 Ft
-14%

Katalógus száma: 100031968556

Leírás

Termékleírás

LISTERINE® SMART RINSE® MINT szájvíz hozzáadott fluoriddal segít megvédeni a baba fogait a szuvasodástól, ha naponta kétszer használják a fogmosás után. Jellemzők:
  • Fluoridot tartalmaz, amely erősíti a fogakat és akár 40% -kal csökkenti a fogszuvasodás kockázatát, mint önmagában a fogmosás. (Nátrium-fluorid-tartalom 0,022 tömeg / térfogat% 100 ppm F),
  • elpusztítja a káros baktériumokat, amelyek a fogplakk és az ínybetegségek egyik fő oka,
  • a szájban, a fogakban, az ínyben és a nyelvben működik,
  • vonzza és megfesti azokat a részecskéket, amelyekről a kefe hiányzik, és miután a mosogatóba köpte, a gyermek látja, milyen jól fogmosta a fogait.

Hogyan kell használni: Minden reggel és este a fogmosás után. Mérjen 10 ml szájvízet, 60 másodpercig öblítse le a fogak és ínyek környékét, majd nyárson.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szájápolási eszköz típusa szájzuhany

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.