Listerine Szájvíz Nightly Reset 400 ml

Márka: Listerine Katalógus száma: 100031837060

Közvetlenül partnerünktől

Listerine Szájvíz Nightly Reset 400 ml

A nap folyamán, amikor ételt és italt fogyasztanak, a szájban cukor-savak keletkeznek, amelyek az ásványokat a fogakból szabadítják fel. Ennek eredményeként a fogak hajlamosak a fogszuvasodásra. Nightly Reset A szájvíz innovatív összetételének köszönhetően az éjszaka folyamán működik. További információ

1850

2 130 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
1 850 Ft

Katalógus száma: 100031837060

Leírás

Termékleírás

A nap folyamán, amikor ételt és italt fogyasztanak, a szájban cukor-savak keletkeznek, amelyek az ásványokat a fogakból szabadítják fel. Ennek eredményeként a fogak hajlamosak a fogszuvasodásra. Nightly Reset A szájvíz innovatív összetételének köszönhetően az éjszaka folyamán működik. Alvás közben hatékonyan küzd a fogak napi expozíciójának negatív hatásait illetően. Az effektív RAPID-FUSION ™ fluoridációs mechanizmus, valamint a fokozott fluorid (450 ppm F), a fog zománc remineralizálja. Szájvíz a fluorid hatékonyabb felszívódására és erősebb fogakra.

Jellemzők:

  • korlátozza a savak képződését,
  • tisztítja a fogakat és az interdentális tereket,
  • csökkenti a fogászati ​​plakk képződését,
  • ez korlátozza a baktériumok növekedését,
  • biztosítja a tartós friss levegőt,
  • puha ízű alkohol nélkül.
  • A szájvíz alkalmas felnőtteknek és 12 éves korú gyermekeknek.
Hogyan kell használni:

A fogak tisztítása után reggel és este használjon. Öblítse száját 60 másodpercig, majd köpni.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szájápolási eszköz típusa szájzuhany

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.