Wilkinson Sword Borotva férfiaknak Wilkinson Xtreme3 Hybrid

Márka: Wilkinson Sword Katalógus száma: 100026015166

Közvetlenül partnerünktől

Wilkinson Sword Borotva férfiaknak Wilkinson Xtreme3 Hybrid

A Wilkinson bemutatja a legnépszerűbb 3 élű borotvát egy rendszeri kialakításában! Amit az Xtreme3 termékcsaládban megszeretett, mindazt ebben a rendszeri borotválkozásban foglaltunk össze. A forgófej 3 rugalmas pengéje biztosítja a pontos borotválkozást, tökéletesen alkalmazkodva a kontúrokhoz. További információ

2670

2 930 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
2 670 Ft

Katalógus száma: 100026015166

Leírás

Termékleírás

A Wilkinson bemutatja a legnépszerűbb 3 élű borotvát egy rendszeri kialakításában! Amit az Xtreme3 termékcsaládban megszeretett, mindazt ebben a rendszeri borotválkozásban foglaltunk össze. A forgófej 3 rugalmas pengéje biztosítja a pontos borotválkozást, tökéletesen alkalmazkodva a kontúrokhoz. A hidratáló csíknak köszönhetően a bőre hidratált és sima marad. A csík megkönnyíti a bőr borotválkozását. A nehezebb fogantyú biztosítja a pontos mozgást és a borotva stabil kezelését.

Tulajdonságok:

  • férfi borotva cserélhető borotvafejjel,
  • 3 pengével,
  • extra gyengéd borotválkozáshoz,
  • forgófej a tökéletes illeszkedésért,
  • stabil kezelhetőség,
Jak používat:

Először nedvesítse be az arcát és vigyen borotválkozási gélt a szakállára. Ezután a szakállát a növekedés irányába borotválja le.

Balení:

borotva + 5 tartalék fej


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.