Always Inkontinencia betét Normal, 68 db
1 690 Ft 1 590 Ft 23,38 Ft/darab

Az Always Normal inkontinencia betét hármas védelem – védelmet nyújt a szivárgás ellen, száraz érzését nyújt és magába szívja a szagokat. Diszkrét viselet, ruha alatt nem látható. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Always Inkontinencia betét Long, 60 db
1 690 Ft 1 590 Ft 26,50 Ft/darab

Az Always Normal inkontinencia betét hármas védelem – védelmet nyújt a szivárgás ellen, száraz érzését nyújt és magába szívja a szagokat. Diszkrét viselet, ruha alatt nem látható. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Bella Control Discreet Extra 10 db × 4
3 190 Ft 79,75 Ft/darab

Bella Control Discreet Extra 10 db × 4 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. Kellemesen hordható és nem zizeg. A betétek egyesével csomagoltak diszkrét csomagolásban, anatómiai formájúak és ideálisan a test formájához igazítottak.

Hartmann Molicare Mobile Super Eldobható fehérnemű, 14 db
5 790 Ft

Hartmann eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.

Bella Control Discreet Micro 18 db × 2
1 690 Ft 46,94 Ft/darab

Bella Control Discreet Micro 18 db × 2 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. A Bella Control Discreet Micro inkontinencia betéteket enyhe inkontinenciával rendelkező nők számára tervezték. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg.

Bella Control Discreet Mini 14 db × 3
2 590 Ft 61,67 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

Bella Control Discreet Mini 14 db × 3 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. A Bella Control Discreet Mini inkontinencia betéteket enyhe inkontinenciával rendelkező nők számára tervezték. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg.

Bella Control Discreet Normál 12 db × 3
2 690 Ft 74,72 Ft/darab

Bella Control Discreet Normal 12 db × 3 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. A Bella Control Discreet Mini inkontinencia betéteket enyhe inkontinenciával rendelkező nők számára tervezték. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg.

Bella Control Discreet Plus 8 db × 4
3 290 Ft 102,81 Ft/darab

Bella Control Discreet Plus 8 db × 4 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg. A szuperabszorbensnek köszönhetően sokkal jobban nedvszívó, mint a neki megfelelő egészségügyi betétek.

Hartmann Molicare Mobile Eldobható fehérnemű
6 090 Ft

Hartmann Molicare eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.