Bella Control Discreet Plus 8 db × 4
3 490 Ft

Újdonság

Bella Control Discreet Plus 8 db × 4 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg. A szuperabszorbensnek köszönhetően sokkal jobban nedvszívó, mint a neki megfelelő egészségügyi betétek.

Bella Control Discreet Super 10 db × 4
3 490 Ft

Újdonság

Bella Control Discreet Super 10 db × 4 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg. A szuperabszorbensnek köszönhetően sokkal jobban nedvszívó, mint a neki megfelelő egészségügyi betétek.

Bella Control Discreet Extra 10 db × 4
3 290 Ft

Újdonság

Bella Control Discreet Extra 10 db × 4 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. Kellemesen hordható és nem zizeg. A betétek egyesével csomagoltak diszkrét csomagolásban, anatómiai formájúak és ideálisan a test formájához igazítottak.

Bella Control Discreet Normál 12 db × 3
2 590 Ft

Újdonság

Bella Control Discreet Normal 12 db × 3 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. A Bella Control Discreet Mini inkontinencia betéteket enyhe inkontinenciával rendelkező nők számára tervezték. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg.

Hartmann Molicare Mobile Super Eldobható fehérnemű, 14 db
5 490 Ft

Hartmann eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.

Hartmann Molicare Mobile Eldobható fehérnemű
4 890 Ft

Hartmann Molicare eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.

Hartmann Molicare Premium Pelenka
5 290 Ft

A Molicare Premium célja az emberek megfelelő életminősége biztosítása. Alkalmas nőknek illetve férfiaknak egyaránt.

Bella Control Discreet Micro 18 db × 2
1 690 Ft

Újdonság

Bella Control Discreet Micro 18 db × 2 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. A Bella Control Discreet Micro inkontinencia betéteket enyhe inkontinenciával rendelkező nők számára tervezték. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg.

Bella Control Discreet Mini 14 db × 3
2 590 Ft

Újdonság

Bella Control Discreet Mini 14 db × 3 lélegző urológiai betét, amely kellemes és puha nem szőtt textíliából készült. A Bella Control Discreet Mini inkontinencia betéteket enyhe inkontinenciával rendelkező nők számára tervezték. Diszkrét, kellemesen hordható és nem zizeg.