Talált termékek száma: 94

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Finish Starter Pack Mosogatószer szett-52%
9 237 Ft

4 390 Ft

Akció

Finish Starter Pack Mosogatószer szett segyítségével gyerekjáték lesz a mosogatás. A szettben található 5 termék szuper hatékony formulájukkal nagyszerűen tisztítják még a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is. A csomagban egy 1,5 kg-os kiszerelésű Finish All-in-One Max Mosogatógép-tabletta, egy 400 ml-es Finish Rinse Aid Öblítőszer, egy Finish gépi regeneráló só , egy Finish Odor Stop Szagsemlegesítő és egy Finish Mosogatógép tisztítószer található.


Finish Mosogatógép tisztító kapszulák
1 737 Ft

1 290 Ft

A Finish mosogatógép tisztító eltávolítja a zsiradékot és a vízkövet. Áttisztítja a szűrőt, a forgó karokat és a lerakodódásokat. Használatának köszönhetően a mosogatógép olyan lesz, mint új korában s a tároló is fényesen fog ragyogni.


Finish Gépi regeneráló só, 4 kg
2 790 Ft

1 590 Ft

Finish gépi regeneráló só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish gépi regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely csak természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását.


Finish Regeneráló só, 1,5 kg
1 362 Ft

990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finish Regeneráló só, 1,5 kg segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. A Finish regeneráló só a mosogatógépekhez kifejlesztett speciális só, mely csak természetes anyagokat tartalmaz és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépben lévő víz lágyítását, ilyen módon megnöveli a Finish mosogatószer tisztító hatását.


Somat Gold Lemon & Lime mosogatógép tabletta 40 db
3 112 Ft

2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Somat Gold tabletta a legjobb választás az odaégett szennyeződésekkel szemben. Az áztatás hatás segít eltávolítani a tartós szennyeződéseket előmosás nélkül. Tökéletes eredmény nyújt már 40°C-on. A tabletták védik az üveget a korrózióval szemben és gyors száradás hatással rendelkeznek. Edényeid csillogóan tiszták lesznek! A Lemon & Lime változat ezen felül friss citrusos illatot biztosít.


Sunlight AiO Regular 72 tabletta
5 761 Ft

3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tabletták Sunlight All in One Regular ideális segítőtárs mindazoknak, akik effektíven szeretnék kihasználni a szabadidejüket. Mindent tartalmaz, amire a mosogatógépnek szüksége van. Alaposan kitakarítja az ellenálló piszkot is még a zsírokat is, és fényességet ad az üvegeknek vagy a tányérokat, emellett védi, hogy ne károsodjon.


Sunlight mosogatógép illatosító, Citrom
1 599 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sunlight mosogatógép illatosító tökéletesen semlegesíti a mosogatógépben található kellemetlen szagokat. Használata hihetetlenül egyszerű, csak akassza a mosogatógép belsejébe, és hagyja, hogy tegye a dolgát. Az illatosító friss és üde citrom illattal árasztja el készülékét, és 60 mosásra elegendő.


Sunlight mosogatógép tabletta All-in-One, 48 db
2 799 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sunlight mosogatógép tabletta All-in-One segít egyszerűen kristálytisztává varázsolni edényeit. All-in-One kivitelezése minden szükséges hatóanyagot biztost, a gép és az edények tisztításához. Egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket, ellenáll a zsírnak és biztosítja a maximális csillogást. Természetes citrom kivonatával biztosítja a kellemes, friss illatot.


Finish Classic Gigapack 192 darab-36%
6 237 Ft

3 990 Ft

Akció

Ezek a tabletták extra előnyös csomagolásban (6 × 32 db) egy praktikus segítség a mindennapi piszkos edény mosásánál. Tartalmaz egy Powerball golyót, amely olyan funkcióval rendelkezik, mintha az edényeket több órán át áztatnád. Eltávolítja a maradványokat, és megakadályozza a foltok,és bevonatok képződését még a kemény vízben is, és sugárzó fényt biztosít.


Jar Mega Box Platinum Mosogatógép kapszula, 5x18 db
5 990 Ft

A Jar Platinum folyékony mosogatógép kapszula formulája a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja és ragyogó edényeket és tiszta szűrőt hagy maga után. A kiválóan oldódó párnácska sokkal gyorsabban feloldódik a vízben, mint a szilárd tabletták, így sokkal hatékonyabb.


Finish Finish All in 1 Gigapack, 182 db-32%
9 385 Ft

6 290 Ft

Akció

Ezek a tabletták extra előnyös gazdaságos csomagolásban 7 × 26 darab magában rejtik nem csak a kiváló mosogatási műveletet még az alacsony hőmérsékleten is, hanem úgy is működnek, mint egy polírozó szer és só. Mindössze egyetlen tabletta elegendő, és az edényeid tökéletesen tiszták és ragyogók lesznek. Emellett a használatuk megvédik a mosogatógépedet a vízkőtől.


Finish Shine & Dry Gépi öblítőszer, Citrom, 800 ml
2 487 Ft

1 990 Ft

Finish Shine & Dry gépi öblítőszer citrom illattal és hatékony szárító hatással biztosítja az edények tisztaságát és ragyogását. Hatékony ellenszere a vízkőnek, vízfoltoknak és vízcseppeknek. Edényeink tisztítása öblítőszer hozzáadásával válik teljessé.


Jar Platinum Yellow Box kapszulák 135 db-42%
13 027 Ft

7 490 Ft

Akció

Nagy kiszerlés, ami 135 Jar mosókapszulát tartalmaz. Tisztán tartja a mosogatógéped helyetted. A kapszulák nagyon hatásosak erősen koszos edények és odaégett szennyeződések tisztítására, sőt még a szűrő tisztaságát is megóvja.


Finish Dual Action Mosogatógép tisztító, Citrom, 2 x 250 ml-31%
2 612 Ft

1 790 Ft

Akció

Finish Dual Action mosogatógép tisztító eltávolítja a mosogatógép belsejében megtelepedett szennyeződéseket, még azokon a helyeken is, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Hatékony a megtapadt zsírral és vízkővel szemben egyaránt. Használatával nem csak edényeit varázsolhatja maradéktalanul tisztává és csillogóvá, de hozzájárul mosogatógépének hosszú élettartamához is.


Finish Power Powder Mosogatópor, Citrom, 2,5 kg-45%
4 237 Ft

2 290 Ft

Akció

Finish Power 2,5 kg-os mosogatópor egy speciális, kifejezetten mosogatógépekhez előállított tisztítószer. Praktikus nyílásának köszönhetően alkalmazása könnyű és nem okoz kellemetlenséget. A tökéletes tisztaságot és ragyogást kellemes citrom illattal fűszerezi.


Finish Classic Mosogatógép-tabletta, 2 x 68 db
4 990 Ft

Finish Classic Mosogatógép-tabletta, 2 × 68 db által egyszerűen csak élvezze a tökéletes tisztaság érzését. A Finish Classic mosogatógép-tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat, az erőteljes mosogatószer pedig eltávolítja azokat.


Somat 3x Shine Action - 750 ml mosogatóöblítő-25%
1 590 Ft

1 190 Ft

Akció

Somat 3× Shine Action mosogatógép-öblítő lágyítja a vizet, így biztosít egyenletes száradást. Ezáltal edényei csillogóak lesznek vízcseppfoltok nélkül.
Somat 3× Shine Action öblítő biztosítja a ragyogó tisztaságot: a poharaknak, az edényeknek, és a mosogatógépnek. A Somat öblítő használata garantálja, hogy edényei csík- és foltmentesen száradjanak és gyönyörűen csillogjanak. Rendszeresen töltse fel mosogatógépe megfelelő tartályát edényöblítővel. A gép automatikusan adagolja a szükséges mennyiségű öblítőt.


Finish Allin1 Max Mosogatógép tabletta, 50 db
3 090 Ft

Finish Allin1 Max Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A csomag 50 darab mosogatógép tablettát tartalmaz.


Somat Mosogatógéptisztító tabletta
1 987 Ft

1 490 Ft

Somat Mosogatógép tisztító tabletta használata igazán egyszerű, hiszen nem kell külön programot indítani a mosogatógép tisztítására. Amikor indítja a hagyományos mosogatási programot, helyezze be a tablettát a mosogatógép aljába. Az edényekkel együtt a mosogatógépe is tiszta lesz.


Finish Odor Stop Easy Clip illatosító-53%
1 487 Ft

690 Ft

Akció

Lásd el mosogatógépedet friss illattal! A speciális kétkamrás Finish mosogatógép illatosító kamrái egyidejűleg hatnak, ennek köszönhetően minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógépet, frissítő aromát fogsz érezni a kellemetlen szagok helyett.


Jar Sárga Mosogatógép kapszula, 48 db
3 090 Ft

Jar Sárga Mosogatógép kapszula, 48 db remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógép kapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Finish Mosogatógép tisztítószer, Citrom, 250 ml + DEO Lemon, 1 db
1 590 Ft

Finish Mosogatógép tisztítószer, Citrom illatával és tisztítóerejével hatékony mosogatógép kiegészítő a konyhájában. Segítségével könnyedén megszabadulhat a lerakódott szennyeződésektől, az illatosítóval pedig a kellemetlen szagoknak is búcsút inthet. A tisztítószer kiszerelése 250 ml, az illatosító pedig akár 60 mosási folyamaton keresztül biztosítja mosogatógépében a kellemes illatot.


Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 45 db
6 487 Ft

4 990 Ft

Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 45 db, Sárga remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Sunlight All in 1 Extra Power Mega Pack mosogatótabletta 120 drb
12 027 Ft

5 640 Ft

Sunlight Expert Extra Power tabletták úgy lettek kifejlesztve, hogy a konyhai edényeket és a mosogatógépék a legmakacsabb foltok és égések után is tökéletesen tiszta és fényes maradjon. A csomagolás 120 db tablettát tartalmaz.


Finish Classic Mosogatógép tabletta, Citrom, 100 db + Deo Citrom, 1 db-52%
6 237 Ft

2 990 Ft

Akció

Finish Classic Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A doboz 100 darab mosogatógép tablettát és egy darab citromos mosogatógép illatosítót tartalmaz.


Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 72 db, Sárga
5 790 Ft

5 290 Ft

Jar Platinum Mosogatógép kapszula remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól. Tökéletes szűrőtisztaságot biztosít, így makacs, zsíros serpenyőit, sütőedényeit makulátlanul tisztává varázsolja.


Jar Sárga Mosogatógép kapszula, 36 db
3 090 Ft

Jar Sárga Mosogatógép kapszula, 36 db remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógép kapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Finish Quantum Max Apple & Lime 60 db
4 300 Ft

3 290 Ft

A tökéletesen tiszta edény teljesen természetes a mosogatógép tabletta használatánál. De vajon érvényes ez a mosogatógépre is? A Finish Quantum Max segíti megóvni ezt a vízkőtől és egyben ügyel a vízszűrőjére is.


Jar Mosogatógép kapszula, 60 db, Sárga
3 690 Ft

Jar Mosogatógép kapszula a mosogatógéppel rendelkező háztartásokban elengedhetetlen konyhai kellék. Remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. A 60 db-os kiszerelés evőeszközeit és üveg edényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 36 db, Zöld
3 690 Ft

Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 36 db, Zöld remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Somat Somat Mega All in One Lemon Mosogatógép tabletta, 84 db
3 883 Ft

Somat Mega All In One Mosogatógép tabletta megbízhatóan távolítja el még a legmakacsabb szennyeződéseket is. A Soda Effect technológiának köszönhetően az edényei tökéletesen ragyogóak és tiszták lesznek. A csomag 84 db tablettát tartalmaz.


Somat Mosogatógép só 2x 1,5 kg-25%
1 862 Ft

1 390 Ft

Akció

A Somat vízlágyító só vízkőlerakódás-gátló hatású, így hosszabb élettartamot biztosít a mosogatógépnek. Azzal, hogy lágyítja a vizet, megelőzi a vízfoltok kialakulását az edényeken, növeli a mosogatógép teljesítményét és segít abban, hogy tökéletesen elmosogasson.


Sunlight Classic mosogatógép tabletta 84 drb
5 362 Ft

2 690 Ft

Sunlight márkájú mosogatógép tabletta egy ökologikus megoldás azok számára, akik nagy csomagolást akarnak kedvező áron. A tabletták alapvető, de alapos tisztítási képességgel rendelkeznek. A csomagolás 100 db tablettát tartalmaz.


Finish Dual Action Mosogatógép tisztító, 2 x 250 ml-31%
2 612 Ft

1 790 Ft

Akció

Finish Dual Action mosogatógép tisztító eltávolítja a mosogatógép belsejében megtelepedett szennyeződéseket, még azokon a helyeken is, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Hatékony a megtapadt zsírral és vízkővel szemben egyaránt. Használatával nem csak edényeit varázsolhatja maradéktalanul tisztává és csillogóvá, de hozzájárul mosogatógépének hosszú élettartamához is.


Somat Standard Mosogatógép gél, 2 l
3 090 Ft

2 590 Ft

A Somat Standard Gel az egyedülálló Soda Effect eljárásnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is. Könnyen adagolható és teljesen feloldódik a mosási ciklus során. Hogy még tökéletesebb eredményt érjen el, használjon Somat sót és öblítőt is.


Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 36 db, Narancs
3 690 Ft

Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 36 db, Narancs remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Finish All in 1 Max Lemon Mosogatógép-tabletta, 50 db
3 090 Ft

Finish All in 1 Max Lemon Mosogatógép-tabletta csomag összesen 50 db tablettát tartalmaz. Egyedülállló kombináció, mely hatékonyan távolítja el a zsírt és szennyeződéseket, az üvegedényeknek pedig ragyogó fényt ad. Alacsony hőmérsékletű program esetén is maximális tisztítást biztosít. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék.


Jar Mosogatógép kapszula, 96 db, Sárga
5 790 Ft

Jar Mosogatógép kapszula remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Finish Allin1 Mosogatógép-tabletta, Citrom, 52 db
2 890 Ft

Finish Allin1 Mosogatógép-tabletta, Citrom, 52 db ** által egyszerűen csak élvezze a tökéletes tisztaság és a friss citrom illat érzését. A mosogatógép-tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a legmakacsabb szennyeződéseket, így **eltávolítva a rászáradt ételmaradékokat és a teát is.


Somat Mosogatógép Tisztító Folyadék 2x 250 ml
2 290 Ft

1 990 Ft

Somat 3× Clean Action eltávolítja a vízkövet és a zsíros lerakódásokat a nehezen elérhető helyeken is. Biztosítja a mosogatógép tökéletes tisztaságát, ami garantálja a hosszabb élettartamot.


Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 36 db, Sárga
3 190 Ft

Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 36 db, Sárga remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Finish Quantum Max Mosogatógép tabletta, 40 db
2 490 Ft

Finish Quantum Max Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződést, és koncentráltan támadják meg, így távolítja el akár a rászáradt ételmaradékokat és a teát is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A csomag 40 darab mosogatógép tablettát tartalmaz.


Finish Shine & Dry Gépi öblítőszer, 800 ml
2 487 Ft

2 190 Ft

Finish Shine & Dry gépi öblítőszer citrom illattal és hatékony szárító hatással biztosítja az edények tisztaságát és ragyogását. Hatékony ellenszere a vízkőnek, vízfoltoknak és vízcseppeknek. Edényeink tisztítása öblítőszer hozzáadásával válik teljessé.


Finish Classic Lemon Mosogatógép-tabletta, 100 db
3 690 Ft

Finish Classic Lemon Mosogatógép-tabletta, 100 db. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék.* A Powerball szuper hatékony formulájával nagyszerűen tisztítja a legmakacsabb zsíros szennyeződéseket is. A mikrorészecskék a legmakacsabb szennyeződéseket koncentráltan támadják meg, ennek köszönhetően könnyedén távolítják el az edényekre száradt ételmaradékokat.


Finish Powerball Classic Mosogatógép tabletta, Citrom, 68 db
2 890 Ft

Finish Powerball Classic Mosogatógép tabletta tökéletes választás minden háztartásba. A tablettában található Powerball felpuhítja és leáztatja a rászáradt ételmaradékokat, az erőteljes mosogatószer pedig eltávolítja azokat. Csomagolja ki és tegye a mosogatógép adagoló tartályába, így a tabletta biztosan elvégzi a feladatát.


Finish Quantum Max Lemon 60 db

Finish Quantum Max Lemon 60 db

Értékelés: 4,5
4 300 Ft

3 290 Ft

Ha unod a mosogatószer, fényező és vízlágyító állandó vásárlását, akkor a legjobb megoldás a Finish Quantum Max mosogatógép tabletta. Egyedi összetevőinek köszönhetően az edényeket ragyogók és tiszták lesznek, természetesen egyben a mosogatógépet is óvja.


Finish Classic Mosogatógép tabletta, 100 db
4 290 Ft

Finish Classic Mosogatógép tabletta hihetetlen tisztaságot és ragyogást biztosít. A mikrorészecskék megkeresik a legmakacsabb szennyeződéseket és eltávolítják akár a rászáradt ételmaradékokat is. A fokozott üvegkorrózió elleni védelem segít megóvni üvegedényei minőségét. A doboz 100 darab mosogatógép tablettát tartalmaz.