Finish Classic Gigapack 192 darab

Finish Classic Gigapack 192 darab

Száma: 1257837
Akció
Ezek a tabletták extra előnyös csomagolásban (6 × 32 db) egy praktikus segítség a mindennapi piszkos edény mosásánál. Tartalmaz egy Powerball golyót, amely olyan funkcióval rendelkezik, mintha az edényeket több órán át áztatnád. Eltávolítja a maradványokat, és megakadályozza a foltok,és bevonatok képződését még a kemény vízben is, és sugárzó fényt biztosít. További információ
6 090 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
4 590 Ft
23,91 Ft/Darab
-24%
Az akció 2021.10.21-ig, vagy a készlet erejéig érvényes
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.10.25 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.10.26 prémium szállítással várhatóan
 
2021.10.27 - 2021.11.02 standard szállítással várhatóan

Száma: 1257837

Leírás

Finish Classic Gigapack (192 db) – mosogatógép tabletta

  • Ezek a tabletták extra előnyös gazdasági csomagolásban (6 × 32 db) praktikus segítség a mindennapi piszkos edények mosogatásánál.
  • Tartalmaz egy Powerball golyót, amely olyan funkcióval rendelkezik, mintha az edényeket több órán át áztatnád.
  • Eltávolítja a maradványokat, és megakadályozza a foltok,és bevonatok képződését még a kemény vízben is, és sugárzó fényt biztosít.
  • A tabletta többi része elbánik az ellenálló szennyeződésekkel és a tea foltokkal, így az edényeid mindig csodálatosan tiszták lesznek.
  • A még jobb eredmény eléréséhez adj hozzá fényesítőt.

  • A Finish a világ legnagyobb termékcsaládja az automata mosogatógépben történő mosogatáshoz. A termékeit olyan nagy gyártók ajánlják a készülékeibe, mint például a Bosch, AEG, Electrolux, Beko, Gaggenau, Samsung, Siemens és a Zanussi. A márka tapasztalatai a mosogatással a mosogatógépben a múlt század 50-es éveibe nyúlnak vissza, amikor meg kellett oldani a formázott edények mosogatásának problémáját és abban az időben feltörekvő műanyagét. Az anyavállalat ezután olyan terméket mutatott be, amely képes volt megbirkózni a kávé foltokkal és a lassú száradás által okozott foltokkal. Azóta a Finish számos innováción ment keresztül, és olyan kifinomultabb termékeket hozott a piacra, amely mindörökre az edény mosogatásából eltávolította a népszerűtlen hazai tevékenységek bélyegét. Az újdonságok bemutatása, amelyek segítenek az embereknek még ma is a céljaik közé tartoznak. Már 1969-ben a Finish volt az első biológiailag lebontható por a világon, és 1995-ben az első kétrétegű tabletta a kétfázisú mosáshoz amit létrehoztak. 1999 óta ünneplik a Powerball piros labdájának nagy sikerét, amely a mosogatótabletta közepén található, és elsőnek vezette be a piacra a háromkamrás öntött kapszulákat.
  • A Finish márkában a világ több mint 40 ország fogyasztói megbíznak. A márka nagyon alapozik arra, hogy termékei környezetkímélőek és ezért mindegyik biológiailag lebomlasztható. Ugyanez igaz a Finish Classic tablettákra is, amelyeket a mindennapi mosogatáshoz terveztek, és most egy különösen gazdaságos, 192 darabos csomagolásban vásárolhatók meg. Ez az alapvető gazdasági termékcsalád tisztítószert és folteltávolítót tartalmaz, és még ha természetesen az edényeket alaposan el is mossa a még jobb eredmények eléréséhez és utókezeléshez javasolunk a só és fényesítő használatát a mosogatógépben.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.