Finish Finish All in 1 Gigapack, 182 db

Értékelés: 4,8 322 értékelés Márka: Finish Katalógus száma: 1257873

Finish Finish All in 1 Gigapack, 182 db

Ezek a tabletták extra előnyös gazdaságos csomagolásban 7 × 26 darab magában rejtik nem csak a kiváló mosogatási műveletet még az alacsony hőmérsékleten is, hanem úgy is működnek, mint egy polírozó szer és só. Mindössze egyetlen tabletta elegendő, és az edényeid tökéletesen tiszták és ragyogók lesznek. Emellett a használatuk megvédik a mosogatógépedet a vízkőtől. További információ

7690
4.8 322

7 690 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
42,25 Ft/darab

Katalógus száma: 1257873

Leírás

Termékleírás

All in 1 Gigapack (182 db) – mosogatógép tabletta

  • Ezek a tabletták extra előnyös gazdaságos csomagolásban 7 × 26 darab magában rejtik nem csak a kiváló mosogatási műveletet még az alacsony hőmérsékleten is, hanem úgy is működnek, mint egy polírozó szer és só.
  • Mindenre elegendő egyetlen tabletta, és az edényeid tökéletesen tiszták és ragyogóak lesznek.
  • Emellett a használatuk megvédik a mosogatógépedet a vízkőtől.
  • A Finish All in 1 időt takarít meg mindazok számára, akik nem akarnak azzal foglalkozni, hogy a mosogatógépükben van-e elegendő mennyiségű só és polírozó.

**

  • A Finish a világ legnagyobb termékcsaládja az automata mosogatógépben történő mosogatáshoz. A termékeit olyan nagy gyártók ajánlják a készülékeibe, mint például a Bosch, AEG, Electrolux, Beko, Gaggenau, Samsung, Siemens és a Zanussi. A márka tapasztalatai a mosogatással a mosogatógépben a múlt század 50-es éveibe nyúlnak vissza, amikor meg kellett oldani a formázott edények mosogatásának problémáját és abban az időben feltörekvő műanyagét. Az anyavállalat ezután olyan terméket mutatott be, amely képes volt megbirkózni a kávé foltokkal és a lassú száradás által okozott foltokkal. Azóta a Finish számos innováción ment keresztül, és olyan kifinomultabb termékeket hozott a piacra, amely mindörökre az edény mosogatásából eltávolította a népszerűtlen hazai tevékenységek bélyegét. Az újdonságok bemutatása, amelyek segítenek az embereknek még ma is a céljaik közé tartoznak. Már 1969-ben a Finish volt az első biológiailag lebontható por a világon, és 1995-ben az első kétrétegű tabletta a kétfázisú mosáshoz amit létrehoztak. 1999 óta ünneplik a Powerball piros labdájának nagy sikerét, amely a mosogatótabletta közepén található, és elsőnek vezette be a piacra a háromkamrás öntött kapszulákat.
  • A Finish márkában a világ több mint 40 ország fogyasztói megbíznak. A márka nagyon alapozik arra, hogy termékei környezetkímélőek és ezért mindegyik biológiailag lebomlasztható. Ugyanez igaz a Finish Classic tablettákra is, amelyeket a mindennapi mosogatáshoz terveztek, és most egy különösen gazdaságos, 192 darabos csomagolásban vásárolhatók meg. Ez az alapvető gazdasági termékcsalád tisztítószert és folteltávolítót tartalmaz, és még ha természetesen az edényeket alaposan el is mossa a még jobb eredmények eléréséhez és utókezeléshez javasolunk a só és fényesítő használatát a mosogatógépben.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Garnitúra darabszáma 182 Darab
Mosogatógép tisztító típusa Mosogatógép tabletta
Elegendő mosogatási szám 182

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.