Finish Power All in 1 Mosogatógép tabletta 120 db

Finish Power All in 1 Mosogatógép tabletta 120 db

Száma: 1310286
Mosogató tabletta edénytisztításra, takarékos MEGABOX csomagolásban, 120 db. Az All in One mosogatógép tabletták kiváló zsírtalanító képességgel rendelkeznek, és játékosan segítenek eltávolítani a szárított élelmiszerek törmelékeit és a teafoltokat. A Finish kapszulák tisztaságot és ragyogást kölcsönöznek az edényeknek. További információ
5 790 Ft
Korábbi ár
48,25 Ft/mosogatás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.3.24 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.3.24 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1310286

Leírás

Finish Power All in 1 Mosogatógép tabletta 120 db 

Tulajdonságok

  • MEGABOX 120 db takarékos csomagolás
  • Powerball extra koncentrált erővel
  • Zsírtalanító tulajdonságok
  • Az erősen szennyezett, rászáradt ételmaradékokkal rendelkező edényekhez

További információk

  • Összetétel: legalább 5 %, de kevesebb mint 15 % oxigénalapú fehérítőszer, polikarboxilátok, kevesebb mint 5 % nemionos felületaktív anyagok, foszfonátok, enzimek (szubtilizin, amiláz), illatanyag.

  • HASZNÁLAT ÚTMUTATÓ: Használd száraz kézzel. Ne csomagold ki. Vízben teljesen feloldódó formula. Helyezz egy tablettát a száraz adagoló tartályba. Ne tedd a tablettát az evőeszköztartóba. A jobb eredmények, valamint a víz- és energiafogyasztás minimalizálása érdekében kapcsolja be az eco/auto programot. Ha a tabletta nem fér bele a tálcába, fordulj a gyártóhoz. A legjobb tisztítási eredmény érdekében helyezd a Finish Power tablettát a mosogatógép aljára, a szűrő mellé. A tabletták minőségének megőrzése érdekében a termék használata után mindig zárd le a csomagolást, és hő- és nedvességtől védve tárold. A benne rejlő sófunkció lágy/közepesen kemény víz használata esetén 26ºe (21°dH) hőmérsékletig hatékony. Ha keményebb vízzel rendelkezik a lakhelyed, a jobb eredmény érdekében használj Finish márkájú sót. Alkalmas szeptikus tartályokhoz. A tökéletes száradási eredmény érdekében használj Finish márkájú lakkot. Ez a csomagolás újrahasznosítható, ezért kérjük, válogasd ki a megfelelő hulladékáramba. Csak akkor újrahasznosítható, ha a csomagolás üres.
  • Product info page: www.rbeuroinfo.com
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.