Somat Mosogatógép só 2x 1,5 kg

Értékelés: 4,5 12 értékelés Márka: Somat Katalógus száma: 953040

Akció

Az akció 2019.07.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Somat Mosogatógép só 2x 1,5 kg

A Somat vízlágyító só vízkőlerakódás-gátló hatású, így hosszabb élettartamot biztosít a mosogatógépnek. Azzal, hogy lágyítja a vizet, megelőzi a vízfoltok kialakulását az edényeken, növeli a mosogatógép teljesítményét és segít abban, hogy tökéletesen elmosogasson. További információ

1390
4.5 12

1 390 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 027 Ft, Megtakarítás: 637 Ft (31 %)

Katalógus száma: 953040

Leírás

Termékleírás

Somat Mosogatógép só 2× 1,5 kg

  • A mosogatógépben a vízkő megszüntetésére szolgáló vízlágyító rendszer csak korlátolt mennyiségű kalcium-magnézium iont képes elnyelni, ezért rendszeresen újra kell tölteni.
  • Erre szolgál a Somat , ami lágyítja a vizet és megszabadul a fent említett ionoktól, amik ezután a kifolyó vízzel távoznak.
  • Figyelmeztetés: az étkezési só nem megfelelő, mivel olyan összetevőket tartalmaz, amik a mosási folyamat során nem oldódnak fel és károsíthatják a mosogatógép működési mechanizmusát.

Paraméterek

%2% paraméterei

Mosogatógép tisztító típusa Mosogatógép só
Súly 3 kg
Garnitúra darabszáma 2 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.