Ariel Color 3in1 Mosókapszula, 56 db
5 990 Ft

5 390 Ft

Az Ariel Color kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.


Ariel Mountain Spring 3 az 1-ben mosókapszula 80 darab
9 027 Ft

7 490 Ft

A nagy csomagolású Ariel kényelmes mosást biztosít. Ruháid mindig tökéletesen tiszták, illatosak és foltmentesek lesznek. A kapszula 100%-ig feloldódik, a szennyeződések széles skálájával megbirkózik már 30°C-os mosási hőmérsékletnél is.


Ariel Mountain Spring 3in1 Mosókapszula, 56 db
6 237 Ft

5 390 Ft

Az Ariel Mountain Spring kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.


Ariel Color 3 az 1-ben gél mosókapszula 80 darab
8 737 Ft

7 490 Ft

Gazdaságos kiszerelésű, 80 kapszulát tartalmazó Ariel mosószer, mely kiválóan tiszta ruhákat biztosít. A kapszulák már 30°C-os mosási hőmérsékletnél is tökéletesen feloldódnak, védik és élénkítik ruháid színét, adagolásukat pedig gyerekjáték.


Ariel Lavender 3 in 1 mosókapszulák 35 db
4 390 Ft

3 490 Ft

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás designnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja. A levendula nyugtató illatával.


Ariel Mosókapszulák Color 3 in 1 35 db-43%
4 390 Ft

2 490 Ft

Akció

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás dizájnnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja.


Ariel Sensitive 3 in 1 mosókapszulák 35 db
4 390 Ft

3 490 Ft

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás designnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja. Érzékeny bőrre.


Ariel Touch of Lenor 3 in 1 mosókapszulák 35 db-43%
4 390 Ft

2 490 Ft

Akció

Egyetlen kapszula különleges mosási hatékonyságot biztosít. Ariel 3 in 1 mosókapszula egyedülálló többkamrás designnal, ami elválasztva tartja az egyes összetevőket addig, amíg a kapszula fel nem oldódik, így nagyobb mosási hatékonyságot és a mosószer egyenletes eloszlását biztosítja. A Touch of Lenor Fresh tisztaság illatával.


Lanza Lanza Power Gél Kapszula 42 darab
3 212 Ft

2 790 Ft

A Lanza Vanish univerzális, 2 az 1-ben gél kapszula egy csapásra távolítja el a fehér és a színes ruhákból származó ellenálló foltokat. A Lanza olyan tisztaságot ad a ruháidnak, amely nemcsak látható, hanem érezhető is. A csomag 42 kapszulát tartalmaz.


Woolite Gélkapszula, Fekete, 28 db
3 645 Ft

2 190 Ft

A Woolite gélkapszula eltünteti a makacs szennyeződéseket, de közben óvja ruháit a fakulástól. Ragyogó, élénk színűek és lágyak maradnak a sötét ruhadarabok, mintha csak újak lenne. Használata rendkívül egyszerű.


Lovela Gél kapszula 12 ks-50%

Lovela Gél kapszula 12 ks

Értékelés: 5
2 598 Ft

1 290 Ft

Akció

Lovela Gél kapszula speciális összetételű folyékony mosószert tartalmaz, gyerekek számára születéstől fogva, valamint extra érzékeny bőrrel rendelkező és allergiás személyek számára. Csomag tartalma 12 kapszula.


Persil Premium Color DuoCaps 32 ks mosókapszula
5 439 Ft

3 290 Ft

A Prémium kapszulák a legerősebb folteltávolítók és fényerő-formulák egyedülálló kombinációját tartalmazzák a ragyogó tisztaságért. Ezen kívül speciálisan kifejlesztett és hosszantartó illatot biztosít akár 4 héten át. A csomag 32 darabot tartalmaz.


Surf Color 2v1 Tropical Lily 42 ks
4 362 Ft

2 490 Ft

Surf mosókapszula színes ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést, megőrzi a mosott ruhák színeinek intenzitását. Hosszantartó illattal gazdagítva, trópikus liliom és ylang ylag virággal, amely még sokáig elkísér a mosás után. – A csomag 42 mosási adagot tartalmaz.


Ariel Touch of Lenor 3in1 gél kapszula, 56db
6 462 Ft

5 990 Ft

Az Ariel Touch of Lenor 3in1 egy kétkamrás mosókapszula egyik fele koncetrált folyékony folteltávolítót, másik fele ragyogást fokozó formulát tartalmaz. Vízzel érintkezve a kapszula azonnal feloldódik, és minden makacs szennyeződést eltávolít színes ruháinkból anélkül, hogy nyomot hagyna rajtuk. Használata rendkívül egyszerű, így időt spórolhatunk meg.


Lanza Power Gel Kapszula, 28 db
2 999 Ft

1 990 Ft

Lanza Power Gel Kapszula, 28 db megbízhatóan eltávolítja az összes szennyeződést. Kellemes illatának köszönheően friss illatot is biztosít. A csomag 28 db-ot tartalmaz.


Woolite mosógél kapszulák Pro-Care 28 db
3 562 Ft

2 190 Ft

A legújabb Woolite mosógél kapszulák kettős formulát tartalmaznak gondoskodó keratinokkal, amelyeknek köszönhetően a ruháid hihetetlenül lágyak és kevésbé gyűröttek lesznek. Egyszerűen helyezd bele a mosógép dobjába, és minden mást megold helyetted.


Savvy Green Mosókapszula 62 mosáshoz, 703 g
4 590 Ft

4 190 Ft

Savvy Green mosókapszula segítségével az igazán érzékeny bőrűek is megtalálhatják az ideális terméket mosáshoz. Hipoallergén, környezetbarát, akár babaruhákhoz is használható. 703 g-os mennyisége 62 mosáshoz elegendő.


Woolite Gélkapszula, színes ruhákhoz, 28 db
3 562 Ft

1 990 Ft

Woolite gélkapszula színes ruháit varázsolja ragyogóvá és lággyá. Eltünteti a makacs szennyeződéseket, miközben óvja ruháit a fakulástól. Használata rendkívül egyszerű.


Ariel Color 3az1-ben Mosókapszula, 84 Mosáshoz 
9 027 Ft

7 490 Ft

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Color 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat Ha szeretnéd megőrizni színes ruháid élénk ragyogását, használj Ariel Colour mosószert! FIGYELMEZTETÉS! A termék káros lehet és súlyos sérüléseket okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. További információkat a www.keepcapsfromkids.eu oldalon találsz.


Ariel Mountain Spring 3az1-ben Mosókapszula, 84 Mosáshoz
9 027 Ft

7 490 Ft

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Mountain Spring 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel 3az1-ben mosókapszulák ragyogóan tisztává és illatossá varázsolják a ruháidat Ha szeretnéd megőrizni a fehér ruháid élénk ragyogását, használj Ariel mosószert! FIGYELMEZTETÉS! A termék káros lehet és súlyos sérüléseket okozhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. További információkat a www.keepcapsfromkids.eu oldalon találsz.


Persil Mosókapszula Duo-Caps Color 28 drb
2 490 Ft

Persil 360° Complete Solution Color Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Új receptúrája aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. Az egyedi kétkamrás technológiájának köszönhetően a Persil Duo-Caps aktív folteltávolító még a legmakacsabb foltokkal is elbánik, Persil fehérítővel a tökéletes tisztaságért egy termékben.


Surf White 2v1 Orchid & Jasmine 42 drb
2 490 Ft

Surf mosópor fehér ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden szennyeződést és megőrzi a mosott ruhák ragyogó fehérségét. Elvarázsol hosszantartó fehér orchidea és jázmin illata, amely mosás után hosszú ideig elkísér. – A csomag 40 mosási adagot tartalmaz.


Ariel Ariel Lavender 3az1-ben Mosókapszula, 56 Mosáshoz
6 437 Ft

4 990 Ft

Kiváló tisztító hatás egyetlen kis kapszulában. Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában az Ariel Lavender 3az1-ben mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuperkoncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ráadásul az épp megfelelő mennyiségű mosószerrel. A fokozott puhaság és hosszantartó frissesség érdekében használj Lenor textilöblítőt és Unstoppables illatgyöngyöket is a mosáshoz. Az Ariel Lavender Freshness egyszerre tartalmaz mosópor és folyékony mosószert is.


Persil DuoCaps Regular Box mosókapszula 28 drb
2 490 Ft

Persil 360° Complete Solution Color Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Új receptúrája aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. Az egyedi kétkamrás technológiájának köszönhetően a Persil Duo-Caps aktív folteltávolító még a legmakacsabb foltokkal is elbánik, Persil fehérítővel a tökéletes tisztaságért egy termékben.


Surf Color 2v1 Tropical Lily 3 x 30 ks
8 612 Ft

5 390 Ft

Surf mosókapszula színes ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést, megőrzi a mosott ruhák színeinek intenzitását. Hosszantartó illattal gazdagítva, trópikus liliom és ylang ylag virággal, amely még sokáig elkísér a mosás után. A csomag tartalma: 3 × 30 kapszula.


Surf White 2v1 Orchid & Jasmine 3 x 30 drb
8 612 Ft

5 390 Ft

Surf gél mosókapszula a ragyogóan fehér ruházathoz tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést ruháidból. Vigyél ruhatáradba friss fehér orchidea és jázmin illatot, amely elkísér hosszú időn át mosás után. A csomag tartalma: 3 × 30 kapszula.


Lenor Flower Bouquet Mosókapszula 14 db
2 487 Ft

1 690 Ft

Hagyd hátra a gondokat, és repítsd el az érzékeid egy képzeletbeli, nyugalmat árasztó, friss és illatos levendulamezőre a Lenor mosókapszulákkal. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 14 db mosókapszulát tartalmaz.


Lenor Gold Orchid Mosókapszula 3in1 28 db
4 037 Ft

2 990 Ft

Kényeztesd magad ezzel az elegáns illattal, amelyben egyszerre lelhetők fel a perzsa selyemakác, a mályva, valamint a mandulatej finom jegyei. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.


Lenor Silk Orchid Mosókapszula 14 db
2 487 Ft

1 690 Ft

Kényeztesd magad ezzel az elegáns illattal, amelyben egyszerre lelhetők fel a perzsa selyemakác, a mályva, valamint a mandulatej finom jegyei. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 14 db mosókapszulát tartalmaz.


Lenor Spring Awakening Mosókapszula 3v1, 28 db-53%
4 037 Ft

1 890 Ft

Akció

Lenor mosókapszula a lótuszvirág, tavirózsa, nefelejcs és az ipheion gyönyörű illatának friss és aromás tónusaival. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.


Lenor Waterlily Mosókapszula 14 db-40%
2 487 Ft

1 490 Ft

Akció

Lenor mosókapszula a lótuszvirág, tavirózsa, nefelejcs és az ipheion gyönyörű illatának friss és aromás tónusaival. A mosókapszulák fő előnye a ragyogó tisztaság, a kellemes frissesség és lágy puhaság érzése. A csomagolás 14 db mosókapszulát tartalmaz.


Lenor Zselés kapszula Gold Orchid 47 mosás
6 198 Ft

4 290 Ft

Lenor Gold Orchid zselés kapszulák, melyek alaposan átmossák a ruhaneműt, mely így friss és ragyogóan tiszta lesz. A vanília, mimóza, méz, egy akkord rózsa és a krémes őszibarack ötvözete.


Lenor Zselés kapszula Spring Awakening 47 mosás
6 198 Ft

4 290 Ft

Lenor Spring Awakening zselés kapszulák, melyek alaposan átmossák a ruhaneműt, mely így friss és ragyogóan tiszta lesz. A tavaszi virágok, a pacsuli és a fehér cédrus természetes tónusaival.


Lenor Zselés kapszulák Amethyst Color 47 mosás
6 198 Ft

4 290 Ft

Lenor Amethyst Color zselés kapszulák, melyek alaposan átmossák a ruhaneműt, mely így friss és ragyogóan tiszta lesz. A bergamott a lágy frézia és a ragyogó jázmin illatával ötvözve.


Persil Duo-Caps mosókapszulák 36 db
2 990 Ft

A Persil Duo-Caps mosókapszulák a folyékony folteltávolító és a ragyogóan fehér ruhákért felelős részecskék hatékony kombinációját képezik. Még a legmakacsabb foltokat is eltávolítja. A csomagolás 36 kapszulát tartalmaz.


Persil Duo-Caps mosókapszulák Emerald Waterfall 36 db
5 362 Ft

2 990 Ft

A Persil Duo-Caps mosókapszulák a folyékony folteltávolító és a ragyogóan fehér ruhákért felelős részecskék hatékony kombinációját képezik. Még a legmakacsabb foltokat is eltávolítja. A csomagolás 36 kapszulát tartalmaz.


Persil DuoCaps Emerald Waterfall mosókapszulák Box 28 db
2 590 Ft

A Persil Duo-Caps mosókapszulák a folyékony folteltávolító és a ragyogóan fehér ruhákért felelős részecskék hatékony kombinációját hozzák el a számodra. A folteltávolító még a legmakacsabb foltokkal is könnyedén elbánik. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.


Persil DuoCaps Lavender Color box 36 ks
2 990 Ft

Persil 360° Complete Solution Levander Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Új receptúrája aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. A csomagolás 36 db tablettát tartalmaz.


Persil DuoCaps Lavender Color Mosókapszula Box 28 db
2 590 Ft

Persil 360° Complete Solution Levander Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Új receptúrája aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. A csomagolás 28 db tablettát tartalmaz.


Persil Mosókapszula Duo-Caps Color 14 drb
1 690 Ft

Persil 360° Complete Solution Color Duo-Caps minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. Az egyedi kétkamrás technológiájának köszönhetően a Persil Duo-Caps aktív folteltávolító Persil fehérítővel a tökéletes tisztaságért egy termékben. A csomagolás 14 db tablettát tartalmaz.


Persil Mosókapszula Duo-Caps Emerald Waterfall 14 drb
1 690 Ft

Persil Duo-Caps Emerald Waterfall minden amihez a tökéletes mosási eredményhez szükséged van. Aktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, hogy komplett megoldást szolgáltasson ruhaneműd számára. Az egyedi kétkamrás technológiájának köszönhetően a Persil Duo-Caps aktív folteltávolító Persil fehérítővel a tökéletes tisztaságért egy termékben. A csomagolás 14 db tablettát tartalmaz.


Persil Premium Color DuoCaps 24 db
4 498 Ft

2 890 Ft

A prémium kapszulák a legerősebb folteltávolítók és fényerő formula egyedi kombinációját tartalmazzák a prémium tisztaságért. Továbbá, egy speciálisan kifejlesztett, és hosszantartó illatot nyújtanak akár 4 héten keresztül. A csomag 24 db-ot tartalmaz.


Persil Premium Universal DuoCaps 24 db
4 498 Ft

2 890 Ft

A prémium kapszulák a legerősebb folteltávolítók és fényerő formula egyedi kombinációját tartalmazzák a prémium tisztaságért. Továbbá, egy speciálisan kifejlesztett, és hosszantartó illatot nyújtanak akár 4 héten keresztül. A csomag 24 db-ot tartalmaz.


Persil Premium Universal DuoCaps 32 ks mosókapsula
5 439 Ft

3 290 Ft

A Prémium kapszulák a legerősebb folteltávolítók és fényerő-formulák egyedülálló kombinációját tartalmazzák a ragyogó tisztaságért. Ezen kívül speciálisan kifejlesztett és hosszantartó illatot biztosít akár 4 héten át. A csomag 32 darabot tartalmaz.


Surf BLACK duo Midnight kapszula, 42 adag mosásra
4 127 Ft

2 490 Ft

A Surf BLACK duo Midnight mosó kapszula sötét ruhákra 42 adag mosásra elég. Cellulóz tartalmú összetételének köszönhetően ruhái nem fakulnak ki olyan könnyen, és a fekete fekete marad néhány mosás után is.


Surf Color 2v1 Iris & Spring Rose 30 ks
2 862 Ft

1 790 Ft

Surf mosókapszula színes ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést, megőrzi a mosott ruhák színeinek intenzitását. Hosszantartó, édes rózsaszirmok illatával rendelkezik, amely a mosás után még sokáig elkíséri. – A csomag 30 mosási adagot tartalmaz.


Surf Color 2v1 Iris & Spring Rose 42 ks
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Surf mosókapszula színes ruházathoz, tökéletesen eltávolít minden foltot és szennyeződést, megőrzi a mosott ruhák színeinek intenzitását. Hosszantartó, édes rózsaszirmok illatával rendelkezik, amely a mosás után még sokáig elkíséri. – A csomag 42 mosási adagot tartalmaz.